chezara, благодаря за пожеланията. Ще се постараем да учим още нови неща. :) За проблема на Чезарка не знам какво да ви посъветвам, единствено ми хрумва да я заведете на вет да я види, за да ви е по-спокойно. Пишете ни как се чувства малката сладурана. :)
Цитат
Смятаме да изкараме тази зима с нея, а за следваща да купим нещо по-хубаво, тогава вече ще е достигнал размера си и няма опастност да му омалее.
Дам, и аз така замислям. То от тази зима време не остана, пък и мъниците растат много бързо. Следващата зима Рони и Фреди ще "дефилират" с по-хубави облекла. :P
А иначе Фредката не се впечатлява от студеното и снежно време навън, даже много хареса снега, естествено първо го тества дали става за ядене, после се опитваше да тича в него и накрая ме издебна разсеяна и се пльосна и легна с кеф в една снежна преспа. :D Мишо се радва на почти всеки минувач и ако някой му се зарадва в отговор направо тръгва да върви след него. Големи сме преследвачи. :P За момента нямаме затруднения с ходенето на повод, нито с носенето на нагръдник. Мъъничко го е страх от асансьора и слизането по стълби, ама нали ми е смело мъжле дивенето, предполагам, че с времето ще го преодолеем. :)