Цитат
Аз още съм като попарена от преживяването предната вечер. Бяхме в морската градина и като всяка вечер се разхождахме с Оззи . Той един час тичаше и си играеше с кученца и като решихме да си тръгваме , мъжа ми го извика да дойде за да му сложи повода . Обаче познайте какво стана , ами той побягна в обратна посока при което го изгубихме от полезрението си. Час и 40 минути сме обикаляли като луди из морската градина да го търсим , що рев ударих не искам да се сещам . Вървя и си мисля че някой го е откраднал , просто потъна в дън земя s) . И точно когато вече бюхме решили да си ходим , понеже освен всичко и валеше нон стоп , бяхме протизнали до кости , го виждам този заблудения да тича към мен радостен bl) . На същото място където последно го видяхме , там се и върна . Обаче какво да ви кажа , просто ни скаси живота това куче . Аз толкова се бях отчаяла . И после беше наказан и яде шамарчета и малко след това пак си го гушкахме говедцета b) . Така да ни изплаши , ужас направо .
Та така сме ние , гоним се из Бургас.
Днес ще го снимам и аз ще кача актуална снимка на бандита с дългите уши bravoS .
Поздрави
Нели и Оззи
Малеееееее, диване такова r) . представям си как сте се чувствали.
Големи са разбойници вашите.
Поздрави от нас и чакаме снимки cheers

Вход

Горе
Цитиране +