Dog.bg Форуми : Агресия към ДРУГИ КУЧЕТА!

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (8 Страници) +
  • « Първа
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Агресия към ДРУГИ КУЧЕТА! Оцени темата: -----

#81 Потребителят е офлайн   starrkopf Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:All You Need is Love

Публикувано: 26 March 2013 - 10:16 PM

Показване на мнениетоmil_, в 26 March 2013 - 10:05 PM, написа:

Е, нали точно затова казвам, че подадената до момента информация не е достатъчна Качена снимка, но съм почти сигурна, че тя няма наблюдения как точно са се развили нещата. Трябва да й се помогне дори за идентификация на проблема.

Щом не знае да прочете :

http://www.dogfriend.org/ivdf/bg/

http://www.dogfriend...g/?stimuli_care

http://www.dogfriend...s_communication
User's Signature

Всеки има кучето,което заслужава...
https://www.facebook..._homepage_panel
https://www.facebook...34862426717095/

#82 Потребителят е офлайн   grigo009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 March 2013 - 10:56 PM

Показване на мнениетоstarrkopf, в 26 March 2013 - 09:16 PM, написа:

Е, нали точно затова казвам, че подадената до момента информация не е достатъчна Качена снимка, но съм почти сигурна, че тя няма наблюдения как точно са се развили нещата. Трябва да й се помогне дори за идентификация на проблема.

Щом не знае да прочете :

На кой тез професорски лекции :ab_041: ??...Както и да е, ако те прави щастлив :af_089:
Лека вечер от мен :ae_085:
User's Signature

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.

Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.

#83 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 27 March 2013 - 11:53 AM

Показване на мнениетоvik28, в 25 March 2013 - 03:19 PM, написа:

[Въпросът е не какво иска кучето или кои инстинкти са му засилени а какво е позволено.Ако например Pit BiLL "владее" вниманието на кучето си,не,че то няма да иска да напада,просто няма да го прави защото тя евентуално ще му забрани.Толкова ли е трудно за разбиране и изпълнение?

Как се забранява инстинкт?
Владеенето на вниманието ,дето си писал , не може да значи забрана . Значи креативност .
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#84 Потребителят е офлайн   Pit BiLL Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 27 March 2013 - 12:24 PM

Показване на мнениетоFuria_S, в 26 March 2013 - 05:25 PM, написа:

Показване на мнениетоPit BiLL, в 26 March 2013 - 03:18 PM, написа:

,това с ритането специално е ужасно,не си ли даваш сметка поне как изглеждаш от страни!?

да давам си сметка как изглеждам, защото ако не бях ударела кучето си онзи ден то щеше да нарани едно любопитно чихоахоа. тогава идва ли щях да изглеждам по добре :zz_020: ...

Първо куче ли ви е?

не това ми е третото куче.

#85 Потребителят е офлайн   Pit BiLL Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 27 March 2013 - 12:31 PM

Показване на мнениетоFuria_S, в 26 March 2013 - 06:10 PM, написа:

Краси,
ама ако това не й е първо куче, то е друга работа. Аз също съм се допитвала по форумите, човек се учи дорде е жив, това е нормално и обяснимо. Но в ръцете на младо неопитно момиче за първа порода АПБТ - взривоопасна комбинация. Аз нашите чау-чау не ги препоръчвам в качество на първо куче, съощото бих направила и с момичето с АПБТ. За това питам - това куче първо ли й е?
Инак описание крачка по крачка на ежедневието предизвиква дежавю вече, тук е писано преписано по въпроса...

Григо,
Защото далеч не всеки човек е подготвен за първото си куче от сериозна порода. За това гледам средноазиатска овчарка от прозореца на склада до нас как се мята в клетка 2х3. Изобщо не е забавно. Или като съседския НОК, подарен, понеже много бил лаел - нямат време да го извеждат. Или други нещастни питопободни - взимат сериозна порода за първо куче и после я го ритат, я му слагат ЕШН.

Всъщност, животните имат нужда от ласка, търпение, грижа, движение, храна и контакт, а не от механика и ограничаване. И хората, взели първото си куче от сериозна порода, трябва да го помнят това.

да това ми е първото куче от сериозна порода. иначе първото ми куче е немски среден шпиц а второто пекенез. в момента се разбират горе долу добре иначе казано конкретно питбула си ги тарлачка.

#86 Потребителят е офлайн   koniarska Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 27 March 2013 - 12:34 PM

:ab_041: оДлично :ab_041:
User's Signature

#87 Потребителят е офлайн   Pit BiLL Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 27 March 2013 - 12:49 PM

Показване на мнениетоmil_, в 26 March 2013 - 09:30 PM, написа:

Благодаря, grigo, но не съм по-знаещ от много други тук.
Просто по темата - аз съм човек, който след 20-годишна практика и живот с кучета, изживя пълен шок при сблъсък с инстинктите, за които говоря, и за малко да допусна фатална грешка кучката да убие два йоркшира. При това говоря за куче, което умира от желание да ми угоди, цялото е в слух.
И досега имам трудности - почти невъзможно е в града да се постигне контролирано общуване с други кучета (говоря за непознати, защото проблемите са при запознанство), вкл. се случват неща като да изскочат две малки хъскенца-бебенца и да поскачат радостно по гърба на моята питбулка, при което се наложи да легна върху нея, нямаше никакъв друг начин. Когато отида на място с кучета, за да може тя да свиква, винаги се намират такива, които да се засилят и да скочат към нас, без значение дали добронамерено или не, нейният праг на дразнимост резко пада, вместо да го вдигаме и се получава обратен ефект. Не мога да контролирам другите стопани.
Като възможност ми остават двата ми риджбека, но с тях няма никакви проблеми, с единия си играят, другият каза бе я не ме занимавай и тя проявява респект и не го закача. Въобще след първата среща с мъжки кучета нещата са ок, но проблемът с непознати си стои, а с дребни е съвсем друга работа - тя тях не ги приема за кучета, а за обект на лов. Другата възможност, която ми остава да ползвам - набелязвам си културни стопани с кучета на повод по улицата и ходим след тях, така че кучката да ги вижда и в същото време следим и награждаваме спокойствие.

Обаче тук след известно развитие на темата виждам и друг възможен сценарий. Напълно възможно е кучето на Pit Bill да не е от този тип, а да се е случило следното: кучето е дърпало, не са го учили да ходи ред, тогава са му сложили строгия нашийник. И тъй като то се е дръпвало към преминаващи кучета, е асоциирало болката от строгия нашийник с други кучета и е развило непоносимост.
Информацията от авторката не е достатъчно да се каже какъв точно е случаят. Сама няма да се справите, Pit Bill, наистина се възползвайте от предложената помощ - важно е като се види поведението на кучето да се прецени какъв точно е проблемът, което засега не може да се каже.

не се е случело така нашийника го купих минала седмица и все още не се е случело аз да съм със строгия повод и кучето ми да види друго куче и да се дърпа.

#88 Потребителят е офлайн   g_tanov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 March 2013 - 12:54 PM

Сериозната порода е пекинеза. Не се заблуждавай!:re_037:

Строгият няшийник го пази за черни дни, или го използвай като метален бокс за самозащита.

#89 Потребителят е офлайн   koniarska Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 27 March 2013 - 12:58 PM

Показване на мнениетоPit BiLL, в 27 March 2013 - 10:49 AM, написа:

не се е случело така нашийника го купих минала седмица и все още не се е случело аз да съм със строгия повод и кучето ми да види друго куче и да се дърпа.

По горе те попитаха какъв е режима на кучето,ако желаеш можеш да споделиш и подробно да ни опишеш,т.е. сутрин ставате и какво се случва после? /разходка,хранене,игри всичко/
User's Signature

#90 Потребителят е офлайн   Pit BiLL Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 27 March 2013 - 01:47 PM

виждам че е нужна повече информация относно живота на кучето ми е ето я, ще се опитам да си спомня всичко. :ba_025:

взех питбула от обява, на един месец и петнайсе дене ходих чак до Стара загора.,. кръстих го Бруно, когато го донесъх в къщи другите ми кучета го приеха добре но немския шпиц беше доминантен и го давеше. един път се сдавиха и Бруно беше ранен на милиметри от окото още има белег. от Пловдив съм и за пръв път на три месеца го заведах на разходка по главната, може би който е от Пловдив знае за кво става въпрос главната, хора един до друг всеки си разхожда кучетата...тогава Бруно беше агресивен само на някой кучета на повечето беше любопитен. и така за последно мисля някъде не четири и половина месеца го заведъх на главната тогава въдя един голям самоед и побесня. представете си какъв цирк е било около тебе стотина души и кучето ти да вземе да те върти като пумпал. от тогава не съм го водила на оживено място, това според мен бе грешка но...и така от тогава си е вкъщи имам огромен двор там бяга на воля. един път реших да отида с Бруно и баба ми до една позната, а в моя квартал бездомни кучета на куп, и това беше ада на моя живот тогава Бруно беше на шест месеца, и като видя онези някъде към шест песа и като почна ед но прувтене едно зверско дърпане като почнаха да му се стичат онези лиги очите му да не говорим помислех че ще се удоши толкоз се дърпаше, и онези кучета от там като натдадаха онзи лай и някой от тях се втурнаха към нас добре че баба ми ги гонеше да не ни нападнат, ако не беше тя, щеше да стане нещо кървясало. :ub_013: . и от тогава го пускам да се изхожда в двора и го разкарвам не повече от сто крачки от дома си. и все пак още като види куче и полудява ама буквално... :ud_009: низнам от какво се е породила тази агресия. :ua_028:

съжалявам може да имам правописни грешки :unsure:
АКО ИСКАТЕ ПИТАЙТЕ КАКВОТО ВИ ИНТЕРЕСУВА ОТ ЖИВОТА НА БРУНО...НЕКА ДА ОТКРИЕМ ПРОБЛЕМА, МОЖЕ И ДА Е В МЕН.!

#91 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 27 March 2013 - 02:04 PM

Не вярвам да се справиш сама с проблема,трябва някой да ти покаже как и какво да направиш.Не става и само с четене трябва практика(което не изключва четенето)

Най-добре е да отидеш на консултация и няколко тренировки заедно с кучето при треньор.
Това е училището в Пловдив,може да се свържеш на посочените кординаи или тук във форума да пишеш на Galiadogs.
http://galiadogs.narod.ru/

http://forum.dog.bg/...B0%D1%87%D0%B8/

Вярвам,че тя е най-способна да те насочи и помогне в твоя случай.
99% вината за проблемите е в стопанина,а не в кучето!
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#92 Потребителят е офлайн   Pit BiLL Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 27 March 2013 - 02:05 PM

Показване на мнениетоkoniarska, в 27 March 2013 - 12:58 PM, написа:

По горе те попитаха какъв е режима на кучето,ако желаеш можеш да споделиш и подробно да ни опишеш,т.е. сутрин ставате и какво се случва после? /разходка,хранене,игри всичко/

добре. кучето ми спи в моята стая вързвам го да спи за едно биро защото ми се качва на леглото а е доста едър и ме смачква... после някъде кум осем чеса сутрин се събужда и започва да скимти да го пускам да пикае. пускам го на двора изходи се после го прибирам и пак лягаме да спим до десет единайсе после па ме събужда да яде давам му да се налапа и така. :be_107: после пак го пускам вънка изходи се потича по играе. после го пребирам почва да си гризе играчката. към следобят пак му давам да яде, ако времето е хубаво го разхождам предпазливо. и така горе долу :wb_052: общо заето не е достатъчно за едно енергично куче :ae_085:

#93 Потребителят е офлайн   koniarska Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 27 March 2013 - 02:44 PM

Така първо си избийте от главата,че кученце на 3м. проявява агресия,изобщо забравете я тази дума в момента.Като цяло наистина концепцията ви е погрешна.Животното не е социализирано по никакъв начин,прави си каквото иска и не знаете как точно да го спрете,както и да му покажете правилния начин на общуване с други себеподобни.Факт,че грешката ви е била,че сте спряли да го извеждате,факт че за подрастващо куче разходката не е достатъчна.Връзването в къщи за бюрото,говори,че и вътре не се справате с него, а не както бяхте писали,че нямате проблеми.Не искам да ви упреквам,нито пък да се правя на всезнаеща,защото не съм.И аз съм допускала грешки и всички пишещи тук също.Вярно е,че опита се придобива с практика, но във вашия случай наистина имате спешна нужда от треньор,който да ви покаже всичко от А и Б и да ви научи как да сте екип заедно с малкия/ писах го и в другата тема/.
П.П. С писане тук няма да стане наистина...
Като цяло вие изобщо нямате представа за отношението човек-куче и какво да правите/предполагам,че и с другите си две животни сте действали по същия начин,но понеже са малки като породи не смятате,че е проблем/Наистина,ако желаете да се научите и нещата да се наредят в положителна насока се обърнете към човек специалист.В противен случай не ми се мисли след две години на какъв хал ще е животното.
User's Signature

#94 Потребителят е офлайн   vik28 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 27 March 2013 - 04:08 PM

Показване на мнениетоagalina, в 27 March 2013 - 11:53 AM, написа:

Показване на мнениетоvik28, в 25 March 2013 - 03:19 PM, написа:

[Въпросът е не какво иска кучето или кои инстинкти са му засилени а какво е позволено.Ако например Pit BiLL "владее" вниманието на кучето си,не,че то няма да иска да напада,просто няма да го прави защото тя евентуално ще му забрани.Толкова ли е трудно за разбиране и изпълнение?

Как се забранява инстинкт?
Владеенето на вниманието ,дето си писал , не може да значи забрана . Значи креативност .

Явно не схващаш идеята!Наричай "владеенето" както искаш,но не значи забрана,определено!Инстинкт не може да се забрани и никога не съм твърдяла обратното!Мисълта ми е,че когато кучето е фокусирано върху теб и това което искаш от него,то ще го изпълни,въпреки желанията които изпитва в момента!Толкова ли абстрактно звучи?

#95 Потребителят е офлайн   poly_zoe Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 March 2013 - 06:36 PM

Показване на мнениетоvik28, в 27 March 2013 - 03:08 PM, написа:

Мисълта ми е,че когато кучето е фокусирано върху теб и това което искаш от него,то ще го изпълни,въпреки желанията които изпитва в момента!Толкова ли абстрактно звучи?

Бих казала зависи от породата (в частност и от конкретния екземпляр от породата :md_064: ). Аз имам сибирско хъски и в дадени ситуации изобщо и не очаквам от него да изпълни това което искам. При наличието на заек, елен, изобщо какъвто и да е дивеч, така пощръклява, че нищо друго около него не може да отвлече вниманието му от плячката :smile: , а каквато и да е реакция от моя страна (освен да стоя мирно и кротко без да обеля дума) само влошава положението. Вярно, някой може и да каже, че не е достатъчно работено с него, което е така, но дори треньорката ни е на мнение, че никога не трябва да имам 100% доверие в послушанието му в тези моменти, винаги трябва да имам едно наум каква порода е кучето ми.

Всъщност аз исках да кажа, че когато някое куче има сериозен проблем, не се опитвайте сами никога да се справите, колкото и да четете. Аз също чета много, но когато тръгнахме на професионален треньор разбрах колко малко знам, по скоро колко грешно понякога съм прилагала това което съм прочела. За това моето мнение е, задължително професионална помощ, изобщо не се опитвайте сама да оправите поведението защото, по мое мнение, може дори да влошите проблемите. Не че е лошо да се пише и чете, но треньор, треньор и пак треньор :ab_041: .

#96 Потребителят е офлайн   castaneda Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 March 2013 - 09:12 PM

Показване на мнениетоPit BiLL, в 27 March 2013 - 02:05 PM, написа:

Показване на мнениетоkoniarska, в 27 March 2013 - 12:58 PM, написа:

добре. кучето ми спи в моята стая вързвам го да спи за едно биро защото ми се качва на леглото а е доста едър и ме смачква... после някъде кум осем чеса сутрин се събужда и започва да скимти да го пускам да пикае. пускам го на двора изходи се после го прибирам и пак лягаме да спим до десет единайсе после па ме събужда да яде давам му да се налапа и така. :be_107: после пак го пускам вънка изходи се потича по играе. после го пребирам почва да си гризе играчката. към следобят пак му давам да яде, ако времето е хубаво го разхождам предпазливо. и така горе долу :wb_052: общо заето не е достатъчно за едно енергично куче :ae_085:

Това е твърде малко движение дори за моето куче, а то е на 9 години! Както по-горе са те посъветвали, обърни се към Галя, Кръстьо или някой друг дресьор с опит. Питбул не е порода за всеки и наистина трябва да се потрудиш за да спечелиш уважението на кучето! Аз също съм от Пловдив, пиши ми на лични и ако искаш ще се срещнем да видим колко е страшен този звяр! Не ми се вярва толкова младо куче да е чак толкова агресивно, може би така интерпретираш темперамента му.

#97 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 March 2013 - 09:19 PM

Показване на мнениетоvik28, в 27 March 2013 - 04:08 PM, написа:

Явно не схващаш идеята!Наричай "владеенето" както искаш,но не значи забрана,определено!Инстинкт не може да се забрани и никога не съм твърдяла обратното!Мисълта ми е,че когато кучето е фокусирано върху теб и това което искаш от него,то ще го изпълни,въпреки желанията които изпитва в момента!Толкова ли абстрактно звучи?

1. За забрана си писала ти, не някой друг.
2. Инстинктите на кучетата нямат нищо общо с техните желания.
3. Фокусирането върху теб работи само с изпреварване. При изненада - не. Не може и не трябва по време на разходка да държиш кучето нон-стоп фокусирано върху теб, то има нужда и да изследва околния свят, да взаимодейства с него.
4. Съвсем кротка молба - понамали удивителните.

Случаят на Pit BiLL не е такъв, Конярска го е написала какво е, съгласна съм. Ще добавя само още нещо - кучето ти е лишено от контакт със света, затова то се екзалтира при всеки контакт и тогава той грубо му се отнема. Дали това е агресия не се знае, едва ли е, но ще стане, ако не промениш нещата.
За да го разбереш по-лесно, представи си, че си мечтаеш за нещо много силно, ето, виждаш го, то е под носа ти, полудяваш от вълнение, пресягаш се към него и някой грубо те изблъсква и ти тегли един шут. Не ще хвърляш слюнки и ще трескаш кухни Икеа, ами не знам какво. Това е психическото състояние, в което се оказва твоето куче.

#98 Потребителят е офлайн   starrkopf Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:All You Need is Love

Публикувано: 28 March 2013 - 10:13 AM

Показване на мнениетоgrigo009, в 26 March 2013 - 10:56 PM, написа:

Показване на мнениетоstarrkopf, в 26 March 2013 - 09:16 PM, написа:

Щом не знае да прочете :

На кой тез професорски лекции :ab_041: ??...Както и да е, ако те прави щастлив :af_089:
Лека вечер от мен :ae_085:
Завели един клас във ферма,за да видят децата животинки.Видели кончета и теленца,после пиленца и накрая влезли при прасетата.Там в едни от боксовете имало майки ,големи шопари,а последните метри от халето били за малките прасенца.
- Деца –казала учителката.Това са татковците и майките на тези прасенца.
В този момент вниманието на класа било привлечено от странно на вид нещо – едно от прасенцата се качило върху друго и се залепило за дупето му.Младата жена побързала да махне децата оттам,но чула гласът на Марийка:
- Госпожице,госпожице...,защо това прасенце се е качило на гръбчето на другото? –малкото момиченце не подозирало какво може да последва и настоявало за отговор.
- Деца,обърнете внимание!Това прасенце го болят крачетата,затова другарчето му помага,като го носи – казала учителката, надявайки се тайно в себе си тъпото обяснение да хване ред.
А Иванчо (то където Марийка,там и той) се извърнал и казал,но така че да го чуят всички :
- То и в живота е така!Ти гледаш да му помогнеш,то гледа да те е.. в г... .
User's Signature

Всеки има кучето,което заслужава...
https://www.facebook..._homepage_panel
https://www.facebook...34862426717095/

#99 Потребителят е офлайн   vik28 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 28 March 2013 - 11:44 AM

Показване на мнениетоmil_, в 27 March 2013 - 09:19 PM, написа:

Показване на мнениетоvik28, в 27 March 2013 - 04:08 PM, написа:

1. За забрана си писала ти, не някой друг.
2. Инстинктите на кучетата нямат нищо общо с техните желания.
3. Фокусирането върху теб работи само с изпреварване. При изненада - не. Не може и не трябва по време на разходка да държиш кучето нон-стоп фокусирано върху теб, то има нужда и да изследва околния свят, да взаимодейства с него.
4. Съвсем кротка молба - понамали удивителните.

Случаят на Pit BiLL не е такъв, Конярска го е написала какво е, съгласна съм. Ще добавя само още нещо - кучето ти е лишено от контакт със света, затова то се екзалтира при всеки контакт и тогава той грубо му се отнема. Дали това е агресия не се знае, едва ли е, но ще стане, ако не промениш нещата.
За да го разбереш по-лесно, представи си, че си мечтаеш за нещо много силно, ето, виждаш го, то е под носа ти, полудяваш от вълнение, пресягаш се към него и някой грубо те изблъсква и ти тегли един шут. Не ще хвърляш слюнки и ще трескаш кухни Икеа, ами не знам какво. Това е психическото състояние, в което се оказва твоето куче.

Вече се съмнявам дали не пиша на китайски?
Уважаеми/а mil_:
1.Забрана за нежелано действие.Колегата agalina се притесни,че искам да забранявам на кучето да е куче.
2.Инстинктите на кучето и всяко друго живо същество са в основата на желанията и действията им.
3.Ако приемем,че едно куче е възпитано то фокусирането трябва да се случва във всеки един момент.Не става въпрос да го държим непрекъснато в standby.Докато куч си взаимодейства със света го извикваш по име и той логично трябва да те погледне,ако ще и жираф да преминава,фокусира се върху теб и от тук нататък даваш каквато команда сметнеш за добре,"ела тук","стоп" и т.н.Напълно изпълнимо за обучено куче.Моето го прави,предишното също,дори в "ситуация" сам се обръща към мен с погледа "и сега какво правим"..Не си представям да разчитам на "изпреварване",освен ако не съм медиум,извинявай.Ти вероятно даваш като пример себе си,но това далеч не е предела на възможностите за куче и стопанин.
4.Забележката кротко се приема.На моменти съм малко емоционална и удивителните са резултат от това.Съжалявам.

Случаят на Pit BiLL е трагичен.С koniarska и аз съм съгласна(само дето се е объркала с възрастта на кучето)и с теб също,за този случаи.Няма да мине без треньор,какъвто тя няма да потърси,убедена съм.Като по-вероятен сценарии виждам влошаване на нещата и преместване на кучо от вързан за бюрото към вързан на двора,с дебела верига.Не се заяждам дори съжалявам да го кажа,но по нейни думи засега в общи линии всичко е ОК ,което е абсурдно твърдение в предвид описаните факти.Тя далеч не си дава сметка колко сериозно е положението сега а камо ли след време когато и треньор ще е безсилен а кучето извън контрол.

#100 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 March 2013 - 11:58 AM

Кучето ти е НОК, нали?
Ясно.
За протокола: нито agalina, нито аз, сме казвали нещата, които твърдиш, че сме казвали. Просто сме виждали неща, които ти не си. Не си мисли, че ми звучиш на китайски, звучиш самонадеяно. Не е този подходът за справяне със силни инстинкти, но разговорът е за друга тема.

• (8 Страници) +
  • « Първа
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни