Dog.bg Форуми : Бяло Швейцарско Овчарско Куче

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (37 Страници) +
  • « Първа
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Бяло Швейцарско Овчарско Куче

#361 Потребителят е офлайн   LG9 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 09 July 2010 - 11:36 AM

Много се радвам,че съм помогнал с нещо!Това беше най-малкото,което можех да направя.
Относно избора,аз съм почитател на тези с дългия и средния косъм.:be_107: Ти иначе какви предпочитания имаш?Мъжко или женско кученце би си взел?
User's Signature

Качена снимка

'He is your friend, your partner, your defender, your dog. You are his life, his love, his leader. He will be yours,
faithful and true, to the last beat of his heart. You owe it to him to be worthy of such devotion.'

#362 Потребителят е офлайн   LG9 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 July 2010 - 11:57 AM

Малко снимки от 2те ни доста дълги разходки извън града.Яд ме е само,че не бях взел апаратчето...
Прикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимка
User's Signature

Качена снимка

'He is your friend, your partner, your defender, your dog. You are his life, his love, his leader. He will be yours,
faithful and true, to the last beat of his heart. You owe it to him to be worthy of such devotion.'

#363 Потребителят е офлайн   flamme_froide Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 July 2010 - 12:08 PM

Показване на мнениетоLG9, в 09 July 2010 - 11:41 AM, написа:

Много се радвам,че съм помогнал с нещо!Това беше най-малкото,което можех да направя.
Относно избора,аз съм почитател на тези с дългия и средния косъм.:be_107: Ти иначе какви предпочитания имаш?Мъжко или женско кученце би си взел?

Здравейте отново за днес,
Ами аз искам мъжко куче, но разбира се ако няма такава възможност бих се съгласил и на женско иначе определено предпочитанията ми са за мъжко.
Момчето обеща да ми прати снимки и на двете породи за да мога да преценя коя ми допада повече, а и сега и аз ще се разтърся из нета за някоя снимка да видя каква е разликата, че не мога да преценя така от нищото :)
User's Signature

Не се отказвай от една мечта, само защото ще е нужно много време, за да я постигнеш. Времето така и така ще мине. Понякога големите мечти изискват и големи жертви!

#364 Потребителят е офлайн   flamme_froide Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 July 2010 - 12:10 PM

Показване на мнениетоLG9, в 09 July 2010 - 12:02 PM, написа:

Малко снимки от 2те ни доста дълги разходки извън града.Яд ме е само,че не бях взел апаратчето...
Прикачен файл File129.jpgПрикачен файл File120.jpgПрикачен файл File123.jpgПрикачен файл File140.jpg

Ако продължаваш в същия дух със готини снимки мисля, че ще успееш да свалиш и 8000 бона от гарба ми за куче :md_064:
Майтапя се разбира се. Твоя кучо е прекрасен наистина :md_064:
User's Signature

Не се отказвай от една мечта, само защото ще е нужно много време, за да я постигнеш. Времето така и така ще мине. Понякога големите мечти изискват и големи жертви!

#365 Потребителят е офлайн   flamme_froide Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 July 2010 - 05:27 PM

Ето отново новини от мен. Дано не ви е писнало окончателно, но го правя с единствения замисъл да спестя "ходенето по мъките" на някой като мен, който проявява интерес, а и смятам че не е лошо да се поддържа темата. Значи "сръбската връзка" на LG се оказа голям стабиляга. Имат кученца които са се родили току що от дългокосмената порода и току що кучето с къси косми е забременяло,т.е. очакват кученца след около 2 месеца от него, ако съм разбрал добре де, но +- някой друг ден (като цяло инфото е коректно). Та цената на кученцата, като ти дават право пръв да идеш да си избереш (предполагам че на всички казват така хахахах) е 600 евро, т.е. далеч под 2000 евро на белгийците и далеч по близо до България. Така, че ако всичко върви така добре съвсем скоро се очаква да пътувам до Сърбия и да се сдобия с "материал" за снимки. УРА. :be_107: :be_107:

П.П. LG имаш една огрооооомна "услуга" от мен.
User's Signature

#366 Потребителят е офлайн   lizata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:<br />

Публикувано: 10 July 2010 - 06:39 PM

Здравей отново! Ей пич, кефиш ме! :ab_041: Не се отказваш, браво! Сега сериозно...

Това за космите е голяма заблуда. Ако си вземеш късокосмест куч съвсем няма да си решиш проблема с космите, а дори напротив- те се забиват навсякъде, поради причината че са къси и остри. :ab_041: Дългокосместите просто полепват. Взимаш куче, поемаш рисковете- ще плюеш косми и толкова... :ab_041:

Аз лично харесвам дългокосместите, късокосместите са ми малко грозновати- ушите им са като радиоприемници и не ми харесва това... Опашките им не са буйни и не стават за забърсване на праха... :ab_041: Абе.. дългокосместите са къде-къде по-по-най... :ab_041:

Мъжките кученца са по-евтини от женските по разбираеми и не до там разбираеми причини. :ab_041: Ти сам прецени какво искаш. Женските са по-уравновесени, спокойни, не ходят по кучки като усетят "следата/миризмата" и така нататък.... :ab_041: Мъжките са по-красиви (ми че така си е :ab_041: ), по-едри, с по-запушени уши, правещи се на две и половина, но пък улягат след втората-третата година.
Ако имаш фейсбук, метни на го на лично да те прибавя. :db_046:

Много се радвам! Да ни държиш в течение!
User's Signature

Качена снимка

#367 Потребителят е офлайн   flamme_froide Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2010 - 10:12 PM

Показване на мнениетоlizata, в 10 July 2010 - 06:44 PM, написа:

Здравей отново! Ей пич, кефиш ме! :ab_041: Не се отказваш, браво! Сега сериозно...

Това за космите е голяма заблуда. Ако си вземеш късокосмест куч съвсем няма да си решиш проблема с космите, а дори напротив- те се забиват навсякъде, поради причината че са къси и остри. :ab_041: Дългокосместите просто полепват. Взимаш куче, поемаш рисковете- ще плюеш косми и толкова... :ab_041:

Аз лично харесвам дългокосместите, късокосместите са ми малко грозновати- ушите им са като радиоприемници и не ми харесва това... Опашките им не са буйни и не стават за забърсване на праха... :ab_041: Абе.. дългокосместите са къде-къде по-по-най... :ab_041:

Мъжките кученца са по-евтини от женските по разбираеми и не до там разбираеми причини. :ab_041: Ти сам прецени какво искаш. Женските са по-уравновесени, спокойни, не ходят по кучки като усетят "следата/миризмата" и така нататък.... :ab_041: Мъжките са по-красиви (ми че така си е :ab_041: ), по-едри, с по-запушени уши, правещи се на две и половина, но пък улягат след втората-третата година.
Ако имаш фейсбук, метни на го на лично да те прибавя. :db_046:

Много се радвам! Да ни държиш в течение!

Даммммм вече се спазарихме за дългокосмест "хубавец" така че няма връщане назад. Иначе ще го имам октомври защото кучето го чакали да роди всеки момент та с двата месеца дето трябва там да си го държат прави някъде края на септември началото на октомври. Иначе тук цената е една и съща за мъжките и за женските кучета в сръбския развъдник. За женските това което много ме притеснява е че се разгонват и "кървят" изпитвам ужас от това и мисля че ще полудея само това ми е проблема да я гледам как кърви сигурно ще откача. Знам че е лудост от моя страна ама аз като обичам нещо полудявам по него та ...... Иначе фейса ми е dancho_danalev ще се радвам да сме си френдс. Усещам ви много готини и това страшно ми допада, аз самия съм много широко скроена личност и обичам позитивните хора :be_107: :be_107:
User's Signature

#368 Потребителят е офлайн   LG9 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2010 - 10:15 PM

Ей Данчо да знаеш,че много се радвам за теб!Не смеех да ти честитя,докато не кажеш,че всичко е уредено.Сега вече съм спокоен.Браво и за избора.Явно от тук натам ще се правим само ергенски партита,ама карай :ab_041:
ПС:Минимума качени снимки на дребосъка за първия му месец при теб е 50 снимки!
User's Signature

Качена снимка

#369 Потребителят е офлайн   flamme_froide Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 July 2010 - 08:03 AM

Показване на мнениетоLG9, в 10 July 2010 - 10:20 PM, написа:

Ей Данчо да знаеш,че много се радвам за теб!Не смеех да ти честитя,докато не кажеш,че всичко е уредено.Сега вече съм спокоен.Браво и за избора.Явно от тук натам ще се правим само ергенски партита,ама карай :ab_041:
ПС:Минимума качени снимки на дребосъка за първия му месец при теб е 50 снимки!

:ae_085: благодаря много за подкрепата на всички ви. аз още да си призная се радвам с "половин уста", че докато не се уреди всичко знам ли може да се отметнат нещо защото нито искат капаро нито нищо ей така на честна дума. Не че на мен не ми е по-добре да не давам пари а да ги дам възможно най-късно, но все пак като ти кажат капаро тва онова и се чувстваш по-сигурен, ама дано да е серьозен пича. Та за снимките нямате никакви грижи дори мисля, че 50 за 1 месец е малка цифра :be_107: :be_107: Лизата кажи какъв е твоя фейс?? Някой друг ако иска да си менкаме фейс-овете да пише също да няма "изолирани" играчи от екипа :af_089: :af_089:
User's Signature

#370 Потребителят е офлайн   deneva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 July 2010 - 09:33 PM

Много се радвам за теб!и стискам палци всичко да е наред!
Следя темата ви защото кучетата ви са наистина много красиви,а и вие сте швейцарци като нас :ab_041: !Аз определено си падам повече по по-косматите кучовци,а и проблема с космите, мисля че го има при всички видове!Успех!!!

#371 Потребителят е офлайн   flamme_froide Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 July 2010 - 08:10 PM

и за да не ви оставям да скучаете, а да има някой който се вълнува с мен чакаме раждането на кученцата :be_107: :be_107:
User's Signature

#372 Потребителят е офлайн   Waikikii Икона

• Free the мушмул :)
  • PipPipPip
  • Група: Root Admin

Публикувано: 13 July 2010 - 12:36 PM

flamme_froide, хайде късмет! Да се роди най-хубавия младеж за теб!

Пита ли за изследвания на майката/бащата, тези неща са важни, а не стана ясно дали не си ги пропуснал покрай еуфорията :ab_041:

#373 Потребителят е офлайн   LG9 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 July 2010 - 02:34 PM

А кои всъщност са майката и бащата?Дай некво линкче,ако се намира. :)
User's Signature

Качена снимка

#374 Потребителят е офлайн   flamme_froide Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 July 2010 - 05:22 PM

Показване на мнениетоLG9, в 13 July 2010 - 02:39 PM, написа:

А кои всъщност са майката и бащата?Дай некво линкче,ако се намира. :)

http://swisswhiteshe...juniorchbak.htm

Ето го таткото. Сега питах за линк за мамата да видим и нея. Иначе за изследвания не бях се сетил сега и това ще попитам макар да ми е тъмна индия какви изследвания са най-важни. :tb_195:
User's Signature

#375 Потребителят е офлайн   Waikikii Икона

• PipPipPip

Публикувано: 14 July 2010 - 03:36 PM

Показване на мнениетоflamme_froide, в 13 July 2010 - 05:27 PM, написа:

Иначе за изследвания не бях се сетил сега и това ще попитам макар да ми е тъмна индия какви изследвания са най-важни. :tb_195:

Питай за изследвания за лакътня и тазобедрена дисплазия и ще е хубаво да ти кажат в кои клиники са снимани кучетата, защотото не всяка може да издава валиден международен сертификат.

Тук има още за здравето:
http://www.whiteshep....com/health.htm

#376 Потребителят е офлайн   say Икона

Публикувано: 14 July 2010 - 06:11 PM

Здравейте, проследих темата и тъй-като си търся бебе момиче от тази порода при това дългокосместа, реших да питам flamme froide как се свърза със сърбите? Аз писах e-mail на този Кокович, но нямам отговор.

#377 Потребителят е офлайн   flamme_froide Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 July 2010 - 06:47 PM

Показване на мнениетоsay, в 14 July 2010 - 06:16 PM, написа:

Здравейте, проследих темата и тъй-като си търся бебе момиче от тази порода при това дългокосместа, реших да питам flamme froide как се свърза със сърбите? Аз писах e-mail на този Кокович, но нямам отговор.

Здравей,
радвам се, че ставаме все повече и повече. Както Лизата казва днес дружинка догодина цял форум хихихи. Отговарям веднага на твоя въпрос: Връзката ми я даде LG, но сега и аз мога да те свържа. Пича е много печен и ще ти отговори само кажи дали имаш фейсбук и ще ти пратя профила му да му пратиш приятелство и да му пишеш. Там си пишем с него всеки ден, а кученца ще има съвсем скоро. Айде взимай женско да можем после да "се чифтосваме" със "по-старите" собственици :ae_085:
User's Signature

#378 Потребителят е офлайн   flamme_froide Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 July 2010 - 06:50 PM

Показване на мнениетоWaikikii, в 14 July 2010 - 03:41 PM, написа:

Показване на мнениетоflamme_froide, в 13 July 2010 - 05:27 PM, написа:

Иначе за изследвания не бях се сетил сега и това ще попитам макар да ми е тъмна индия какви изследвания са най-важни. :tb_195:

Питай за изследвания за лакътня и тазобедрена дисплазия и ще е хубаво да ти кажат в кои клиники са снимани кучетата, защотото не всяка може да издава валиден международен сертификат.

Тук има още за здравето:
http://www.whiteshep....com/health.htm

Благодаря ти много сега ще го разгледам най-подробно този сайт който си ми пратила. Попитах за изследвания написах генетични и медицински, защото не знаех за какви точно да питам и пича отговори, че правят абсолютно всички изследвания и продават кученцата с всички медицински документи каквото и да значи това (сиреч за мен не значи нищо поне за момента), но започвам да се ограмотявам благодарение на всички вас за което много много ви благодаря за пореден път.
За съжаление нямат снимки на мамата на кученцата, но ми обещаха да ми пратят скоро няколко снимки и ще ги пусна веднага. Иначе какво е вашето мнение за таткото от линка?Мен лично като не специалист ужасно ме кефи, но моля вижте го вие с по-набито око и си кажете мнението. Има доста снимки в подрубриката снимки на изпратения сайт. :rc_036:
User's Signature

#379 Потребителят е офлайн   Waikikii Икона

• PipPipPip

Публикувано: 15 July 2010 - 10:07 AM

Показване на мнениетоflamme_froide, в 14 July 2010 - 06:55 PM, написа:

Благодаря ти много сега ще го разгледам най-подробно този сайт който си ми пратила. Попитах за изследвания написах генетични и медицински, защото не знаех за какви точно да питам и пича отговори, че правят абсолютно всички изследвания и продават кученцата с всички медицински документи каквото и да значи това (сиреч за мен не значи нищо поне за момента), но започвам да се ограмотявам благодарение на всички вас за което много много ви благодаря за пореден път.

Чети и питай. Развъдчикът е длъжен да отговори на всички въпроси, колкото и глупави да му звучат на него. Извинявам се, за това, което ще кажа, но внимавай! В Сърбия, има доста читави хора и развъдници, но има и такива, които се опитват нарочно да спестят информация и изследвания. Нека здравето на малкия да e на първо място при избора ти на кученце!

#380 Потребителят е офлайн   deneva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 July 2010 - 10:30 AM

flamme_froide,как така нямат снимки на майката?Нали това е легитимен развъдник,би трябвало да имат и сайт с техните кучета,изследвания и снимки.Таткото явно е от друг развъдник и има необходимото инфо за него,това обаче не е достатъчно,а липсата на инфирмация за майката мен ме притеснява!?В Сърбия,както и в Бг,се случват доста нерегламентирани работи,за това много внимавай!Питай за името на развъдника,на който ще се водят родословията на кученцата и го провери в регистъра на FCI-задължително!Не се притеснявай да питаш за каквото и да е-това е твое право и всеки нормален развъдчик го знае!
Успех!

• (37 Страници) +
  • « Първа
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема