Бигъл
Публикувано: 21 February 2009 - 09:50 AM
Публикувано: 21 February 2009 - 06:57 PM
Та по повод за дрешките: на Рони купихме една като елече само на грубчето и малко на корема му пази, но хич не ми харесва, не знам колко топли но хия не пази от мърсотия, защото "под мишничките" е много отворена. Да не говорим и че той изобщо не я обича, само като я види е се крие в някой ъгъл да не го обличам, а иначе като му покажа нагръдника и си сяда на мястото до вратат за излизане. Сякаш му накърнявам мъжкото достойнство с тязи жилетка. :P :D
Преди няколко дни си говорихме с Блу по Скайп и сега искам да споделя и с вас за условият, които тук са направили за кученцата. Във всеки парк има по 1,2 места специално заградени, където кучеце да си тича на воля, ти ако искаш си седни и си чети книга. Ако дойдат други хора, първо те питат "може ли" ипосле влизат, ако ти си 2ри или 3ти, ти питаш и така. Прилагам снимки :)
И другото ново е че сложиха стойки с пликчета за акото, а на снимката за какво е гордо седи бигъл!
Публикувано: 21 February 2009 - 08:10 PM
а за дре6ката 4езара си е сваля но ако не и е махна в нас ина4е навън е търпи 6тото и е студено а и на6та дре6ка успява да е опази от мръсотията освен лапите де за6тото както се вижда е цяла като блузка......
ето няколко забавни снимки от днес
Публикувано: 22 February 2009 - 09:26 AM
Зузу и от тук да ти честитя ти знаеш какво :P :D и друго... ами Чезара е страхотна наистина на тези снимки-много ми харесаха!!СТРАХОТНА Е :P
Публикувано: 22 February 2009 - 01:31 PM
Цитат
Благодаря ти и аз още един път мила !!!!!!! да нагу6кате бебоците си от мен иииии ето ви тук един линк с една моя идеика вдъхновена от ва6ите прекрасни колаж4ета с бебоците ви е... мойто е малко по разли4но но се надявам да ви създаде настроение ЦЕЛУВКИ ОТ МЕН и Снежанка(Чезара :D ) http://chezara.hit.bg/
Публикувано: 23 February 2009 - 11:05 AM
Публикувано: 23 February 2009 - 12:45 PM
Ааа, да се похвалим - ние от онзи ден знаем да сядаме! :) Много лесно се научи, още от трети-четвърти опит. Днеска се опитвахме да лягаме, обаче ще е по-трудно май, момчето май не схваща за какво иде реч.
Чао от мен, Фреди отива да се запознае със снега. :)
Публикувано: 23 February 2009 - 01:05 PM
от нас браво 4есно да ти кажа и с 4езара стана бързо и като сме си говорили и с други собственици на бигъл4ета се оказва май ..4е просто са си умни4ки и много бързо схва6тат пожелавам ти успех с командата легни ;)
Публикувано: 23 February 2009 - 02:30 PM
Публикувано: 23 February 2009 - 08:07 PM
За разходките: на този етап /6 месеца/ Рони излиза 3-4 пъти на ден, като 2 разходки са кратки по 20-ина мин. Това са сутрешната и вечерната и 2 по-дълги /към 13 и 19 ч./, които гледаме да са поне 45 мин. -час. Събота и неделя обедната е по-дълга, защото ходим на мястото за кучета, за да си играе с други.
Публикувано: 24 February 2009 - 10:19 AM
и другото което искам да попитам какви са симптомите ако ку4ето има глисти?На 4езара и хап4ета и се дават редовно и са и изследвали акото за всеки слу4ай но се притесних за6тото напоследак много хълца и прока6ля едно такова особенно все едно се опитва да искара не6то а и последните няколко дни поввърна 2-3 пъти и от време на време ммм нали се се6тате като ви се повдига от не6то но не повърне6 едно такова давене........ та тези не6та ме карат да си мисля да неби или да са глисти или и аз незнам 4удех се дали не е и от факта 4е много се ближе и да се дави с косми.........

Публикувано: 24 February 2009 - 10:02 PM
Цитат
Дам, и аз така замислям. То от тази зима време не остана, пък и мъниците растат много бързо. Следващата зима Рони и Фреди ще "дефилират" с по-хубави облекла. :P
А иначе Фредката не се впечатлява от студеното и снежно време навън, даже много хареса снега, естествено първо го тества дали става за ядене, после се опитваше да тича в него и накрая ме издебна разсеяна и се пльосна и легна с кеф в една снежна преспа. :D Мишо се радва на почти всеки минувач и ако някой му се зарадва в отговор направо тръгва да върви след него. Големи сме преследвачи. :P За момента нямаме затруднения с ходенето на повод, нито с носенето на нагръдник. Мъъничко го е страх от асансьора и слизането по стълби, ама нали ми е смело мъжле дивенето, предполагам, че с времето ще го преодолеем. :)
Публикувано: 25 February 2009 - 09:29 AM
настинка някаква прегледаха е обстойно температура мериха гърло то гледаха корем4ето и опипваха а в4ера и ни6то не бе6е яла и той каза 4е ни6то и нямало и аз го попитах тогава на какво се дължи това каза 4е според него не6то не и е понесло нещо което е яла най вероятно и и би ена инжекция която било на6ия ранитидин(хао4е за раздразнен стомах) и каза да е наблюдаваме ако това продълйи 6те и правят снимка да търсят вероятен проблем но каза 4е се самнява да е не6то такова за6тото и отвори една консерва и и я даде и тая е изяде веднага така 4е сега се успокоих хадявам се вси4ко да е наред ;)
Публикувано: 26 February 2009 - 02:22 PM
Liberty, на колко стана?
това с търчането на Фреди ми е познато, всичко е тооолкова интересно, а ако може и да се опита...Рончо вчера стана на 6 месеца. Не че като е тоооолкова голям не иска да опита всичко, ами напротив. А като види куче и все едно е видял наи-любимата си играчка. Мноого иска да си играе с другита ама не винаги откликват :)
Нямам впечатления от хранителната добавка, за която пита Чезара, ние водихме Рони на профилакточен преглед и казаха че няма нужда от такива неща, т.е. няма смисъл, за да не се предосират нещата. Ние го храним с Хил'с пиле за малки кученца.
Хубав ден от нес! :D