Dog.bg Форуми : Бигъл

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (251 Страници) +
  • « Първа
  • 160
  • 161
  • 162
  • 163
  • 164
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Бигъл

#3221 Потребителят е офлайн   liberty Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 26 February 2009 - 02:34 PM

Дам, много е изсветляла Ейра... утре ставаме на 7 месеца :) Побъркваме всички ве парка.. търчи най-много и като види куче отива да му досажда да си играят :) напоследък се бях поотчаяла че сме голям погром вкъщи, но вчера си говорих с едно момиче с НОК на 5 месеца в парка и тя като акза че понякога се прибирала и неможела да отвори вратата.. се поуспокоих :rolleyes:
Обаче наистина не всички кучета са толкова енергични... в тази връзка една разходка с бигъл ще бъде невероятна.... и в тази връзка когааааа ще си нашправим такава :lol:
User's Signature

'Smile makes happiness and sunshine every day.'

#3222 Потребителят е офлайн   chezara85 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 February 2009 - 03:20 PM

Цитат

Нямам впечатления от хранителната добавка, за която пита Чезара, ние водихме Рони на профилакточен преглед и казаха че няма нужда от такива неща, т.е. няма смисъл, за да не се предосират нещата.

6то се отнася до добавката доктора онзи ден като бяхме на лекър каза 4е тази добавка била наистина много хубава но само ако храни6 животното с нисък клас храна или ако го храни6 само с консерва така 4е се оказа 4е и на нас не ни е толкова нужна добавката но ве4е е късно за6тото е взехме :lol: и другото което ни каза 4е 6те спира да се произвежда тази добавка незнайно за6то.........

снимките които сте пратили в форума да много сладурски целувки от нас с 4езара

#3223 Потребителят е офлайн   vikt0r Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 February 2009 - 03:41 PM

Здравейте!Ние на 22 направихме 1 година :P Ето малко снимки от тогава,че отдавна не сме пускали.И междудругото тежим 14 кила,кво ще кажете-да почваме ли диета

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#3224 Потребителят е офлайн   liberty Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 February 2009 - 03:47 PM

За диета - от тези снимки не се вижда дали има нужда, а принципно 14 кила си е в нормата на породата...
User's Signature

'Smile makes happiness and sunshine every day.'

#3225 Потребителят е офлайн   vikt0r Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 February 2009 - 03:50 PM

И аз долкото знам 14 кг си е в нормата,но често ми споменават,че е дебела 

#3226 Потребителят е офлайн   chezara85 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 February 2009 - 08:36 PM

Помощ!!! Хора 4езара не6то превъртя от 2 дена не ме слу6а ама изоб6то 2 пъти бяга единия път след други ку4ета а днес просто така хукна по баирите на тепето и няма да ви казвам как съм се катерила като планинска коза и из храсталаците съм е издирвала накрая цялата в кал трева и обувки пълни със сняг <_< я намерих и е викам да дойде и нагло ме гледа и не идва накрая я хванах държах е вързана скимтя да играе с другите аз уж е наказах да постои вързана и като е пуснах пак хукна незнам кво да е правя :( а не е да съм е била та да ми е сърдита та да бяга..................

#3227 Потребителят е офлайн   ozzi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 February 2009 - 08:47 PM

Здравейте Бигли и бигълки, от много време не съм писала и сега влязор да видя какво става в света на най сладките кучета.
Хахах мога смаоа да кажа на Чеазара, мила добре дошла в света на биглите.
Нашият бандит е вече почти на 4 години и няма никакви прогнози да се кротне. Имам чувството, че още е малко бебе.
Но какво да се прави, обичаме го много.
Много се радвам, че има нови попълнения, потенциални жени :))
Хайде не се стеснявайте, обаждайте се ако имате нужда от истински мъж :)) В момента явно е разгонен, понеже се клати със дружинката от 4 мъжки кучета.
Ще постна снимки тези дни да видите колко е порастнало момчето.

Поздрави на всички, успех и железни нерви :))
User's Signature

Dushko dobrodushko

#3228 Потребителят е офлайн   Арлекина Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 February 2009 - 11:27 AM

Пробвайте в такива случаи да примамите Чезара с някое лакомство или някоя играчка, дори и в къщи като я викате я черпете по нещо вкусно като дойде при вас. Да се научи, че е хубаво да идва, когато я повикат. Не съм много разбираща, но се надявам това поне малко да ви помогне....Не знам, моят какъвто е инат и като си е наумил нещо не се отказва....ама коремът никога не му е достатъчно запълнен, та за момента това ни се явява мотивация. :rolleyes:
Заради такива бягства много съм се стреснала от момента, когато ще трябва да пусна Фредчо за пръв път от повода. Представям си какви ли не ужасии. :(
User's Signature

Качена снимка

#3229 Потребителят е офлайн   ozzi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 February 2009 - 12:06 PM

Арлекина, много си права! Това е единственното нещо което го караше да дойте при мен като беше малък.
Със лакомства и дълъг повод го учех да идва по команда. Много са умни, още след 5-6 повторения и вече идва по команда, сяда, ляга и всичко каквото искаш.
Проблема е, че това върши работа до време. Ако улови някаква диря навън и хукне след нея, или го викаш като усетиш още че ще изчезне, или хукваш след него :)
За съжаление бигъла е ловджия, той си гони миризми и изобщо не те чува като му викаш. След 3 часа ще се върне там от къ дето е избягал.
Най важно е да го научиш да знае кой командва. Дори и да се наложи пошляпване. И на мен ми е много жал когато се налага да му се карам и да го шамаря, но е едно голямо непослушно момче, което може да те изкра извън кожата ти.
Успех на всички и ако имате въпроси, моля питайте, тук има много големи батковци и какички :)
User's Signature

Dushko dobrodushko

#3230 Потребителят е офлайн   ganetka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 February 2009 - 02:35 PM

Хей, пловдивските бигли, да направим една среща утре по някое време? на мен ми е любим младежкия хълм за разходки, какво ще кажете? :rolleyes:

#3231 Потребителят е офлайн   Арлекина Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 February 2009 - 08:12 PM

Хей, здравейте:) Познайте кой днес се изпишка за пръв път навън! :D Дали е чатнал, че се пишка навън, или е по случайност не знам, по-скоро второто, ама важното е, че направихме първата крачка. :)

За идването навън по команда на нас тепърва ни предстои /излизаме навън отскоро и по малко/ и именно метода с лакомствата смятам да пробвам. В къщи с тяхна помощ се научихме на свършване на нуждите на определеното място, също и на "седни" и що-годе на"стой". :)

Как се разбира дали кученцето се е простудило? Мишончо не кашля и няма сополки, обаче днеска след разходката пишка горе-долу на половин час - по-често от обичайното. Това дали е повод за притеснение? :unsure:
User's Signature

Качена снимка

#3232 Потребителят е офлайн   chezara85 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 February 2009 - 09:13 PM

Арлекина по повод бягствата на на6ите палавници в на4алото като тръгнахме на разходки нямах такива проблеми за6тото е бе6е страх пове4е и като малко дете хванато за на майка си полата и сега явно се поотрака и запо4на да проявява характер ;) а и на6та не е от най лакомите та това е проблем 6тото не се блазни 4ак толкова от храна сега е подлъгвам с ка6кавал4ета но...ре6и ли 4е 6те хукне из храстите на тепето КРАЙ!!!!!По4вам да се катеря и да е издирвам но аз съм упорита и 6те продължавам да пробвам да е у4а........а ина4е нали скоро ви бях писала 4е мислевхме 4е е не6то болна но лекаря каза 4е е ок...е отидохме да се консултираме и с друг лекар и се оказа 4е на6а 4езарка има някви проблеми със стомаха........ сега сме на диета варени картофи и ориз... :( и сега ако до 2-3 дена няма подобрение и хап4ета пие 6те и се зима кръвна проба да се търси при4ината за стома6ните и болки на милата.......... ОХ дано да не е не6то стра6но!!!В къ6ти малко ми се подиграват за притесненията ама.... приоемам е като беза6титно бебе и то моето бебе.....

Цитат

Хей, пловдивските бигли, да направим една среща утре по някое време? на мен ми е любим младежкия хълм за разходки, какво ще кажете?

ами дам няма проблем ние се сабираме една весела компания от 4 бигъл4ета доло в парка на альо6а до 4е6ми4ката към 4ч-4:30ч сега сме само 2 бигъл4ета 6тото има едно болно и едно... незнам 6то го няма тия дни ина4е стават страхотни игри заповядай ако иска6 :D B) ;)

#3233 Потребителят е офлайн   ganetka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 March 2009 - 05:20 PM

ами...бяхме на альоша, но нямаше и един бигъл... от 4 без 15 до 5, много жалко, защото бяхме само до днес в пловдив, а и това тепе не ми харесва много за разходки, тъй като веднъж кучето ми падна отвисоко там... дойдохме заради "другите бигли", но....

#3234 Потребителят е офлайн   julianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 March 2009 - 05:27 PM

Показване на мнениетоalbennuti, в Oct 11 2004, 11:30 PM, написа:

V Bg ima i kachestveni bygel, nai chistoto koito poznavam e Aaron, ot Hungaria, toi jivee blizo do popa. Champion e na Serbia i Cherna Gora, ima i mnogo trofei i super hubav pedigree, samo che stopankata ne se zanimava s izlozhvite i riadko go vodi po tiah. Ima i drugite Alice i Bruno (pochinal e edin ot tiah, ne pomnia koi) i sa imali babies. Na edna izlozhva v Bg pechelih nai krasivata grupa (maika & babies). sestrami ima bygel, sin na Bruno i Alice, kazvase Paco i kakto neia ima i niakolko hora v Sofia. Loshoto e che niama mnogo jenski (ima no v provincia, krazavitzi i mnogo hunter) i za tova niama mnogo v Sofia. Ako se interesuvash kontaktuvai direktno na breeder zashtoto tezi v zoomagazinite ne se znae kakvo e i nai mnogo imat falshivi radoslovie.
(sorry for my bulgarian, nadiavamse da razvirate)
bygelite v Bg gi razhozhdat v parka koito e v popa na dolu, sled rekata, ne moga da pomnia sega kak se kazva.
Ako iskate telef na niakoi koito ima bygel pichete mi direktno na moiat email.

вземете си дакел добър компаньон обича деца весел и благ характер и много чисто животинче

#3235 Потребителят е офлайн   chezara85 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 March 2009 - 06:39 PM

ganetka жалко наистина 4е сме се разминали но е много сранно 4е си била до 5ч там за6тото ние 4:30х бяхме ве4е там...... <_< и веднага след нас доидоха и о6те 2 бигъл4ета а и те ми предадоха 4е сте били там........ много ме е яд 4е сме се разминали но наистина е странно..... ако сте тръгнали в 5ч как несме ви видяли.....

#3236 Потребителят е офлайн   Арлекина Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 March 2009 - 11:48 AM

Честита Баба Марта, сладури :)
Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#3237 Потребителят е офлайн   chezara85 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 March 2009 - 05:53 PM

Честита баба марта и от нас!
Искам да попитам някой от вас сблъсквал ли се е с анемоята при ку4етата и как проти4а тя???
днес правиха на 4езара кръвни иследвания и се оказа 4е има някаква вирусна инфекция която не е сериозна просто няколко дни 6те ходим да и бият антибиотик и витамин B но доктора каза 4е е обеспокоява6т бр. на левкоцитите и били малко което зна4ело анемия :( :( :( и каза 4е като преклю4им с антибиотиците 6те и вземе пак кръв за6тото има съмнение за анемията не е сигурен за6тото 4езара се дърпа6е и взе малко кръв но ако все пак се окаже анемия....... искам да съм запозната с това което ме о4аква 4есно казано доста ме е страх......знам 4е при хората анемията е леката форма на левкимия........................АКО НЯКОИ ЗНАЕ НЕ6ТО ПО ВАПРОСА МОЛЯ ПИ6Е6Е МИ!!!

#3238 Потребителят е офлайн   chezara85 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 March 2009 - 05:58 PM

забравих да се похваля днес мойта буба става на 5 месеца за съжаление в момента снимки немога да пратя но тия дни 6те ес постарая :)

#3239 Потребителят е офлайн   Toppolinka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 March 2009 - 08:08 PM

Вчера по пътя Сандански - Петрич видях един скитащ бигъл с каишка, явно домашен. Навръщане беше тъмно и не видях дали е там .
Дано да е на някой от селата и да се е прибрал..

#3240 Потребителят е офлайн   chezara85 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 March 2009 - 08:48 PM

пра6там малко сним4ици от дне6ната ни разходка запознахмесе с един дог (моми4енце) и 2 ирладски вълкодав моми4енце на 7 месеца и мом4енце на 2 годимки аз за първи път на живо виждам толкова голямо ку4е и съм много впе4атлена бяха много мили4ки но на6а 4езара нали си е пъзла голям страх бра :rolleyes: а ина4е бяхме 3 бигъл4ета 4езара майло и бари и естествено лабрадора лукас :) забравих да спомена и поинтера Бен и кокерката Кали има6е и други но нямаме неразмазани снимки с тях :)

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка