Бигъл
Публикувано: 27 February 2006 - 04:07 PM
Как е Биги Анна ? Вече при вас ли е ?
Аа чакаите забравих , днес идваха да искат Озко за мъж l) , голям майтап .
Ама аз отказах твърдо , казах че е още дете и не може да прави такива неща b) .
Поздрави
Нели

Dushko dobrodushko
Публикувано: 27 February 2006 - 08:03 PM
та биги много съжелявам че се збавих с отговора ..и нашият имаше ужасни проблеми със стомаха като не препоръчвам елкануба и въобще сухата храна тъи като те бяха причината да му раздразнят стомаха елкануба попринцип е добра марка но н някои кучет приинява проблеми със стомаха
ветринаря се намира в Лозенец улица розава долина 13 Гранд доктор още при закупуването телефон е 0887 31 50 29 ( надявм се правилно да съм разчела номера на печата че тъла се борих бая време bl) ) стискам палци на очарователната биги w)

Beauty always comes with Dark Thoughts!
Публикувано: 27 February 2006 - 08:55 PM
Цитат
та биги много съжелявам че се збавих с отговора ..и нашият имаше ужасни проблеми със стомаха като не препоръчвам елкануба и въобще сухата храна тъи като те бяха причината да му раздразнят стомаха елкануба попринцип е добра марка но н някои кучет приинява проблеми със стомаха
ветринаря се намира в Лозенец улица розава долина 13 Гранд доктор още при закупуването телефон е 0887 31 50 29 ( надявм се правилно да съм разчела номера на печата че тъла се борих бая време bl) ) стискам палци на очарователната биги w)
Здрасти Пънки,
имам една забележка, ако позволиш. Първо радвам се, че кучето е ОК. Второ обаче, може ли да не правиш крайни заключения, особено за храната ЕУКАНУБА, щото има много повече примери, които са в нейна подкрепа и трето - все пак повечето лекари-ветеринари препоръчват тази храна.
Обаче, както в твоя случай, както и при хората всичко е индивидуално. Има някои, за които не е хубава - всякаква суха храна и други, които са израснали с нея - особено ЕУКАНУБА. Не съм дистрибутор, просто държа на точния изказ и фактология. Нека всеки стопанин сам да прецени каква храна да дава на кучето си, но когато се препоръчва дадена марка храна, да оставим да видим как кучетата се държат и да чуем след това техните собственици с коментар.
Иначе, ще стане малко като с докторите на БИГИ.
Искрено се надявам да съм разбран правилно, най-малкото поради факта, че имаме бигъли.
Поздрави... от Фреди и Панета. ;)
Публикувано: 27 February 2006 - 10:38 PM
Цитат
Пънки, да беше сложил някъде точка , бе брат ми. b) Едва разчетох написаното от теб. А за Юкануба-та ще ме извиняваш ама ще имаш много здраве b) Също така мисля, че е меко казано несериозно да отричаш СУХАТА ХРАНА.
Поздрави от Алюр, която на 2 март също е на изпит по курмуване. Желая успех и на теб! b)

allure&Jack Ray
Публикувано: 27 February 2006 - 10:40 PM
cheers
Биги от вчера си е вкъщи и си има собствено легло щото докторите казаха, че с нашата прекалена обич ще я задушим някой ден- та с две думи трябвало и лично пространство. Да ама кво ти лично пространство - снощи си лягаме , а тя малката с двете лапички на леглото и реве ли реве. Е не издържах и след 5 минутки си я взех при мен, беше много доволна и веднага oo , та до сутринта. Малко се попритесних, че не искаше да хапва , ама по- късно си омете всичко чинийката и пак
oo
Голямата пакост за деня я направих аз- Почнах да готвя , а Биги доиде и искаше да си поиграем за първи път от както я имаме bravoS , поиграхме и аз бях много щастлива ама забравих за кухнята и направих пожар. Беше си доста сериозно и новото ми перде отиде по дяволите- иииииииии сега се правя на бояджия. s)
Но вкъщи всички сме адски щастливи , че Биги отново е при нас и е добре.
И точно на вас го дължим приятели, на вашите прегръдки и позитивни мисли. w)
А сега Биги отново хапна и директно oo
Наздраве от мен cheers
Публикувано: 27 February 2006 - 10:51 PM
а за кухнята какво да ти кажа...и аз имам опит за палеж в нашата.... b)
Пусни някоя и друга снимчица на Биги в новото и легло, с теб. Пусни да я видим щастлива, бодра и силна, защото големите и тъжни очи не ми излизат от ума! w)
Поздрави d)
Публикувано: 27 February 2006 - 10:58 PM
Прикачени файлове
-
PIC00580.JPG (31.89K)
Брой сваляния: 342
Публикувано: 01 March 2006 - 11:03 AM
Цитат
Тука сме БИГИ,
то бива бива разсеяност, ама да ти изгори къщата... лоша работа. Добре, че си локализирала горенето. Сега да не почнеш да ядеш храната на кучето, а да му сервираш Вашата.... Щото това е следващото. и един съвет, ако готвиш за Биги, слагай надпис на тенджерата, че някой изгладнял мъж може да и омете храната. l)
Поздрави и действително много се радваме, че сладураната е вече добре. Сега си препрочети старите съобщения за бигълите и внимавай с прехранването, че и то е опасно. Ще ти направи мазало в къщи, ако преяде...
Хайде със здраве. 1super
Публикувано: 01 March 2006 - 12:18 PM
Цитат
Всички да са живи и здрави през цялата година . Пожелавам на всички да не се отървете от здраве b) .
И за тази година да приключим с болестите bravoS .
Поздрави на всички
Нели и Оззи
Честита БАБА МАРТА на теб и на всички бигъли и техните стопани. Само здраве и щастие, слънце и цветя.
Публикувано: 01 March 2006 - 01:26 PM
Публикувано: 01 March 2006 - 03:09 PM
И дано Баба Марта не се сърди много този месец l)
Прикачени файлове
-
img.phtml.jpg (42.72K)
Брой сваляния: 250

Вход

Горе
Цитиране +