Dog.bg Форуми : Бигъл

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (251 Страници) +
  • « Първа
  • 161
  • 162
  • 163
  • 164
  • 165
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Бигъл

#3241 Потребителят е офлайн   Konan03 Икона

• OWNER-IW KENNEL "PHILIPOPOLIS"
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
  • Interests:dog"s

Икона за мнението  Публикувано: 04 March 2009 - 12:27 AM

и......11 годишната ми дог-арлекин Палома....присъстваше на първи етап от разходките ни ,преди да доведа Конан и Лейди при бигълчетата.Аз също съм впечатлен от толкова готини хора-собственици на кучета на едно място.Нови за мен.Радвам се.
User's Signature

www.irishwolfdog.com FILIPOPOLIS KENNEL , IRISH WOLFHOUND

#3242 Потребителят е офлайн   chezara85 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 March 2009 - 08:46 AM

Konan03 и аз се радвам бях впе4атлена от твойте големи бебета :P а ина4е Палома не съм е изтървалаима и неина снимка и е споменах в текста ;)

#3243 Потребителят е офлайн   blu Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 March 2009 - 09:44 AM

Честита Баба Марта на всички!!
Ние бяхме на хижа и имаше много игри в снега.За съжаление нямаше други бигълчета- каот гледам какъв купон сте си заформили в Пловдив - ще взема да отскоча до там :lol:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#3244 Потребителят е офлайн   liberty Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 March 2009 - 10:47 AM

Лелеее Блу колко е пораснал :) одавна не бях виждала негови снимки.. вече си има 'зряло' изражение :)
Еь.. децата порасват ..... :D
User's Signature

'Smile makes happiness and sunshine every day.'

#3245 Потребителят е офлайн   Dimani Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 March 2009 - 11:08 AM

Боже, ама това Блу ли е!!!!!Ехеее, какъв е сриозен!!!!И колко сняг, ние тук вече сме с пролет и разходките са дълги:)))Да не говорим че се буди рано рано, към 6.30 - птичките пеят :)))))

#3246 Потребителят е офлайн   Арлекина Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 March 2009 - 11:25 AM

Привет :)
Блу е станал голям красавец /плс, да пускате по-често снимчици да му се радваме :) /, а в Пловдив изглеждате много весела дружинка. Страхотно е, че сте си намерили бигълска компания за разходките.

Да ви разкажем малко за нашите разходки навънка...Всичко ново навън е прекрасно и интересно и като гледам на момчето му е супер - върви и разглежда с удоволствие...Явно всичко е и много вкусно, защото много обича да пробва разни боклуци, особено голям фен е на фасове /заклеймявам всички пушачи, които си хвърлят угарките по тротоари и градинки :angry: / и хартии. А като му ги вадя от устата, нашичкият стиска с всичка сила и не дава, аа-ма-ха.
От кученца ни е страх. :( Онзи ден се уплаши от една булонка и ми се скри в краката. Та като дойде някое куче да го подуши - подвива опашката и бяга, пък другото куче като се потдалечи и тръгва след него и размахва опашка...Играе му се на момчето, ама го е страх. Исках да го запозная с лабката на една приятелка, за да се поотпусне, но тя, за съжаление е разгонена в момента. И сега Фредката се запознава със своите събратя от случайни срещи. Пък вчера вечерта се натъкнахме на една бигълка и много се зарадвах. Тя много си го хареса и беше доста упорита в поканите си за игра към Фредката, ама моят нали си е бъзе още и избяга през глава в началото. После ме досмеша като го гледах, щото 10-тина минути се прави уж, че си тръгва и като се поотдалечим малко и все ме дърпа да се връщаме към бигълката. Знам аз, че тайничко си я хареса. :D Най-накрая все пак я подуши по нослето, дано скоро пак да я срещнем на разходка. Е, това беше от нас, дано не съм ви досадила много. :P Ако искате разкажете как и за колко време се отпуснаха вашите бебоци да играят с дручи кученца, че ние сега в къщи доста се вълнуваме от тази тема. ;)
User's Signature

Качена снимка

#3247 Потребителят е офлайн   blu Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 March 2009 - 11:39 AM

Благодаря за милите думи :lol: Пораснало е момчето, но може би не чак толкова още ;) .Специално подбрах снимка, където изглежда така сериозен, Иначе обикновенно си изглежда още малък дечко, като на тези снимки :lol:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#3248 Потребителят е офлайн   blu Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 March 2009 - 11:56 AM

