Dog.bg Форуми : Бигъл

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (251 Страници) +
  • « Първа
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Бигъл

#261 Потребителят е офлайн   allure Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 04 March 2006 - 04:12 PM

Цитат

Цитат

Цитат

снимката е големичка, но на мен лично не ми пречи b)  Все пак би трябвало ако кликнеш на снимката си на компа да има опция Edit picture и там да има подопция resize, където да я намалиш. r) Не ми се вижда кой знае какъв проблем обаче, че публикуваната тук снимка е голяма. Има наистина сериозна прилика между Фреди и Рей l)

Той Рей какви родители има и кога е роден?

Фреди го купихме от магазин и не се сетихме да вземем никакви документи. но ни казаха, че е роден на 18.08.2000.
Ако някой знае легло в София от 2000 година, нека каже, плс.

Ами Рей е роден на 06.юли 2005
знам го защото Рей е дете на нашата мама-Джина и баща Бруно/шампион на БГ/
Рей и двете му брадчета са родени чрез изкуствено оплождане... oleeee
Качена снимка

Kayo, на 6. август е роден b) Рей. Да сте живи и здрави, че ви намерих , за да се сдобия с моето съкровище. Сега бяхме на разходка и понеже навън е адска жега сега кучо обикаля с изплезен език като немска овчарка l) Голяма е скица bravoS
User's Signature

allure&Jack Ray

#262 Потребителят е офлайн   bigi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 March 2006 - 04:23 PM

Мили приятели, много , ама много ви се радвам- големи сте сладури! bravoS bravoS bravoS victoryVVV
Моля пак, дайте съвет. Биги яде само пилешко филе и то полу-сурово, нищо друго не ще. Какво да правя?
User's Signature

Качена снимка[br] Поздрав най-сърдечен Драги ми Смехурко!!!

#263 Потребителят е офлайн   ozzi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 March 2006 - 08:01 PM

Здрасти Анна , ама нали тези доктори казаха че нищо и няма на Биги , защо пак не яде ??
Пробвай пак с ориз , може да хапне . Беше казала че само това харесва .
Това е много неприятно , а знаеш ли можеш също да купиш на Pedigree Pauch това са едни пакетчета с месо , може да и хареса . Все пак да пробваш всичко , и аз се чудя какво друго може да иска да си хапне малкото сладкишче w) , само да е здравичка .
Я кято пробваш пиши какво става ок?
User's Signature

Dushko dobrodushko

#264 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 04 March 2006 - 08:22 PM

Цитат

Мили приятели, много , ама много ви се радвам- големи сте сладури! bravoS bravoS bravoS victoryVVV
Моля пак, дайте съвет. Биги яде само пилешко филе и то полу-сурово, нищо друго не ще. Какво да правя?

Храни го с каквото иска, за да укрепне от болестта. Нека да порасне малко, след това може да се опиташ да смениш храната с гранула. Не зная, поне така мисля че е правилно. То доскоро беше болно, нека да укрепне. Внимавай - ако даваш ориз, ще го запече .. оризче се дава, когато има разстройство. Прецени - ако ака добре и акото не е рядко, а нормално - давай храничката, която обича най много, за да укрепва, а после може да помислиш как да я смениш постепенно.

#265 Потребителят е офлайн   bigi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 March 2006 - 08:54 PM

Много ви благодаря отново!!!
Давам и днес цял ден пилешко филенце и тя го хапва , а си ака нормално , та ще изчакам с ориза.
Но най-важно е да позакрепне и да не и броим ребрата - като се напапка е дебеличка, но само за час най-много после пак ставаме едни тънички.
А най-странно от всичко е това , че в болницата яде всичко , което и дадат без да се мръщи. Даже стигнах до там , че и купих същите панички като там.
Е ще продължаваме с филето пък ще видим.
Благодаря още веднъж.
User's Signature

#266 Потребителят е офлайн   kayo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 March 2006 - 09:17 PM

Биги първо храни малката с каквото харесва за да и укрепне организмът
пък след това пробвайте различни храни d)
User's Signature

Beagle
[br]БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ БИГЪЛ - bkkbeagle@gmail.com

#267 Потребителят е офлайн   kayo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 March 2006 - 09:19 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

снимката е големичка, но на мен лично не ми пречи b)  Все пак би трябвало ако кликнеш на снимката си на компа да има опция Edit picture и там да има подопция resize, където да я намалиш. r) Не ми се вижда кой знае какъв проблем обаче, че публикуваната тук снимка е голяма. Има наистина сериозна прилика между Фреди и Рей l)

Той Рей какви родители има и кога е роден?

Фреди го купихме от магазин и не се сетихме да вземем никакви документи. но ни казаха, че е роден на 18.08.2000.
Ако някой знае легло в София от 2000 година, нека каже, плс.

Ами Рей е роден на 06.юли 2005
знам го защото Рей е дете на нашата мама-Джина и баща Бруно/шампион на БГ/
Рей и двете му брадчета са родени чрез изкуствено оплождане... oleeee
Качена снимка

Kayo, на 6. август е роден b) Рей. Да сте живи и здрави, че ви намерих , за да се сдобия с моето съкровище. Сега бяхме на разходка и понеже навън е адска жега сега кучо обикаля с изплезен език като немска овчарка l) Голяма е скица bravoS

ааа знам го аз от малък си беше скица с братята си
на вилата си бяха изкопали едно тунелче в пясъка и там се мушкаха l)
бяха много смешни dribble
User's Signature

Beagle

#268 Потребителят е офлайн   ozzi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 March 2006 - 09:41 PM

Ето снимки и на Оззи b)

Качена снимка

Качена снимка
User's Signature

Dushko dobrodushko

#269 Потребителят е офлайн   ozzi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 March 2006 - 09:48 PM

Обаче защо така на Оззи бялото на муцунката не отива до горе , ами е само в предната част , освен това му е по тънка опашката , хммммм много странно . Като гледам Рей и Фреди ми изглеждат по различни от Озко .
User's Signature

Dushko dobrodushko

#270 Потребителят е офлайн   allure Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 March 2006 - 10:06 PM

На Рей опашката също не му е много дебела и се завива като бастунче , което не отговаря на стандарта, ама на кой му пука b) За мен той си е най-хубав l) Нели, не се вглеждай толкова. Всяко куче си е уникално само по себе си. Ако бяха еднакви нямаше да ги различаваме изобщо w) Току що си отворих скришом една вафличка в кухнята като преди това предвидливо леко-леко затворих вратата , за да не ме усети Рей от моята стая. Забележете отворих вафлата тихичко, отрязвайки опаковката с ножица и тоя маймун пак ме усети. Щом става дума за хапване е винаги готов!
Най-смешното всъщност се случи вчера. Майка ми от няколко дни ходи по зъболекари, защото и правят някакъв мост. Докато стане готов моста са и сложили временен, който се държи на някакъв щифт. Вчера майка ми реши да даде от залъка си на кучо, който й досаждаше както винаги и заедно със залъка си се оказа, че му е дала и врменните си няколко зъба. b) b) b) В последния момент успях да се усетя и му ги извадих почти от гърлото. След тва се почна едно миене и търкане на тоя мост. Голям смях. Добре, че го извадих навреме, че трябваше да чакаме иначе да го изака и после , представяте ли си това трябваше да си го сложи в устата b) Та такива ми ти работи с нашия кучо... super best
User's Signature

allure&Jack Ray

#271 Потребителят е офлайн   bigi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 March 2006 - 03:13 AM

Ама, че разбойници - много им се радвам на вашите сладури! bravoS
И сте много красиви w) w) w) .
Питам се през колко ли перипети ще трябва да преминем докато пораснем bl) А иначе и Биги реагира така на всичко , което ние хапваме, само че си остава с желанието.
Много, много целувки на сладките кучовци от нас w) w) w)
User's Signature

#272 Потребителят е офлайн   bigi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 March 2006 - 03:50 PM

Днес е прощена неделя , та ИСКАМЕ ПРОШКА НА ВСИЧКИ ВИ ПРИЯТЕЛИ!!! r)
User's Signature

#273 Потребителят е офлайн   ozzi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 March 2006 - 08:33 PM

Цитат

На Рей опашката също не му е много дебела и се завива като бастунче , което не отговаря на стандарта, ама на кой му пука b) За мен той си е най-хубав l) Нели, не се вглеждай толкова. Всяко куче си е уникално само по себе си. Ако бяха еднакви нямаше да ги различаваме изобщо w) Току що си отворих скришом една вафличка в

Леле по въпроса със хапването е просто уникален и Оззи , само да си помисля нещо да хапна и той вече е отгореми .Ужас , аз ще ти разкажа друга случка. Значи лягаме си с мъжа ми да гледаме телевизия в спалнята и по едно време на мен ми се прияде чипс . Тихо на пръсти отивам до кухнята и отварям един пакет , Ози спи и не ме чува Ураа victoryVVV , отивам пак тихо в спалнята и на пръсти лягам , като слагам чипса под йоргана за да не го надуши . Той още спи bravoS , с мъжа ми си вземаме по едно чипсче тайничко изпод завивката и много ама много тихо си го хапваме . Обаче , Големият нос (това му е на Ози индианското име ) l) както си спеше спокойно и хъркаше дори drink , та както си спеше изведнъж рязко си вдигна главата и започна да души из стаята , при което много бързо бяхме разконспирирани bl) . В крайна сметка и той яде чипс за да може ние да ядем l) .
Та така ...
За прошката и ние ви искаме прошката ако с нещо някой сме обидили victoryVVV

Поздрави
Нели
User's Signature

Dushko dobrodushko

#274 Потребителят е офлайн   ozzi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 March 2006 - 08:39 PM

Цитат

Ама, че разбойници - много им се радвам на вашите сладури! bravoS
И сте много красиви w) w) w) .
Питам се през колко ли перипети ще трябва да преминем докато пораснем bl) А иначе и Биги реагира така на всичко , което ние хапваме, само че си остава с желанието.
Много, много целувки на сладките кучовци от нас w) w) w)

Охх Анна какво да ти кажа , наистина много ще преживееш с тази красавица , верно че женските са по кротки ама все пак породата им е бясна . При нас беше голям зор като сменяше зъбите и като започнаха да никнат новите . То не беше гризане , не беше чудо . Ама и това мина , и вече е с едни големи бели зъбки като гъбки l) . Много целувки на красавицата Биги. Днес как е , хапва ли нещо по различно от месо ?
Аз обаче си мисля че няма лошо да си хапва само месо , то от това по хубаво няма , ако имаш възможност да и даваш, понеже е скъпо b) .
User's Signature

Dushko dobrodushko

#275 Потребителят е офлайн   bigi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 March 2006 - 12:24 AM

Здравейте, Абе тя само да яде - ще и давам каквото обича.
Само , че тя явно иска да опита от всичко съществуващо - вече се превръщам в кулинар. Мъж ми каза ,че заради никого до сега не съм прекарвала толкова време в кухнята. Днес малката яде мляко и представете си пица със саламче и киви. А аз толкова се старах да пека и варя , филенцето днес вече не и се харесваше. Пък утре ще видим bl) . То се е видяло , че има да се трудим по въпроса с менюто, но малката вече не е така слабичка и вече дори е леко пухкавка и по - жизнена от преди. Така де , ще растем - няма къде да ходим, а тази седмица ни предстои и третата ваксина- живот и здраве. bravoS
Много поздрави от нас
User's Signature

#276 Потребителят е офлайн   kayo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 March 2006 - 11:23 AM

Еее браво на вас! bravoS
Ще се потрудите малко с менюто,ама така е-избрали сме си кучета с характер/и то какъв/ l)
User's Signature

Beagle

#277 Потребителят е офлайн   baki2005 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 06 March 2006 - 01:50 PM

Здравейте,разбирам че всички бигъли са много лакоми и своенравни.Т.е. нож с две остриета.От една страна лакомията помага в дресировката,като моето куче изпълнява команди само срещу парче лакомство. И въпреки тази лакомия,много трудно идва при мен,особено след игра с други кучета в парка,а ако не нося храна,прибирането му е почти невъзможно.Бъки е на 10 месеца и вече е изял половината мебели в къщи,включително и една-две врати.Знае ли някой,докога горе-долу би продължило това ?

моля, пишете на БЪЛГАРСКИ !

Прикачени файлове

#278 Потребителят е офлайн   bigi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 March 2006 - 02:30 PM

Мале , какъв е хубав! w)
Добре дошли при нас w) w) w)
А за съвети ще оставя по-опитните да говорят - ние сме едва на 3 месеца.
Поздрави
Ани и Биги
User's Signature

#279 Потребителят е офлайн   Punky Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 March 2006 - 03:28 PM

Цитат

Здравейте,разбирам че всички бигъли са много лакоми и своенравни.Т.е. нож с две остриета.От една страна лакомията помага в дресировката,като моето куче изпълнява команди само срещу парче лакомство. И въпреки тази лакомия,много трудно идва при мен,особено след игра с други кучета в парка,а ако не нося храна,прибирането му е почти невъзможно.Бъки е на 10 месеца и вече е изял половината мебели в къщи,включително и една-две врати.Знае ли някой,докога горе-долу би продължило това ?

моля, пишете на БЪЛГАРСКИ !

здрасти и добре дошъл
ами като горда притежателка на един ужасно своенравен бигъл, мога само да ти кажа да затегнеш здраво дисциплината тъи като моя е на 2 години и почти 3 месеца но пак понякога подивява пък и е доста злопаметен ;)
Моя Бигъл например е много своенравен и в момента повечето бели ми ги прави напук, въпреки че, слава богу поне спря да яде обувки и мебели след 1вата година някъде след много бой с вестника и караници само сега от време на време разхвърля обувките когато ми е сърдит ... препоръчвам ти да го снабдиш с тея кожените кокли, че да им какво да гризе и да се занимава особено ако го оставяте сам

Качена снимка

пънко

Качена снимка
User's Signature

Beauty always comes with Dark Thoughts!

#280 Потребителят е офлайн   slawianka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 March 2006 - 04:33 PM

Здравейте всички!Кучетата ви са прекрасни,наистина...направо се влюбих в породата, откакто видях снимчицата на Биги - страшно е сладка. Надявам се, че вече всичко с нея е наред и си похапва добре.Моето диваче също се държи като куче понякога, въпреки че е 5-месечно коте (галопира из къщи и ръмжи, носи разни неща в устата си-много е смешна).Питам се как би реагирала, ако й доведем другарче някой ден-биглите са приятелски настроени към други животни, нали?
User's Signature

Качена снимка

to cat around

• (251 Страници) +
  • « Първа
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема