Dog.bg Форуми : Български Питбул клуб

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (48 Страници) +
  • « Първа
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Български Питбул клуб

#701 Потребителят е офлайн   БПК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 11 April 2014 - 03:11 AM

Ето за нямащите фейсбук

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#702 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 11 April 2014 - 03:11 AM

Показване на мнениетоБПК, в 11 April 2014 - 01:05 AM, написа:

Показване на мнениетоFuria_S, в 11 April 2014 - 03:04 AM, написа:

Да бе да, как не знаете за питбул от пурпурната линия който идва за изложба в БЪлгария. Що за клуб сте?????????

Това, че вие нямате фейсбук не е наш проблем, представихме изложбата в цели два албума, един на страничката и един в групата

откога фейсбук е клубна дейност?????????????? Към коя федерация сте?
User's Signature

Чау - кучето, близнало небето...

#703 Потребителят е офлайн   БПК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 April 2014 - 03:14 AM

Колко федерации познаваш?

#704 Потребителят е офлайн   БПК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 April 2014 - 03:16 AM

Показване на мнениетоFuria_S, в 11 April 2014 - 03:11 AM, написа:

Показване на мнениетоБПК, в 11 April 2014 - 01:05 AM, написа:

Показване на мнениетоFuria_S, в 11 April 2014 - 03:04 AM, написа:

Да бе да, как не знаете за питбул от пурпурната линия който идва за изложба в БЪлгария. Що за клуб сте?????????

Това, че вие нямате фейсбук не е наш проблем, представихме изложбата в цели два албума, един на страничката и един в групата

откога фейсбук е клубна дейност?????????????? Към коя федерация сте?

А ти как преценяваш дали знаем или не знаем кой е идвал в България? Врачка ли си, освен фурийността?

#705 Потребителят е офлайн   БПК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 April 2014 - 03:17 AM

спасен и задомен от клубни членове http://bpc.ovo.bg/photo/0-5

#706 Потребителят е офлайн   БПК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 April 2014 - 03:17 AM

и на тези останалите от албума е помогнато http://bpc.ovo.bg/photo/0-5 и далеч не са всички, до 20-тото ги следях, вече им изгубих бройката, но Цвети през ден ми пише за ново куче.

#707 Потребителят е офлайн   starrkopf Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:All You Need is Love

Публикувано: 11 April 2014 - 09:07 AM

Показване на мнениетоagalina, в 10 April 2014 - 06:44 PM, написа:

п.п. starrkopf, Атанасов ,Хлебаров и Апсо са представени на фейсбук страницата на размножителя. .Наравно с Кирова, която ходела била по боеве.

Хубаво е ,когато се пише нещо за даден човек то да е и доказано. Никой от БПК не ме е канил или споделял с мен как протича тяхната дейност. Това ,че се познавам с изброените хора ( а "...наравно с Кирова...." чувам за първи път) ,не ме причислява към клуба . Ако някъде някой е цитирал или използвал мое мнение ,това е друг въпрос .
User's Signature

Всеки има кучето,което заслужава...
https://www.facebook..._homepage_panel
https://www.facebook...34862426717095/

#708 Потребителят е офлайн   starrkopf Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 April 2014 - 09:46 AM

Показване на мнениетоБПК, в 11 April 2014 - 02:18 AM, написа:

От коренспонденцията, която водя с Атанасов, стана ясно, че зад профила щаркопф стои преводача на тази статия http://www.dogfriend...and-cs_problems Та използвам момента на непринудено запознанство за да благодаря за интересните статии. Много хора ме критикуваха, че препоръчвам модерните методи на новата кинология особенно при порода като питбула, който има нужда от ЗДРАВА ръка и СТРОГ контрол, и да му бъде показано кой е ШЕФА. Надявам се след като мен хората трудно ме разбират, поне да успеят да разберат вашите статии. Адмирации за труда!