Арлекина, срещай го с повече кучета и след 1 седмица ще забравиш, че някога го е било страх-толкова ще се отрака, че ще имате да разсмивате хората по полянките какви сте смели и смотавате батковци и какички 5 пъти по-едри от вас :lol: В природата на бигъла е да е смел и е въпрос на време( не повече от седмица), да се почувства сигурен :rolleyes:

#3249 Потребителят е офлайн   Dimani Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 March 2009 - 08:20 AM

По повод на страха - и Ронни беше така в началото, а сега тича след всяко куче и като не му обърнат внимание и страда ;) . Въпреки това забелязвам, че хем иска да си играе, хем го е страх от по-едрите кучета. Скача около тях, но като тръгнат към него и свива опашлето. Другото,което ме притеснява е че много и лесно се стряска от по-силни шумове - аха някой да си тресне входната врата в кооперацията и вече е скочил. Стряска се и ако някой изпусне нещо и то тупне по-силно и шумно на земята. Вие забелязвате ли такива неща при вашите любимци?

#3250 Потребителят е офлайн   chezara85 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 March 2009 - 08:46 AM

Dimani и при нас е подобна ситуацията... до скоро най много е бе6е страх като по4не някои(4овек да и лае ба6та ми най ве4е 6тото умира от смях 4е е страх от лаи..... но напоследък ве4е не обръ6та толкова внимание ноо сега има ново пла6ило...... :blink: като и 6трака6 с пръсти си 4упи краката да бяга............. ина4е от такива оби4аини 6умове понякога реагира понякога не..а по повод страха от себеподобни преди е бе6е страх от вси4ки сега е страх само от тези които не познава и то пани4ески е страх без зна4ение колко е малко или голямо.... по4ва да симулира 4е е хапят или не6то такова.......ляга по гръб и скимти лае трепери..... :lol: а ку4ето което се опитва да играе с нея седи недуомява6то за6то тя се таркаля така и скимти като не е докосната :lol:

#3251 Потребителят е офлайн   xaosinc Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 05 March 2009 - 09:45 AM

Здравейте и от нас. Първо да се похваля, че вчера станахме на 9 месеца и сме вече огромни, ще се опитам да сложа малко снимки от разходката с другите бигльовци, макар че повечето са размазани. Нали знаете колко е трудно да направите снимка на бигъл и то на 3 броя едновременно без да е размазана, те просто не спират и за секунда. Относно страха към други кучета, Бари като види каквото и да е куче задължително отива при него да го подуши и иска да си играе, така е от съвсем малък. Изобщо не го е страх, само ако му изръмжи другото куче се отръпва от него. За първи път виждам толкова социално и общително животно. Има няколко места на които ходим да си играе с други кучета и като отидем първи и няма никой започва да се оглежда и да скимти-плаче за другарче.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

url=http://www.minidog.info]Качена снимка[/url]

#3252 Потребителят е офлайн   Арлекина Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 March 2009 - 11:42 AM

Ех, дано се отпуснем по-бързо и да не ни е страх вече. Така искам да се наиграе момчето, нали го виждам как му си дивее. :rolleyes: И аз ужасно много искам да го срещам с други кучета, но ето, че намирането на такива се оказва проблем. :( Като ходим на разходка рядко срещаме някое четериного....Ето вчера - за един час в Борисова видяхме само едно куче и то отдалече. Въпреки че преди около година например, дори за малко да отскочиш до някой магазин в квартала и ще видиш поне двама да си разхождат животинките. А сега градинките са застроени или ужасно мръсни. Къде отидоха да се разхождат тия хора не знам, :unsure: но може би просто времето ни за разходка не съвпада с това на другите стопани и тяхните любимци.
Dimani, и Фреди понякога се стряска от силни и внезапни шумове, почва да се оглежда от къде идват и идва по-близичко до мене. Например за нас стряскащи са силен звън на мобилен телефон, шумът от сешоара, шумът от влизането в асансьора като пропадне леко надалу /последното го преодоля бързо, защото явно започна да го свързва с разходка/. Като цяло не е точно страх, а стряскане и бързо му минава, ако има на кой да се "жалва". :)
User's Signature

