Бигъл
Публикувано: 15 January 2009 - 10:33 AM
Публикувано: 15 January 2009 - 10:36 AM
А за млякото,само прясното е вредно,киселото даже е полезно,но като са малки в по малко количество
Публикувано: 15 January 2009 - 11:37 AM

'Smile makes happiness and sunshine every day.'
Публикувано: 15 January 2009 - 12:04 PM
Публикувано: 15 January 2009 - 12:15 PM
Цитат
Цитат
http://dog.bg/forum/...a=view;id=10870
И: 4=ч, 6=ш, големи хора сме ;)

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 15 January 2009 - 12:45 PM
Тази храна Белкандо не съм я чувала, ние сме на Роял Канин и купуваме насипно, но пада голямо разхождане до магазина - поне веднъж на седмица и май ще му взема направо голям чувал. Щом и Хилс е толкова харесвана и предпочитана, може да го пробваме малкия коя храна ще му хареса повече и да му вземем от нея. :kuchence:
За киселото мляко, бигълчо много си го харесва, особено в него като има накиснати гранулки, но задължително му го даваме затоплено и в малки количества.
И ние в къщи много се вълнуваме как ще се промени малкият бебок, за почти един месец се е променил забележимо в окраската - главно му се появява кафявичко по телцето. И расте като гъбка момчето /то си е нормално в тази възраст де/, издължил е крачетата, уголемил е лапките и вече не е така смешен като тичка по балатума. Преди току-току му се хлъзваха задните лапки като тичка, а сега ваче вадим една наперена и уверена походка.
Публикувано: 15 January 2009 - 01:04 PM

Публикувано: 15 January 2009 - 01:21 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 15 January 2009 - 02:03 PM
liberty тази храна за която споменаваш,пробвахте ли я или само сте мислели за нея?
Публикувано: 15 January 2009 - 04:17 PM
Но изглежда доста добра. А относно овкусяването - Ейра всичко яде, не мисля че бихме имали проблем с 'безвкусна' храна ;D

Публикувано: 16 January 2009 - 10:54 AM
все квалифицирани) и ми обясниха 4е това е много "стара " храна но не се е продавала до скоро в българия и за това не я знаят ина4е била една от добрите и за това е препоръ4вали на хората а лекаря ми каза да смесвам белкандо с роял канина за6тото принципно рояла бил като съставки много по добър от канина но понеже на6ата кокона не и се нрави много и ми го обясниха 4е просто не била толкова ароматна и за това по неядя6тите ку4ета и се мусят и ми каза 4е канина е по вкусен за тях и покрай канина 6те яде белкандодо и са това купуваме 2 и ги ме6им ;)
А на Блу искам да кажа понеже не те намерих в скайпа онази синята дре6ка с яката се водила 5 номер и е 48-50см гръб4ето така ми казаха съ6то ми казаха 4е 4акат стока с нови дре6ки ;) :yahoo: :blink:
Публикувано: 16 January 2009 - 11:05 AM
Съвсем нова съм и дори нямам куче, дано не ме изгоните като парий :)
Но обмисляме възможността да вземем в къщи (апартамент) куче и сме се спряли засега на бигъл.
Ако някой иска да ми каже да не го правя - да каже сега или да замълчи навеки...
Препоръки откъде да се вземе?
Ходихме до магазин Нети, те могат да донесат.
Но някак си ми се иска да видя откъде ще дойде. Ако някой предлага малки, може да сподели.
Лек ден на всички!
Публикувано: 16 January 2009 - 11:18 AM
Публикувано: 16 January 2009 - 11:43 AM
Цитат
Съвсем нова съм и дори нямам куче, дано не ме изгоните като парий :)
Но обмисляме възможността да вземем в къщи (апартамент) куче и сме се спряли засега на бигъл.
Ако някой иска да ми каже да не го правя - да каже сега или да замълчи навеки...
Препоръки откъде да се вземе?
Ходихме до магазин Нети, те могат да донесат.
Но някак си ми се иска да видя откъде ще дойде. Ако някой предлага малки, може да сподели.
Лек ден на всички!
Здравей, ще се опитам да дам не много пристрастно мнение (все пак май на всички тук това ни е любимата порода :) )
Бигълчетата са чудесни кучета, малки, сипатични, енергични, умни .. Това, което всички изтъкват като 'недостатък' на породата е че са много енергични и палави и правят доста бели, но от опит мога да кажа, че ако отделяш достатъчно внимание на кучето си, разхождаш го редовно и достатъчно и си прибираш нещата, които не искаш да бъдат изядени, няма да имаш проблеми ;) наистина са много умни, схващат мн бързо какво се иска от тях, стига да се мотивираш с нещо вкусо и са адски дружелюбни кучета. :)
Само едно да кажа - НЕ от магазин!!!! в този форум можеш да намериш много информация относно зооборсите и зоомагазините и защо НЕ е добре да си взимаш кученце от там, препоръчително е от развъдник, но в момента в българия май няма кученца..... от евопа излиза малко по скъпо, но ако имаш възможност, по добре развъдник ;)

Публикувано: 16 January 2009 - 12:26 PM
Нищо против кученцата поотделно, всяко кученце е живо същество, носи душа и без значение какво и откъде е, то си е прекрасно, не казвам също че щом чезара е от магазин е по малко бигълче, просто не харесвам системата ;) И аз щях да си взема от магазина кученце... просто така стана че се порових малко повече в интернет преди да се случи да си го взема и почетох доста мения като моето :P

Публикувано: 16 January 2009 - 12:42 PM