Цитат
Днес нашия лекар каза да изчакаме 2-3 дни да видим дали Биги ще изкара някакви паразити и да не я стреснем прекалено с инжекции, това боцкане много я тормози милата. А и вкъщи взехме решение да я заведем другата седмица при доктора на Алюр. Страшно много ви благодаря за адресите. Честно, не зная какво да пиша, толкова съм притеснена за малката s) .
Още веднъж- Благодаря!
Ани,
Предполагам как се чувстваш и си представям колко си притеснена, но искам да те успокоя, че малките кученца доста боледуват. Или е разстройство или е повръщане, настинка, ангина, какво ли не.... r) Те са си едни бебета и за съжаление не могат да говорят за да ни кажат какво ги боли. Надявам се, че не е нещо сериозно, даже съм почти сигурна. Ще видиш как след време ще се радваш колко е порасло кученцето и ще си спомняш с усмивка за сегашните си притеснения. А сега за да те развеселя ще ти кажа, че пиша този постинг с 1 пръст, защото Рей ме е взел за женска кучка и се поклаща смешно върху лявата ми ръка.Сега се осъзнава като мъж явно и едно клатене , голям майтап.Целите ми ръце са надраскани сякаш имам котка, а не куче. Току що се наяде като прасенце и сега тича след една мини-футболна топка, която свири и той я хапе още по-настървено щом чуе звука, който издава b) Всъщност мисля, 4е току що омъртви топката s) ве4е не свири r) видя й сметката явно b) ето сега награби кожения си кокал и преживя блаженно с притворени очи. Вече е онищожил 7 такива кокала. Сега се надявам да се успокоиш малко и скоро да ни покажеш портрет на Биги (нали си художничка). Бих довела Рей да го нарисуваш, но не мога да си го представя да позира b)

Вход

Горе
Цитиране +