Бигъл
Публикувано: 13 August 2007 - 04:49 PM
Сега е много смешна, защото е доста шишкава и със слабички крачета. Сега е на диетка. Впрочем вчера я снимх- с триста зора и направих една хубава снимка. Тя мрази да я снимат- щом тръгна да я снимам веднага се покрива някъде bl)

Тук още не беше осъзнала, че я снимам... r) l) Снимката я направих вчера.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
А тази е съвсем нова- от преди няколко минутки....

Публикувано: 14 August 2007 - 04:28 PM
Прикачени файлове
-
_______.JPG (44.57K)
Брой сваляния: 93
Публикувано: 14 August 2007 - 04:43 PM
Някой дали знае хотев в Сл.бряг,в който да разрешават с кучета,защото няма да има кой да го гледа,пък на кучешки хотел не искам да го оставям.Казаха ми,че се плащало за домашния любимец,колкото и за човек.Имам голямо желание да го заведа на море,знам че там ще ме побърка,но и той ще се побърка от кеф.
И другият ми въпрос е:в жегите вашите кучета ядат ли гранули?Чар не ги яде,но ако има нещо готвено яде и сега му смесвам от нашата храна с неговата и така се договаряме. Поздрави от нас!
Прикачени файлове
-
____1.JPG (66.83K)
Брой сваляния: 91
Публикувано: 15 August 2007 - 09:06 AM
Цитат
Някой дали знае хотев в Сл.бряг,в който да разрешават с кучета,защото няма да има кой да го гледа,пък на кучешки хотел не искам да го оставям.Казаха ми,че се плащало за домашния любимец,колкото и за човек.Имам голямо желание да го заведа на море,знам че там ще ме побърка,но и той ще се побърка от кеф.
И другият ми въпрос е:в жегите вашите кучета ядат ли гранули?Чар не ги яде,но ако има нещо готвено яде и сега му смесвам от нашата храна с неговата и така се договаряме. Поздрави от нас!
Рачо по същия начин отказа да яде гранулите си, но когато са смесени с друга храна ги хапва. така е от май месецл сега му купувам консерва на пурина и смесвам малко с гранулите, но гледам, че предпочита от нашата храна да хапва. cl)
Публикувано: 15 August 2007 - 10:36 AM
Въпросът ми към вас е - смятаме да ходим на море с Дара.Какво да направим - трябва ли да се ходди на вет за някаква ваксина против гъбички? bl) Колко време можем да седим на морето с кучето? s)
Една приятелка ,която има голдън ми каза ,че на нейното куче са се появили гъбички след като се е къпало във водата ,трудно се забелязвали и ,затова не ги осетили от рано.После червенините нараснали и козината на кучето започнала да пада...
Други кучета пък нямат никакъв проблем след като са се къпали във морска/речна вода.Освен само "рядкото щастие" след солена баня.
Поздрави и мерси предварително! cheers
Публикувано: 17 August 2007 - 11:31 AM
Хайде сега със здраве и не се кахърете толкова за кучето, морето и реката. r)
Публикувано: 17 August 2007 - 11:35 AM
Преди ми бяха поверили да гледам едно куче за 2 седмици, докато собствениците ги нямаше. Та бях на морето, не в София и там го водих на плаж след обяд (привечер). Не хвана гъбички и нищо не му стана. Беше пуделче.
Публикувано: 20 August 2007 - 03:24 PM
Тези дни бяхме на изложбите във Велинград
Монти стана Junior Champion of Bulgaria BG! bgflag
CACIB на 18.08 - отличен, BOB, BOG, BJC и R.BIS;
CACIB на 19.08 - отличен, BOB, BOG и BJC;
CAC на 19(20).08 - отличен, BOB

Публикувано: 21 August 2007 - 07:18 AM

"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
Публикувано: 22 August 2007 - 11:00 PM
Ама не знам върхо какво да поработим ,я кажете.
Бяхме на море ,ама и бихме ваксина против гъбички.Вет-а каза ,че се хващат заради високата влажност на въздуха.Иначе Дара беше цял ден на море и нищо и нямаше.Спеше под столовете и по пясъка.Играеше си ,даже ми намери един рапан в пясъка и ми го донесе....
Бях ме в Царево ,бившото Мичурин.При едни приятели.Абе така се бяхме отчаяли ,че няма де да ходим с куч. ,че даже щяхме да званим на Bini да и гостуваме на вилата във Влас wink dribble
Както и да е - уредихме се с място за спане.Има и снимки ,ама още не сме ги свалили - чакайте ги скоро.
Дарито много бързо расте - вече наближава 3м и половина wink
Ама засега няма толкова бели (ама айде да не я урочасам)....
Та ,кажете за експертната оценка.Чар няма ли родословие?Дара няма.
Честито на Мончо ,как се е разхубавил само... w)
Айде със здраве! drink
Публикувано: 23 August 2007 - 11:12 AM
Публикувано: 23 August 2007 - 12:52 PM
Публикувано: 23 August 2007 - 02:59 PM
Цитат
Мисля че е неограничено!
Съдията просто оглежда кучето и го отценява доколко се вписва в стандарта на породата(защото се пак без родословие неможеш да си 100% сигурен за породата) и евентуално мисля че се допуска до разплод и такива работи