Бигъл
Публикувано: 04 March 2009 - 12:27 AM

www.irishwolfdog.com FILIPOPOLIS KENNEL , IRISH WOLFHOUND
Публикувано: 04 March 2009 - 11:25 AM
Блу е станал голям красавец /плс, да пускате по-често снимчици да му се радваме :) /, а в Пловдив изглеждате много весела дружинка. Страхотно е, че сте си намерили бигълска компания за разходките.
Да ви разкажем малко за нашите разходки навънка...Всичко ново навън е прекрасно и интересно и като гледам на момчето му е супер - върви и разглежда с удоволствие...Явно всичко е и много вкусно, защото много обича да пробва разни боклуци, особено голям фен е на фасове /заклеймявам всички пушачи, които си хвърлят угарките по тротоари и градинки

От кученца ни е страх. :( Онзи ден се уплаши от една булонка и ми се скри в краката. Та като дойде някое куче да го подуши - подвива опашката и бяга, пък другото куче като се потдалечи и тръгва след него и размахва опашка...Играе му се на момчето, ама го е страх. Исках да го запозная с лабката на една приятелка, за да се поотпусне, но тя, за съжаление е разгонена в момента. И сега Фредката се запознава със своите събратя от случайни срещи. Пък вчера вечерта се натъкнахме на една бигълка и много се зарадвах. Тя много си го хареса и беше доста упорита в поканите си за игра към Фредката, ама моят нали си е бъзе още и избяга през глава в началото. После ме досмеша като го гледах, щото 10-тина минути се прави уж, че си тръгва и като се поотдалечим малко и все ме дърпа да се връщаме към бигълката. Знам аз, че тайничко си я хареса. :D Най-накрая все пак я подуши по нослето, дано скоро пак да я срещнем на разходка. Е, това беше от нас, дано не съм ви досадила много. :P Ако искате разкажете как и за колко време се отпуснаха вашите бебоци да играят с дручи кученца, че ние сега в къщи доста се вълнуваме от тази тема. ;)
Публикувано: 04 March 2009 - 11:56 AM

Публикувано: 05 March 2009 - 08:20 AM
Публикувано: 05 March 2009 - 08:46 AM

Публикувано: 05 March 2009 - 09:45 AM

url=http://www.minidog.info]

Публикувано: 05 March 2009 - 11:42 AM

Dimani, и Фреди понякога се стряска от силни и внезапни шумове, почва да се оглежда от къде идват и идва по-близичко до мене. Например за нас стряскащи са силен звън на мобилен телефон, шумът от сешоара, шумът от влизането в асансьора като пропадне леко надалу /последното го преодоля бързо, защото явно започна да го свързва с разходка/. Като цяло не е точно страх, а стряскане и бързо му минава, ако има на кой да се "жалва". :)
Публикувано: 06 March 2009 - 12:07 PM

Публикувано: 06 March 2009 - 05:45 PM

Публикувано: 06 March 2009 - 10:38 PM

Публикувано: 07 March 2009 - 11:40 AM

url=http://www.minidog.info]

Публикувано: 07 March 2009 - 04:22 PM

Поздрави!!!
Публикувано: 10 March 2009 - 09:26 PM

Как са Блу и Чезара? По-добре ли са вече малките мишонки? Направо не искам и да си представям Фредката болен

А как е при нас положението: малкият вече сам тича при кучетата, много е дружелюбен и даже е започнал да става голяма лепка като си хареса някой четериног. Сам се набута да се запознае с един немски дог /направо ме шашна, честна дума/, а в парка си хареса един батко бигъл и само припкаше след него. Стряска се само, ако едро куче прояви прекален интерес, ако само се душкат кротичко няма проблем. Като цяло за два-три имаме страхотен прогрес, бая се пооотрака момчето.