Публикувано: 14 September 2007 - 11:53 AM
Здравейте и от Багси и семейство на всички!
Прекарахме едно страхотно и пълно с емоции лято и сме изключително щастливи да бъдем посрещнати от толкова нови бийгълчета w)
Дара е пораснала толкова много, погледчето й вече е като на малко момиченце, не на бебе l) Жалко, че вече не сме толкова често в Пловдив с Багси, та да се съберем и с Чар на нашето място, та да станем "Великата тройка". Скоро ще имам път към вас и ако имам възможност ще взема и малкото голямо момче, та да поиграят - по-добра игра от тази с друго бийгълче няма за него! d)
А да не говорим за палавника Чар - той вече е голямо момче, а неговата мама не вярваше, че ще стане голям като Багси l) Поздрави специални super best
Честити успехи на Мончо по пътя, който е тръгнал - все така, ние сме подкрепа 1super
Какво стана с Рафи? Милият, толкова е мъчно да се случи нещо такоава... Дано никога не се случва... Но много са красиви тези същества и сами искушават злонамерените... Добре ли изглежда поне? Позна ли ви, когато се видяхте??? Не би трябвало да има проблем с паспорта и чипчето като доказателство да успеете да си го върнете в семейството, но хора всякакви... Успех желая много и ни дръжте в течение... Ако трябва... n) Всичко правим за нашите приятели w)
Багси е вече на годинка и 2 месеца (скоро пълни) и започва вече да се замисля за госпожици... w) Та как стои въпросът с любовта при нашите съкровища? Той няма много срещи с w) бийгълчета, особено с женски и тук считам е мястото да подитам и най-адекватно да ми бъде обяснено. Зная, че най-малко трябва да навърши 18 месеца, дори е по-добре и годинка. Няма проблем за това. Но нали сега имам задачата да му го запозная с госпожици... w) Въвъ форума са повече малчуганите, а дамите са мънички - само Кари май е по-голяма. Може и да се лъжа... Та да си поговорим за това... r)
Багси се влюби в морето от пръв поглед! Толкова сме горди с него - той е нашият морски лъв! Снимки във вихарът му борейки се с вълните нямаме, но ще споделя с вас една мила и нежна, която показва изтощението му. l) Иначе нямахме никакви здравословни проблени, не е гълтал вода та да има оплаквания от стомахчето, само се пазеше от горещия пясък когато няпече - както и всяко живо същество прави (с изключения малки...) bravoS
Поздрави на всички
Надявам се да сте прекарали едно динамично и слънчево лято и да сме готови за снежна, планинска зима bgflag
Бъдете здрави!
Багси и СИЕ

Винаги мисли преди да действаш!