Качена снимка

#3253 Потребителят е офлайн   Арлекина Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 March 2009 - 12:07 PM

Вчера се престраши и обдуши едно кученце, което беше по-малко на размер от него. :zz_221: Даже сам отиде да подуши следващото куче, което срещнахме, нищо, че то не ни обърна внимание. :aa_002: На първо време ще избягваме големите на размер и дано скоро съвсем да се поотпусне.
User's Signature

Качена снимка

#3254 Потребителят е офлайн   blu Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 March 2009 - 05:45 PM

Блу е болен :( :mad: Настинали сме, кашляме, имаме температура и сме отпаднали...започнахме антибиотик на инжекции и сироп...лекарят каза, че му изглеждал доста заслабнал :zz_031: миличкият ми....много ми е неестествено да го виждам , че лежи , а не си играе... -_- и ми е притеснено.......

#3255 Потребителят е офлайн   chezara85 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 March 2009 - 10:38 PM

blu напълно те разбирам мила ти поне си наясно и ние през какво минахме.....днес ни бяха последните инжекции.....за вирусната инфекция и сега по4ваме една седмица яко ядене на полусоров спанак и свински дроб и другата неделя 6те и зимат кръв да видят има ли подобрение за анемията ако не.....по4ваме ле4ение :dh_188: така 4е ..... просто стискам палци бързо да се оправя блу много ми е жал и мъ4но понеже за съжаление и аз ве4е знам какво е да е болно и да неможе6 ни6то да направи6(освен да го тъп4е6 с лекарства и да го води6 по доктори) на6та до такава степен е страх ве4е от 4и4о доктор 4е като идем и е нося на ръце си крие главата под якето ми къса ми сърцето.... да нагу6и6 блу от нас и му пожелаваме бързо оздравяване и да по4не да си дивее както до сега..... :dog: :friends: :fl_153:

#3256 Потребителят е офлайн   xaosinc Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 March 2009 - 11:40 AM

Чезара, разбрах че вчера сте били на Младежкия. Днес къде смятате да ходите на Альоша или на Младежкия и към колко часа, защото ще сме пешаци, да не обикаляме града само и да останем сами да няма с кой да си играем?
User's Signature

url=http://www.minidog.info]Качена снимка[/url]

#3257 Потребителят е офлайн   Лола Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2009 - 04:22 PM

Привет на всички бигъли и техните хора Имаше някакъв проблем покрай това обновяване на форума и не можех да влизам доста време,но явно всичко вече е наред и бързам да се включа.Добре че можех поне да чета какво става покрай вас и не съм изостанала с материала :aa_002: Честито за първите разходки,за първите срещи...Честито за първия рожден ден на Бети от Бургас Изобщо не ми се вижда напълняла,докато на нас вета ни каза че май сме качили повечко от необходимото и с нетърпение чакам да се стопли за да увеличим сутрешните и вечерните разходки и да станем пак финни дами :aa_002:
Поздрави!!!

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#3258 Потребителят е офлайн   bingooo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 March 2009 - 07:48 PM

Ето ни и нас отдавна не сме писали :)

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#3259 Потребителят е офлайн   bingooo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 March 2009 - 07:51 PM

xaosinc много си приличат кученцата ни само дето Бинго днеска стана на 10 месеца :)

#3260 Потребителят е офлайн   Арлекина Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 10 March 2009 - 09:26 PM

Привет на Лола, тъкмо се чудех къде се губите толкова време...Добре дошли отново :fk_152:
Как са Блу и Чезара? По-добре ли са вече малките мишонки? Направо не искам и да си представям Фредката болен :rf_011: , бих се поболяла от притеснение. Ох, дано да са здравички кучовците. :gb_023:
А как е при нас положението: малкият вече сам тича при кучетата, много е дружелюбен и даже е започнал да става голяма лепка като си хареса някой четериног. Сам се набута да се запознае с един немски дог /направо ме шашна, честна дума/, а в парка си хареса един батко бигъл и само припкаше след него. Стряска се само, ако едро куче прояви прекален интерес, ако само се душкат кротичко няма проблем. Като цяло за два-три имаме страхотен прогрес, бая се пооотрака момчето. :be_107:
User's Signature

Качена снимка

• (251 Страници) +
  • « Първа
  • 161
  • 162
  • 163
  • 164
  • 165
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема