Бигъл
Публикувано: 13 February 2009 - 09:40 PM
Исках да ви питам: вие колко често къпете малчовците си? сега е мръсен сезон и те стават като малачета, ние мием крачетата с вода след всяка разходка, но за къпането ми е интересно да споделите.
Публикувано: 14 February 2009 - 01:25 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 14 February 2009 - 07:05 PM
това е клеката о4евидно B)

а това ни е медальона B)

а ето и как недоволстваме от къпането ;D

Публикувано: 15 February 2009 - 01:57 PM
Публикувано: 15 February 2009 - 03:51 PM
Публикувано: 15 February 2009 - 05:29 PM
Снимката с клетката ме наведе на мисълта, че съм решила да продавам наща клетка, нещо не я ползваме много.. като се преместихме даже остана в апартамента на родителите ми и от тогава съм я забравила съвсем, та ако някой мисли да си взима... ето такава е

размер 91/61/71 взех я за 170 някъде , продавам я за 130... ако някой мисли да си взима може да се възползва

'Smile makes happiness and sunshine every day.'
Публикувано: 15 February 2009 - 06:21 PM

Публикувано: 15 February 2009 - 06:45 PM
целувки на вси4ки от нас
Публикувано: 15 February 2009 - 06:51 PM

Публикувано: 15 February 2009 - 07:25 PM
Относно къпането, исках да споделя, че при нас това е голяма драма. Всяко миене на лапите завършва с цялостно намокряне, истерии, врещене....така че се получава че го къпя без да искам доста често, горе -долу всяка седмица... ;)
и също и Блу както и Ейра спи при мен в леглото ми и иска да бъде завит под юргана, даже се намества такъв и притиска ;D
Публикувано: 15 February 2009 - 07:27 PM
Публикувано: 15 February 2009 - 07:51 PM
Както казах, преди 1-2 седмици както си разхождам Чезарчето и ме присреща един човек, около 50 годишен. Спира ме и ме пита: Това бигъл ли е ? Аз естествено отговарям да и той започва да ми обяснява как бил ловджия, ходел редовно на лов и много ги разбирал ловните кучето и всичко около тях. Започна да цъка и да се възхищава колко много й личало на Чезара, че била породиста ... стойка, цветове ... абееее ... все едно свръх бигъл ;D и почна да ми се оплаква как имал хрътка (запомнете това с хрътката ;D ) че била на 11 години и искали да си вземат друго кученце преди да е умряло това. А пък и за лов му трябвало. Заговорихме се за поставянето на чип и аз му казах, че тя вече има, а той ме потита как точно се поставя този чип (цепят кучето и пъхат чипа ? ) и започна да ми разправя как точно преди коледа ходели да гледат какви били цените и всичко свързано с тази порода. И били ходили в един магазин, където продавали бигълче, но изглеждало много зле. Нито стойка, нито цвят, кльощаво, дребно ... абе не бигъл ами като някое пумярче било. И от дума на дума аз започнах да се съмнявам, кое е било това "пумярче" и го питам в кой магазин е било това бигълче и дали се е продавало или е пишело "продадено" и просто е стояло там ? Той каза, да точно продадено пишеше на него и се чудих кой е купил това кучето като не прилича изобщо на бигъл ... и в един момент аз го сецнах и му казах ... че това е супер-хипер-мега бигъла, който сега стой пред него ;D при което естествено той остана без думи. И така тръгнах си аз по живо по здраво. До днес когато по път за парка виждам този човек как излиза явно от двора на неговата си къща и почна да се възхищава и да ме моли да изчакам да викне жена си да види този божествен бигъл. При което жената дойде, но след нея от двора излезна едино мръсно, дребно ... чиста улична превъзходна (въпросната 11 годишна ХРЪТКА) с която ходи редовно на лов чесно казано ме напуши смях и си помислих боже аман от набедени разбирачи и фукльовци при което той за 2-ри път се поизложи малко пред мен.
Е КАЖЕТЕ МИ ТОВА НЕ Е ЛИ СЪДБА ^_^ ^_^ ^_^
Публикувано: 16 February 2009 - 10:02 AM

url=http://www.minidog.info]

Публикувано: 16 February 2009 - 10:40 AM
Публикувано: 16 February 2009 - 10:54 AM
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 16 February 2009 - 10:47 PM