Тази и другите статии на IVDF са предназначени за хора ,които търсят истинското ( не модерното) отношение към кучетата , или са адресирани към онези запознати единствено с методите в традиционната кинология. За да разбере същността на написаното един стопанин ( или треньор) трябва да не се ограничава единствено в рамките на опита си , а да има възможност да наблюдава отношенията между кучетата и да анализира своето към тях . А иначе дали става дума за пит или друга порода - всичко започва и свършва със средата на отглеждане . И проблемите са в пряка връзка с нея , но мнозина предпочитат да прокарват личните си виждания ,да ги използват като параван в отношенията си ( с кучето) . Налице ли е това - всичко се срива и се стига до конфликти. А кучето във всеки момент наблюдава случващото се и реагира съобразно ситуацията . И най- важното : новата кинология е за кучета отглеждани в нормални условия , от нормални хора...
User's Signature

#709 Потребителят е офлайн   Oz wiz Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 11 April 2014 - 10:28 AM

БПК, в , написа:

1."Показах и извадка от оригиналната ми статия"
2. "И да курс за треньори има, подготвяме собствени клубни кадри, защото се оказа, че в бг няма на кого да се разчита."
3. "Дори и в момента ме питат дали познавам специалист, който да работи с Цезар, питбула нахапал бабата. Ами за този момент отговорих, че в България такъв човек не познавам."
4. "Няма кадри, затова си произвеждаме сами такива."

5."Аз съм учил в западен университет, от който са произлезли 14 носителя на нобелова награда. Сега пребройте колко носителя на нобелова награда има от български университети. "

Няколко извадки само, който ме карат да си задам няколко въпроса:

1. В качеството на какъв специалист пишете статий ? Председател на клуб е длъжност не образование или квалификация която да дават тежест за да се изтъква и прави това. Или това са аматьорски съчинения с елемент на разсъждение?

2. В качеството на какъв специалист провеждате обучение на "кадри" - изброявате имена който Ви помагат, и те ли са от хората: "няма на кого да се разчита"

3.и 4. Щом не познавате специалисти за работа с проблено куче - какви специалисти и кадри произвеждате сами. ?? Няма специалисти - значи вашите се учат от ? Книжки ? Статий ? И те ще станат кадри само на база прочетено? Без Специалист който има опит и да ги обучи? Ами ако книжките и статийте са написани от специалисти като вас ?

5. Доколкото ми е извесно Humboldt-University "произвежда" математици, философи и т.н. .... не и кинолози или ветеринари. И това, че има "14 носителя на нобелова награда" ни най-малко не ви прави и Вас такъв - дори не Ви прави добър студен по философия - едва ли е математика. ( предполагам с този университет се биете в гърдите) може и да бъркам разбира се (но само за университета)

П.П. : Учил съм не значи завършил съм ;)
User's Signature

Damn kids. They're all alike.

#710 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 11 April 2014 - 10:28 AM

Показване на мнениетоБПК, в 11 April 2014 - 01:14 AM, написа:

За България познавам федерации, които признават породата АПБТ тук, но не са и чували за вас. Отговори ми моля те на въпроса - какво си завършил за да преподаваш, да водиш курсове и да обучаваш треньори че и експертизи да пишеш?
User's Signature

#711 Потребителят е офлайн   Attera Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 April 2014 - 10:31 AM

Показване на мнениетоБПК, в 11 April 2014 - 01:30 AM, написа:

Относно клуба ще ви кажа няколко факти.
Клуба е учреден на 25.08.2012г. ,

Учреден от кого? Щото според съда датата е 11.2013г. Кой ви учреди в средата на 2012г и на каква законово наложена база развивахте дейност през тази година и нещо разминаване? Като какви си плащахте таксите, извършвахте развъдна и търговска дейност, набирахте членски вносове и т.н.? Няма как да е било като "легален" клуб/сдружение.

Прикачена снимка
User's Signature

When the ignorant punish the innocent... it`s called BSL!

#712 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 11 April 2014 - 10:40 AM

БПК ,
тези кучета имат ли документ към каква порода принадлежат ,че ги въдите ? :
http://bpc.ovo.bg/in...bni_kucheta/0-4

Кой и как оценява коe куче с кое и защо да заплоди ?

Къде е описано какво е това животно ,дето го въдите ?

Питам това вече емнасти път.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#713 Потребителят е офлайн   starrkopf Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 April 2014 - 12:52 PM

Показване на мнениетоstarrkopf, в 11 April 2014 - 09:46 AM, написа:

От коренспонденцията, която водя с Атанасов, стана ясно, че зад профила щаркопф стои преводача на тази статия http://www.dogfriend...and-cs_problems Та използвам момента на непринудено запознанство за да благодаря за интересните статии. Много хора ме критикуваха, че препоръчвам модерните методи на новата кинология особенно при порода като питбула, който има нужда от ЗДРАВА ръка и СТРОГ контрол, и да му бъде показано кой е ШЕФА. Надявам се след като мен хората трудно ме разбират, поне да успеят да разберат вашите статии. Адмирации за труда!

Тази и другите статии на IVDF са предназначени за хора ,които търсят истинското ( не модерното) отношение към кучетата , или са адресирани към онези запознати единствено с методите в традиционната кинология. За да разбере същността на написаното един стопанин ( или треньор) трябва да не се ограничава единствено в рамките на опита си , а да има възможност да наблюдава отношенията между кучетата и да анализира своето към тях . А иначе дали става дума за пит или друга порода - всичко започва и свършва със средата на отглеждане . И проблемите са в пряка връзка с нея , но мнозина предпочитат да прокарват личните си виждания ,да ги използват като параван в отношенията си ( с кучето) . Налице ли е това - всичко се срива и се стига до конфликти. А кучето във всеки момент наблюдава случващото се и реагира съобразно ситуацията . И най- важното : новата кинология е за кучета отглеждани в нормални условия , от нормални хора...

Ето нещо , за което писах по-рано ... С малки изключения ( въпросите около здравословни проблеми) ,цялата тема е наситена с мнения отразяващи "опит" и "познания" . http://forum.dog.bg/topic/13478-
Дали тези иначе много отговорни стопани ще разберат нещо от публикуваното в сайта на IVDF ?
User's Signature

#714 Потребителят е офлайн   БПК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 April 2014 - 02:41 PM

Показване на мнениетоstarrkopf, в 11 April 2014 - 09:46 AM, написа:

Разбирасе, че не говорим за модерно отношение, а може би за древно такова, тъй като хармонична връзка между кучето и човека има от времената още преди заседналия начин на живот на хората и разцвета на земеделието. Модерно разбирайте, модерно за България, защото все още има хора убедени и вярващи в теорията за доминантността.

#715 Потребителят е офлайн   БПК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 April 2014 - 02:44 PM

Показване на мнениетоAttera, в 11 April 2014 - 10:31 AM, написа:

Показване на мнениетоБПК, в 11 April 2014 - 01:30 AM, написа:

Относно клуба ще ви кажа няколко факти.
Клуба е учреден на 25.08.2012г. ,

Учреден от кого? Щото според съда датата е 11.2013г. Кой ви учреди в средата на 2012г и на каква законово наложена база развивахте дейност през тази година и нещо разминаване? Като какви си плащахте таксите, извършвахте развъдна и търговска дейност, набирахте членски вносове и т.н.? Няма как да е било като "легален" клуб/сдружение.

Прикачен файл ustav.jpg

Нина след расистския ти коментар не отговарям на никакви въпроси от твоя страна. Очаквам да се извиниш за това, че нарече осиновители и клубни членове цигани. Може да се извиниш и на ромската общност, че използваш думата циганин като обидно наречие.

#716 Потребителят е офлайн   Layla89 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 April 2014 - 02:46 PM

Много ми е забавно да гледам как като притиснат господина БПК си търси оправдание да не дава отговори... :tb_195:
User's Signature

I must not fear...Fear is the mind-killer... Fear is the little-death that brings total obliteration...
I will face my fear... I will permit it to pass over me and through me... And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path...Where the fear has gone there will be nothing...Only I will remain.

Качена снимка

#717 Потребителят е офлайн   БПК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 April 2014 - 02:51 PM

Показване на мнениетоFuria_S, в 11 April 2014 - 10:28 AM, написа:

Показване на мнениетоБПК, в 11 April 2014 - 01:14 AM, написа:

За България познавам федерации, които признават породата АПБТ тук, но не са и чували за вас. Отговори ми моля те на въпроса - какво си завършил за да преподаваш, да водиш курсове и да обучаваш треньори че и експертизи да пишеш?

Коя е тази федерация? Ако говориш за IKU, то наименованието би трябвало за човек, който ми следи запетайките да е пределно ясно, международен киноложски СЪЮЗ, а не федерация. Ние сме автономно сдружение, а не клон на друга организация. Може да станем клон на UKC или ADBA, но това не го решавам аз, а мнозинството от клубните членове. До сега не са сметнали за нужно да се присъединяваме към други организации. БПК и това е добре така.

#718 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 11 April 2014 - 02:57 PM

Кое ви е доброто????
И какво си завършил за да преподаваш, да водиш курсове и да пишеш експертизи?
User's Signature

#719 Потребителят е офлайн   БПК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 April 2014 - 03:11 PM

Показване на мнениетоOz wiz, в 11 April 2014 - 10:28 AM, написа:

БПК, в , написа:

1."Показах и извадка от оригиналната ми статия"
2. "И да курс за треньори има, подготвяме собствени клубни кадри, защото се оказа, че в бг няма на кого да се разчита."
3. "Дори и в момента ме питат дали познавам специалист, който да работи с Цезар, питбула нахапал бабата. Ами за този момент отговорих, че в България такъв човек не познавам."
4. "Няма кадри, затова си произвеждаме сами такива."

5."Аз съм учил в западен университет, от който са произлезли 14 носителя на нобелова награда. Сега пребройте колко носителя на нобелова награда има от български университети. "

Няколко извадки само, който ме карат да си задам няколко въпроса:

1. В качеството на какъв специалист пишете статий ? Председател на клуб е длъжност не образование или квалификация която да дават тежест за да се изтъква и прави това. Или това са аматьорски съчинения с елемент на разсъждение?

2. В качеството на какъв специалист провеждате обучение на "кадри" - изброявате имена който Ви помагат, и те ли са от хората: "няма на кого да се разчита"

3.и 4. Щом не познавате специалисти за работа с проблено куче - какви специалисти и кадри произвеждате сами. ?? Няма специалисти - значи вашите се учат от ? Книжки ? Статий ? И те ще станат кадри само на база прочетено? Без Специалист който има опит и да ги обучи? Ами ако книжките и статийте са написани от специалисти като вас ?

5. Доколкото ми е извесно Humboldt-University "произвежда" математици, философи и т.н. .... не и кинолози или ветеринари. И това, че има "14 носителя на нобелова награда" ни най-малко не ви прави и Вас такъв - дори не Ви прави добър студен по философия - едва ли е математика. ( предполагам с този университет се биете в гърдите) може и да бъркам разбира се (но само за университета)

П.П. : Учил съм не значи завършил съм ;)

в качеството си на какъв Вие ми искате такъв отчет? Контролен орган ли сте? И да специалисти няма, които да са съгласни да поемат кучетата участвали в инцидента с жената от русенското село. Хората, които ми помагат нямат техническата възможност да работят с тези кучета, въпреки че не им липсват теоретическите знания. Ще съм Ви много благодарен, ако ми представите специалист, който да работи с кучето Цезар, след като има на кого да разчитаме. А какво съм завършил няма значение, след като това, което пишат "дипломираните" в този форум не се взима под внимание, а се отричат научни факти. Много хубава поговорка има: Със сто професора може да се разбереш, но с един простак не можеш. Оценявам хората, които четят, мислят и могат да пресеят информацията. Не мисля, че споделянето на лична информация във форума е от голямо значение за вярносста на коментарите ми. В България имаме наистина много малко специалисти по кинология и за мен Атанасов безспорно е един от тях. Рагледах няколко теми, в които мненията му на специалист не се приемат от определена форумна аудитория за вярни. На базата на какви дипломи и образование си позволявате това? Значи за да се обижда някого, да се отрича мнението му и прочие дипломи не са нужни, но за да се води семинар, организира курс и т.н. изведнъж без диплома не става. Не знам защо специалистите са на такава почит, след като и без друго са малобройни. Моля ви да се концентрираме обективно върху тематиката!

#720 Потребителят е офлайн   БПК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 April 2014 - 03:12 PM

Показване на мнениетоFuria_S, в 11 April 2014 - 02:57 PM, написа:

Кое вие доброто????
И какво си завършил за да преподаваш, да водиш курсове и да пишеш експертизи?

Кой беше издал дипломата на твоето куче водач на слепи?

• (48 Страници) +
  • « Първа
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни