Публикувано: 18 October 2008 - 02:30 PM
Наитина немога да повярвам че Блу не иска да яде :- единственото нещо, което видях Ейра да не омете преди да разбере какво е, че даже и вячески се мъчеше да избегне, беше някъкво лекарство за глисти което ветеринаря, горкия се опита да и даде... ;D;
Относно "ученето" - където и да държа ръката с лакомството тя се хвърля върхо нея и посяга с лапи за да се домогне до него.... абе казвам ти ... няма спокойствие в тва кученце ;D освен когато спи.. аз правя (поне се опитвам) както четох в една книжка- викам я , казвам и "Ейра, седни", "седни" и дъраж лакомството в дясната си ръка пред муцунката и, вдигам я малко нагоре, а тя се мъчи да ми отвори ръката с лапи или с уста.... не се успокоява казвам ти, аз повтарям командата докато се опитвам да я накарам да седне и когато е най близо до това положение и давам наградата и я хваля, повтарям го няколко пъти, понякога на втория или третия опит го прави , обаче незнам дали не е случайно....
За хапането - знам че трябва да не и давам ама понякога се увличам в играта, а иначе като и кажа "не" (по скоро извикам го няколко пъти и си издърпам ръката се усеща, прави една гузан физиономия, после една такава малко един вид "съжалявааам, виж колко съм сладка" и като види че не и се сърдя пак започва да си играя и пак си хапе....
много е сладка като 'бори' плюшените играчки ;D ;D луда е, как ги размята сеедно са живи и наистина се бори с тях ;D съсипваме се от смях покрай нея ;D
на нас третата ваксина ни е на 3 ноември (примерно) та към средата на ноември сме навън (дано да е още топличко и сухичко времето, да се порадваме малко), вие къде живеете, ще е много хубаво да запознаем палавниците, нали са и връстници горе-долу - да обменят идеи за бели вкъщи ;D

'Smile makes happiness and sunshine every day.'