- (4 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
Как се вади родословие ?
Публикувано: 25 September 2004 - 08:19 PM
Публикувано: 25 September 2004 - 10:45 PM
Цитат
Нещо подобно но амо че го прави селекционера на клуба (или лицето което е определил клуба)
при него има всички документи родословия на майката и бащата, акт за връзката и т.н.
Ако са спазени всички процедери родословието се вади. Но това трябва да го свърши този който е производител на кучилото, а не този който кучпил кучето(по ппринцип). обади се в клуба и там ще ти кажат всичко, то всъщност единственото което ще трбва да направиш е да дадеш пари за родословията( за бланка, попълване горе долу 7-10лв, може и повече но това зависи от клуба)
Публикувано: 26 September 2004 - 10:58 AM
Цитат
незнам коя е тази Дърмова. Бланката в БРФК струва 3лв + 1 лв за вписване в племенната книга от там колко плаща за попълване на родословието е според зависи (каква е договорката с човека който го върши). при нас цената е 7лв за цялото родослоивие. Явно за вашия клуб или незнам даили ма такъв или киноложкото дружество е орпедело цена от 30лв. Но според мен тая цена си е висока.
Я ми кажи твоя хубавец от къде си го взела? ако не е тайна де :)
Публикувано: 26 September 2004 - 12:16 PM
Един ден пак избягал и баща ми го намерил.Гледахме го един месец(а точно по същото време щяхме да си взимаме първото куче-курцхарче от приятели,но избрахме Друпи).Страшно много се привързахме към него и той към нас-не го криехме а скпокойно го водехме в Драгалевци и един ден стопанина му ни видя и (тука малко ще скъся,че стана тя една одисея)и през зимата(3 септември 2002) ни го остави да живее при нас.
Дърмова е председателка на клуб Басет хаунд-но нещата там хич не са розови за това напуснах и сега със сайта ми помагам на хора да си намират кученца от порода басетхаунд.
Покрай Друпи мога толкова неща да напиша,че ще стигне за една книга.
Друпи
Сега наскоро си говорих с една жена,която има връзки и май ще си внесе кученце-в момента много ни трябва външна кръв,защото басетите Made in BG нямат нищо общо със стандартите на един европейски или американски басет.
Ето едни чудесни примери за качествени кучета от породата

Публикувано: 26 September 2004 - 01:07 PM
Цитат
Един ден пак избягал и баща ми го намерил.Гледахме го един месец(а точно по същото време щяхме да си взимаме първото куче-курцхарче от приятели,но избрахме Друпи).Страшно много се привързахме към него и той към нас-не го криехме а скпокойно го водехме в Драгалевци и един ден стопанина му ни видя и (тука малко ще скъся,че стана тя една одисея)и през зимата(3 септември 2002) ни го остави да живее при нас.
Дърмова е председателка на клуб Басет хаунд-но нещата там хич не са розови за това напуснах и сега със сайта ми помагам на хора да си намират кученца от порода басетхаунд.
Покрай Друпи мога толкова неща да напиша,че ще стигне за една книга.
Друпи
Сега наскоро си говорих с една жена,която има връзки и май ще си внесе кученце-в момента много ни трябва външна кръв,защото басетите Made in BG нямат нищо общо със стандартите на един европейски или американски басет.
Ето едни чудесни примери за качествени кучета от породата

Даже не знаех, че има куб басет хаунд в България :)
Много хубаво, че си направила сайта за породата :):):). Аз питах защото ми беше интересно защо не са му направили родоловие производите ли те му. Ектра че сте се намерили с друпи :):)
Публикувано: 26 September 2004 - 02:10 PM
Публикувано: 27 September 2004 - 05:10 PM
Публикувано: 25 March 2008 - 10:53 PM

JulyVell Siberians
Публикувано: 26 March 2008 - 05:02 PM
п.п Ако се повтаря въпоса ми с нечии друг моля да ме извините ,защото доста търсих но не намерих отговор из форума :izcherven:
Публикувано: 26 March 2008 - 05:22 PM
тел. 0878 399 150, 0878 399 151 мейл : dackel@abv.bg

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Публикувано: 06 May 2008 - 07:04 PM
Публикувано: 06 May 2008 - 07:09 PM
Как се казва развъдника за йорки от където си го взел/а?
Публикувано: 06 May 2008 - 07:20 PM
Цитат
Как се казва развъдника за йорки от където си го взел/а?
Ами не му знам името...В Несебър е и преди да го купим жената доведе кученцето в Бургас да го видим, въобще не сме стъпили там...Говорили сме по телефона и тя отзивчиво предложи тя да го доведе, а не ние да пътуваме...Знам, че има развъдник там, защото и други хора са си купили йоркшири оттам, знам и че това е точната жена, а не друга, но за родословията нищо не знаех :'(
Публикувано: 06 May 2008 - 09:37 PM
Развъдниците са регистрирани официално и всяко кучило предварително е обявено за да получи документи.Вашето е като след дъжд качулка.Мисля,че във форума можете да намерите достатъчно информация какво е развъдник.Успех.
- (4 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »