Бигъл
Публикувано: 15 January 2009 - 09:28 AM
Относно въпроса за калция и един от най-добрите ветове във форума споделят, че е излишен ако храните с добра храна:
http://dog.bg/forum/...pic,5773.0.html
Аз по принцип знам, че мъжкото куче се привързва към стопанина, а женското към дома. Женското куче е по-нежно и като цяло са по-спокойни. Мъжките обикновено са по-непослушни, силата при тях означава по - силен стремеж към независимост.
Димани аз във Варна взимам Хилс за 80лв - 7,5кг , насипна не вземам, понеже е твърде вероятно да намериш и друга по-евтина храна в същото това чувалче.Доста от зоомагазините така процедират за по-голяма печалба.
Ние в началото бяхме на Роял канин, но не се отразяваше мн добре на кучето и след консултация с ветове минах на Хилс, моята кучица я обожава, а пък и на мен ми мирише доста вкусно.
Поздрави,
Валя
Публикувано: 15 January 2009 - 09:31 AM
И да се похваля: сутринта направихме първата разходка за тоалетна след последната ваксина: изпишка се и се изака навън! В 7 без 20 дойде в спалнята и изскимтя /той не спи при нас/. Облякохме го и хайде навън. Значи не е забравил! :yahoo: И сега в 9.15 пак излизахме за пиш. Дано така продължи :kuchence:
Публикувано: 15 January 2009 - 09:55 AM
Ине6то в страни от темата ама 6те го споделя с вас за6тото от в4ера се хваля...... но много не ми обръ6тат внимание ;D Чезара оп4ва да си променя цве6а тамън на 3 места незнам дали 6те станат напълно кафяви или 6те продължи да си доминира 4ерното.... :-
Публикувано: 15 January 2009 - 10:33 AM
Публикувано: 15 January 2009 - 10:36 AM
А за млякото,само прясното е вредно,киселото даже е полезно,но като са малки в по малко количество
Публикувано: 15 January 2009 - 11:37 AM

'Smile makes happiness and sunshine every day.'
Публикувано: 15 January 2009 - 12:04 PM
Публикувано: 15 January 2009 - 12:15 PM
Цитат
Цитат
http://dog.bg/forum/...a=view;id=10870
И: 4=ч, 6=ш, големи хора сме ;)

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 15 January 2009 - 12:45 PM
Тази храна Белкандо не съм я чувала, ние сме на Роял Канин и купуваме насипно, но пада голямо разхождане до магазина - поне веднъж на седмица и май ще му взема направо голям чувал. Щом и Хилс е толкова харесвана и предпочитана, може да го пробваме малкия коя храна ще му хареса повече и да му вземем от нея. :kuchence:
За киселото мляко, бигълчо много си го харесва, особено в него като има накиснати гранулки, но задължително му го даваме затоплено и в малки количества.
И ние в къщи много се вълнуваме как ще се промени малкият бебок, за почти един месец се е променил забележимо в окраската - главно му се появява кафявичко по телцето. И расте като гъбка момчето /то си е нормално в тази възраст де/, издължил е крачетата, уголемил е лапките и вече не е така смешен като тичка по балатума. Преди току-току му се хлъзваха задните лапки като тичка, а сега ваче вадим една наперена и уверена походка.
Публикувано: 15 January 2009 - 01:04 PM

'Smile makes happiness and sunshine every day.'
Публикувано: 15 January 2009 - 01:21 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 15 January 2009 - 02:03 PM
liberty тази храна за която споменаваш,пробвахте ли я или само сте мислели за нея?