Цитат
Бигъл
Публикувано: 08 February 2009 - 01:21 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 08 February 2009 - 02:55 PM
blu Много благодаря за информацията :wub:
Т.е. това кученце към вариант номер 3 ли е http://www.beagle-ja...cz/be-xena1.jpg ?
А това към кой вариант е http://www.beagle-ja.../be-xfiles1.jpg ?
Струват ми се различни за един вариант ....
Публикувано: 08 February 2009 - 07:23 PM
това са Бари Бенджи Рекс(хъскито) и Чезара ка4ваме се към альо6а(хълм в пловдив)

тук са ве4е горе и играят копаят дупки гонят се....... :rolleyes:

а накрая сле дългия ден Чезара бе6е толкова уморена 4е не и пука6е даже и от котарака ;D

Публикувано: 08 February 2009 - 07:37 PM
Бари и Чезара.....

тук се гонят заради един 4орап... B)

тук ве4е немогат да се разберат на кой е.. :rolleyes:

тук бари ве4е си тръгна и дойде другия сладур Майло :wub:

4езара намери друг 4орап и Майло го поиска... :o

а тук пак се карат за 4орап разликата само е 4е 4орапа е друг и не е Бари а Майло ;D

Публикувано: 09 February 2009 - 01:18 PM
Снимките на Чезара и другите пловдивски бигълчета са супер, страхотно е да видиш няколко бигльовци събрани заедно. :wub: Явно е паднала голяма веселба покрай "битките" за чорапа.. А Чезарчето гледам, че не се дава на батковците и лудее наравно с тях. :blink:
Ние утре отиваме на трета ваксина. :yahoo: :yahoo:
Публикувано: 09 February 2009 - 11:09 PM
П.П.знаейки как ти можеш да оправиш снимка, която е тъмна или с лоша видимост и как мога аз ;D.....и ми убиваш ентусиазма ;D
Публикувано: 10 February 2009 - 10:16 AM
Публикувано: 10 February 2009 - 10:29 AM
Публикувано: 10 February 2009 - 03:11 PM
Така,че Лола си е съвсем нормален,истински и здрав бигъл за радост на всички в къщи и ще продължим да ви занимаваме с всичките й белички и весели истории,които сътворява :P
На всички в бигълския форум много :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 10 February 2009 - 03:40 PM
Цитат
Така,че Лола си е съвсем нормален,истински и здрав бигъл за радост на всички в къщи и ще продължим да ви занимаваме с всичките й белички и весели истории,които сътворява :P
На всички в бигълския форум много :wub: :wub: :wub:
Радвам се че все пак няма причини за притеснение :blink: , но все пак, недей да се засягаш от това, което бушката каза/написа/, сигурна съм,че просто е искала дапомогне и да предотврати бъдещи проблеми, все пак по-добре да се казват такива неща, да ги знаем и имаме предвид, отколкото в един момент да излезне проблем от нещо, което не си и иподозирал че може да е притеснително ;)
:wub: на всички, а Блу е мн сладък малък разбойник :blink: :blink:

'Smile makes happiness and sunshine every day.'
Публикувано: 10 February 2009 - 04:43 PM
Затова когато някой който е много уважаван в този форум ти напише,че кучето ти има конкретен проблем е нормално да приемеш че е така.Нямаш си на идея как се изплаших и два дена съм чела в Интернет такива страхотии за операции и доживотно слагане на капки...Не го пожелавам на никой.
Но имаше и добра страна за всички,ако някой е имал съмнения за техните кучовци да се успокоят. :blink: но все пак един съвет,питайте ветеринаря първо преди да се паникьосвате,той все пак е учил за това или поне така се надяваме :blink:
А ние кога ще видим колко е пораснала сладката Ейра?Тези дни не си пускала снимки,засрами се ;)
Публикувано: 10 February 2009 - 07:12 PM
Цитат
Затова когато някой който е много уважаван в този форум ти напише,че кучето ти има конкретен проблем е нормално да приемеш че е така.Нямаш си на идея как се изплаших и два дена съм чела в Интернет такива страхотии за операции и доживотно слагане на капки...Не го пожелавам на никой.
Но имаше и добра страна за всички,ако някой е имал съмнения за техните кучовци да се успокоят. :blink: но все пак един съвет,питайте ветеринаря първо преди да се паникьосвате,той все пак е учил за това или поне така се надяваме :blink:
Големи драми, голяма заигравка, голям сериал ми разигра.
Жената-жертва на злобния бушмен ;D
"Ама къде е, аз не виждам разлика?!" - че чак повярвах и снимки вадих да покажа... Продължавй да се правиш на луда, пред себе си. Другото е видно за всеки, който гледа една снимка. Клепачите не е нормално да са в това положение (такова едно положение, което ти не виждаш). Това, че не създават проблем е чудесно.
Продължвайте с постове "ах, че е сладка, оуу,ще го изпапкам, цуни го" и т.н. И нищо друго не си говорете, тези постове са най-полезните :rolleyes:
Въпреки неадекватното ти поведение ти желая здраво куче и ако изобщо ти е възможно - трезва преценка.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 10 February 2009 - 09:03 PM

'Smile makes happiness and sunshine every day.'