Бигъл
Публикувано: 23 August 2007 - 07:04 PM
Някой друг няма ли да остави мнение по въпроса? s) [/b]
Публикувано: 24 August 2007 - 10:42 AM
Има ли някъде темичка ,че да не става флууд тука? [/b]
Публикувано: 28 August 2007 - 02:16 PM
Цитат
Смалете картинката до указаните размери.
Качете я в нета и след това посочете адреса или я качете вече смалена от вашия компютър.
Пишете на кирилица.
Този пост няма нищо общо с тази тема и след малко ще бъде изтрит.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 29 August 2007 - 02:29 PM
Цитат
Рафи има ли чип и паспорт -това ще са неговите документи и доказателство, че е ваш.
Ако беше от развъдник щеше да има...

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 30 August 2007 - 09:26 AM
Аз бих подала жалба в полицията, за откраднато куче пък после се доказвайте с документи и т.н.
Публикувано: 02 September 2007 - 02:53 PM
- чипа има индивидуален код /желязно доказателство ,че кучето е твое/
- ако кучето има татуировка също ще свърши работа
- новият "собственик" има ли паспорт на кучето?
--------------
И сега по друга тема:
Абе хора кажете има ли някаква тема относно експертните оценки?Защото аз почти нищо не мога да разбера ,навсякъде по темите има само по 1-2 изречения и тва е...
Ако има тема моля дайте линк ,че да вляза и аз в крачка с нещата и да почна с Дара да тренираме по-сериозно ,че тя е и малко плашлива... s)
Публикувано: 03 September 2007 - 07:28 PM
Публикувано: 04 September 2007 - 01:29 PM
Ще го извеждаш на експертна ,нали?
Май няма да има други бигълчета на изложбата ,па де да знам - може да сме приятно изненадани.
Ще търся из тълпата стърчаща бяла опашка.
Публикувано: 04 September 2007 - 03:29 PM
Благодаря
Публикувано: 04 September 2007 - 08:10 PM
edit: Сега писах мейл.Очаквам отговор в най-скоро време.Дано!Стискам палци! super best
Дарката:
Прикачени файлове
-
21082007618.jpg (66.81K)
Брой сваляния: 91
Публикувано: 05 September 2007 - 03:59 PM
Цитат
Ъм,......ми то колкото за изложба.
Супер!Мерси , шемет !
Публикувано: 05 September 2007 - 04:07 PM
Информация:
Без родословие.
На 4 месеца.
С 3 ваксини.
Женско.
Сестриче на Дара.
ЦЕНА: 350лв
Ако има кандидати да ми пишат на ЛС.
Може скоро да се появи и още едно кученце от тази порода ,но не е ясно дали все още е свободно.Предишните стопани не можели да се грижат вече за него.
Публикувано: 07 September 2007 - 10:51 AM
Ще ги кача все пак ,ама после.
char,ти си си от Пловдив ,може да се видим пак ,не е задължително изложба да има за да си видим бигълчетата.... r) w)