Бигъл
Публикувано: 29 February 2008 - 05:23 PM
Публикувано: 29 February 2008 - 05:29 PM
Цитат
Малеее същия актьор е и нашия!Точно така като му размахам пръста и той почва да ми е кара.После също сяда и гледа жално жално!И точно пак така за няколко минути! ;D
А иначе по цял ден е сам и вече не го гледам какво прави - имахме известни поражения, но засега не е нещо, което да не се преживее ;D
Публикувано: 29 February 2008 - 07:45 PM
Цитат
Всички бебета правят така!
Ами ние се справихме така - поне така се получи при Монти и Рабиа!
Като видиш, че иска да те захапе - казжаш "не" и ако все пак те уцели започваш да охкаш, та дори и да "викаш" от болка.
Кучето се стряска и спира да хапе. Ние така ги отучихме, някъде към четвъртия месец беше!
Например сега, Монти като види, че погалвам Ра и идва и прави така, все едно ще ми захапе ръката, (ревнува),
но не си затваря устата и като му се скарам, той ме близва по ръката! :P
Публикувано: 01 March 2008 - 07:51 PM
Като чета постовете на новите собственици на бигълчета имам чувството,че става въпрос за едно и също куче,явно всичките ни любимци си минават по един и същи път по време на растежа.И Чар като беше малък правише същите неща,хапеше ме по ръцете и краката,гонише ме за да ме хапе, аз евентуално ако си позволя да си вдигна показалеца да му се скарам и дори без да кажа нещо започваше да лае.Съгласявам се със мнението на Кайо,като тръгне да хапе с по-висок тон се казва НЕ.
В нашия район няколко дена под ред виждам една жена с малко,мъжко бигълче-трицветно,много са готини като са мънички,но май и белите са бая :rolleyes:.
А ето ни и нас.
Публикувано: 02 March 2008 - 04:43 PM
Ааа знам ,че е малко рано ,ама смята ли някой да ходи на изложбите в Пловдив ,май са края на Март. :blink:
Публикувано: 02 March 2008 - 04:51 PM
Цитат
Аз много харесвам пловдивските изложби, обаче тази е организирана на 28.03, а това е петък и за съжаление съм на работа! :(
По всяка вероятност, ние няма да можем!
Публикувано: 02 March 2008 - 07:44 PM
Тук пак разчленяваме някаква играчка.
Публикувано: 03 March 2008 - 03:22 PM
Иначе аз на изложбата ще ходя ,защото може да извеждам едно куче ,а и да се видим с вас. :blink:
Публикувано: 04 March 2008 - 08:41 AM
Публикувано: 04 March 2008 - 12:03 PM
Нямам търпение вече да почне да се измаря навън ;D
Иначе kayo Господ здраве да ти дава - съвета ти за хапането почна да дава резултат! :yahoo:
Вече сяда като му кажеш седни и чака ококорен бисквитка - абе смешен :->)
Публикувано: 04 March 2008 - 09:30 PM

Публикувано: 05 March 2008 - 05:20 PM
Нашето момченце Биги се "хецка" на крака на батко си, както и на баща ми, и на халата на батко си, и на едно одеало.Абе не е ли малко малък за тези похотливи действия :rolleyes:
Все пак на 12-ти март става на 3 месеца, а се "хецкондри" от 2 месечна възраст още.
:(
Публикувано: 05 March 2008 - 05:37 PM
Ами това май го прави, за да демонстрира, че иска да се наложи над изброените персони!
Хубаво ще е в такъв момент баща ти, /в зависимост на кой го прави/, да го хване за кожата на врата,
да го повдигне лекичко и да го раздруса, като в същото време му казва командата "не".
Така за ден -два ще осъзнае, че не той командва "парада".
п.п - въпреки, че вие все още нямате този проблем ми се ще да изчетеш
ПРОБЛЕМЪТ НА "ВТОРИ НОМЕР", БОРБА ЗА МЯСТО В ЙЕРАХИЯТА НА "ГЛУТНИЦАТА" на mil_ и разбира се,
ако имаш време прочети цялата тема, тя е много ценна и ще те предпази от това,
да допуснеш грешки при възпитанието на Биги!
Публикувано: 06 March 2008 - 03:27 PM
Защо само при Дара не действат толкоз много начини за (пре)възпитание?Аз ли не мога да и се карам като хората или тя е много умна и усеща ,че нищо не мога да и направя колкото и да я заплашвам? :huh:
Публикувано: 06 March 2008 - 05:15 PM
Ох горкото като го чуя да скимуца и ми къса сърцето на мене - не ставам за лоша :'(
Вчера му взех нова играчка - цирикаща.Зяпа я зяпа я та като реши че ще скача отгоре и за да пищи ;D
Голям сладур :wub: