Относно избора,аз съм почитател на тези с дългия и средния косъм.
Бяло Швейцарско Овчарско Куче
Публикувано: 09 July 2010 - 11:36 AM
Публикувано: 09 July 2010 - 11:57 AM
Публикувано: 09 July 2010 - 12:08 PM
LG9, в 09 July 2010 - 11:41 AM, написа:
Здравейте отново за днес,
Ами аз искам мъжко куче, но разбира се ако няма такава възможност бих се съгласил и на женско иначе определено предпочитанията ми са за мъжко.
Момчето обеща да ми прати снимки и на двете породи за да мога да преценя коя ми допада повече, а и сега и аз ще се разтърся из нета за някоя снимка да видя каква е разликата, че не мога да преценя така от нищото :)

Не се отказвай от една мечта, само защото ще е нужно много време, за да я постигнеш. Времето така и така ще мине. Понякога големите мечти изискват и големи жертви!
Публикувано: 09 July 2010 - 12:10 PM
LG9, в 09 July 2010 - 12:02 PM, написа:
Ако продължаваш в същия дух със готини снимки мисля, че ще успееш да свалиш и 8000 бона от гарба ми за куче
Майтапя се разбира се. Твоя кучо е прекрасен наистина

Не се отказвай от една мечта, само защото ще е нужно много време, за да я постигнеш. Времето така и така ще мине. Понякога големите мечти изискват и големи жертви!
Публикувано: 09 July 2010 - 05:27 PM
П.П. LG имаш една огрооооомна "услуга" от мен.

Публикувано: 10 July 2010 - 06:39 PM
Това за космите е голяма заблуда. Ако си вземеш късокосмест куч съвсем няма да си решиш проблема с космите, а дори напротив- те се забиват навсякъде, поради причината че са къси и остри.
Аз лично харесвам дългокосместите, късокосместите са ми малко грозновати- ушите им са като радиоприемници и не ми харесва това... Опашките им не са буйни и не стават за забърсване на праха...
Мъжките кученца са по-евтини от женските по разбираеми и не до там разбираеми причини.
Ако имаш фейсбук, метни на го на лично да те прибавя.
Много се радвам! Да ни държиш в течение!

Публикувано: 10 July 2010 - 10:12 PM
lizata, в 10 July 2010 - 06:44 PM, написа:
Това за космите е голяма заблуда. Ако си вземеш късокосмест куч съвсем няма да си решиш проблема с космите, а дори напротив- те се забиват навсякъде, поради причината че са къси и остри.
Аз лично харесвам дългокосместите, късокосместите са ми малко грозновати- ушите им са като радиоприемници и не ми харесва това... Опашките им не са буйни и не стават за забърсване на праха...
Мъжките кученца са по-евтини от женските по разбираеми и не до там разбираеми причини.
Ако имаш фейсбук, метни на го на лично да те прибавя.
Много се радвам! Да ни държиш в течение!
Даммммм вече се спазарихме за дългокосмест "хубавец" така че няма връщане назад. Иначе ще го имам октомври защото кучето го чакали да роди всеки момент та с двата месеца дето трябва там да си го държат прави някъде края на септември началото на октомври. Иначе тук цената е една и съща за мъжките и за женските кучета в сръбския развъдник. За женските това което много ме притеснява е че се разгонват и "кървят" изпитвам ужас от това и мисля че ще полудея само това ми е проблема да я гледам как кърви сигурно ще откача. Знам че е лудост от моя страна ама аз като обичам нещо полудявам по него та ...... Иначе фейса ми е dancho_danalev ще се радвам да сме си френдс. Усещам ви много готини и това страшно ми допада, аз самия съм много широко скроена личност и обичам позитивните хора

Публикувано: 10 July 2010 - 10:15 PM
ПС:Минимума качени снимки на дребосъка за първия му месец при теб е 50 снимки!
Публикувано: 11 July 2010 - 08:03 AM
LG9, в 10 July 2010 - 10:20 PM, написа:
ПС:Минимума качени снимки на дребосъка за първия му месец при теб е 50 снимки!

Публикувано: 11 July 2010 - 09:33 PM
Следя темата ви защото кучетата ви са наистина много красиви,а и вие сте швейцарци като нас
Публикувано: 12 July 2010 - 08:10 PM

Публикувано: 13 July 2010 - 12:36 PM
Пита ли за изследвания на майката/бащата, тези неща са важни, а не стана ясно дали не си ги пропуснал покрай еуфорията
Публикувано: 13 July 2010 - 02:34 PM
Публикувано: 13 July 2010 - 05:22 PM
LG9, в 13 July 2010 - 02:39 PM, написа:
http://swisswhiteshe...juniorchbak.htm
Ето го таткото. Сега питах за линк за мамата да видим и нея. Иначе за изследвания не бях се сетил сега и това ще попитам макар да ми е тъмна индия какви изследвания са най-важни.

Публикувано: 14 July 2010 - 03:36 PM
flamme_froide, в 13 July 2010 - 05:27 PM, написа:
Питай за изследвания за лакътня и тазобедрена дисплазия и ще е хубаво да ти кажат в кои клиники са снимани кучетата, защотото не всяка може да издава валиден международен сертификат.
Тук има още за здравето:
http://www.whiteshep....com/health.htm
Публикувано: 14 July 2010 - 06:47 PM
say, в 14 July 2010 - 06:16 PM, написа:
Здравей,
радвам се, че ставаме все повече и повече. Както Лизата казва днес дружинка догодина цял форум хихихи. Отговарям веднага на твоя въпрос: Връзката ми я даде LG, но сега и аз мога да те свържа. Пича е много печен и ще ти отговори само кажи дали имаш фейсбук и ще ти пратя профила му да му пратиш приятелство и да му пишеш. Там си пишем с него всеки ден, а кученца ще има съвсем скоро. Айде взимай женско да можем после да "се чифтосваме" със "по-старите" собственици

Публикувано: 14 July 2010 - 06:50 PM
Waikikii, в 14 July 2010 - 03:41 PM, написа:
flamme_froide, в 13 July 2010 - 05:27 PM, написа:
Питай за изследвания за лакътня и тазобедрена дисплазия и ще е хубаво да ти кажат в кои клиники са снимани кучетата, защотото не всяка може да издава валиден международен сертификат.
Тук има още за здравето:
http://www.whiteshep....com/health.htm
Благодаря ти много сега ще го разгледам най-подробно този сайт който си ми пратила. Попитах за изследвания написах генетични и медицински, защото не знаех за какви точно да питам и пича отговори, че правят абсолютно всички изследвания и продават кученцата с всички медицински документи каквото и да значи това (сиреч за мен не значи нищо поне за момента), но започвам да се ограмотявам благодарение на всички вас за което много много ви благодаря за пореден път.
За съжаление нямат снимки на мамата на кученцата, но ми обещаха да ми пратят скоро няколко снимки и ще ги пусна веднага. Иначе какво е вашето мнение за таткото от линка?Мен лично като не специалист ужасно ме кефи, но моля вижте го вие с по-набито око и си кажете мнението. Има доста снимки в подрубриката снимки на изпратения сайт.

Публикувано: 15 July 2010 - 10:07 AM
flamme_froide, в 14 July 2010 - 06:55 PM, написа:
Чети и питай. Развъдчикът е длъжен да отговори на всички въпроси, колкото и глупави да му звучат на него. Извинявам се, за това, което ще кажа, но внимавай! В Сърбия, има доста читави хора и развъдници, но има и такива, които се опитват нарочно да спестят информация и изследвания. Нека здравето на малкия да e на първо място при избора ти на кученце!
Публикувано: 15 July 2010 - 10:30 AM
Успех!

Вход

Горе
Цитиране +