Бигъл
Публикувано: 18 October 2008 - 08:57 PM
Цитат
Въпросче - като взимам клетка - колко голяма трябва да е?
Нашата е такава
Dog residence - zinc plated - 76 см.
76,0 x 53,0 x 61,0

Публикувано: 22 October 2008 - 12:56 PM
Имам един въпрос към хората с по големи бигълчета.Може да ви се стори смешен,но аз да си питам :blink:
Наближава зима и се питам бигълите имат ли нужда от палтенце или нещо за да ги топли като се извеждат навън.Питам,защото четох че има породи които задължително изисквали.Това са най вече по малките породи,ами ние като сме средна порода как е при нас положението?
Получих запитвания от баби-плетачки,които изявяват желание да плетат палтенца ;D Не че ще им откажа като имат желание жените,но ми е интересно дали по принцип е желателно да се обличат с нещо.
Наближава зима и се питам бигълите имат ли нужда от палтенце или нещо за да ги топли като се извеждат навън.Питам,защото четох че има породи които задължително изисквали.Това са най вече по малките породи,ами ние като сме средна порода как е при нас положението?
Получих запитвания от баби-плетачки,които изявяват желание да плетат палтенца ;D Не че ще им откажа като имат желание жените,но ми е интересно дали по принцип е желателно да се обличат с нещо.
Публикувано: 22 October 2008 - 01:55 PM
аз също се чудих как понася бигълът зимата, снега и прочие, защото обичам да ходя на планина и се чудя ще може ли моето бигълче да идва с мен или снежната планина не е за него ... Един Познат днес каза че разходките в снега не са проблем, но той все пак няма бигъл.

'Smile makes happiness and sunshine every day.'
Публикувано: 22 October 2008 - 05:50 PM
Аз съм от Варна, но все още не съм купила бигълче. Някой може ли да ми каже откъде мога да си купя-най-хубавото място и цената...Все пак ми е интересно за бигъла и чета преди да ми дойде кученцето. :blink: И имате много сладки кученца! :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: