Бигъл
Публикувано: 01 March 2009 - 05:20 PM
Публикувано: 01 March 2009 - 05:27 PM
albennuti, в Oct 11 2004, 11:30 PM, написа:
(sorry for my bulgarian, nadiavamse da razvirate)
bygelite v Bg gi razhozhdat v parka koito e v popa na dolu, sled rekata, ne moga da pomnia sega kak se kazva.
Ako iskate telef na niakoi koito ima bygel pichete mi direktno na moiat email.
вземете си дакел добър компаньон обича деца весел и благ характер и много чисто животинче
Публикувано: 01 March 2009 - 06:39 PM
Публикувано: 02 March 2009 - 05:53 PM
Искам да попитам някой от вас сблъсквал ли се е с анемоята при ку4етата и как проти4а тя???
днес правиха на 4езара кръвни иследвания и се оказа 4е има някаква вирусна инфекция която не е сериозна просто няколко дни 6те ходим да и бият антибиотик и витамин B но доктора каза 4е е обеспокоява6т бр. на левкоцитите и били малко което зна4ело анемия :( :( :( и каза 4е като преклю4им с антибиотиците 6те и вземе пак кръв за6тото има съмнение за анемията не е сигурен за6тото 4езара се дърпа6е и взе малко кръв но ако все пак се окаже анемия....... искам да съм запозната с това което ме о4аква 4есно казано доста ме е страх......знам 4е при хората анемията е леката форма на левкимия........................АКО НЯКОИ ЗНАЕ НЕ6ТО ПО ВАПРОСА МОЛЯ ПИ6Е6Е МИ!!!
Публикувано: 03 March 2009 - 08:48 PM

Публикувано: 04 March 2009 - 12:27 AM

www.irishwolfdog.com FILIPOPOLIS KENNEL , IRISH WOLFHOUND
Публикувано: 04 March 2009 - 11:25 AM
Блу е станал голям красавец /плс, да пускате по-често снимчици да му се радваме :) /, а в Пловдив изглеждате много весела дружинка. Страхотно е, че сте си намерили бигълска компания за разходките.
Да ви разкажем малко за нашите разходки навънка...Всичко ново навън е прекрасно и интересно и като гледам на момчето му е супер - върви и разглежда с удоволствие...Явно всичко е и много вкусно, защото много обича да пробва разни боклуци, особено голям фен е на фасове /заклеймявам всички пушачи, които си хвърлят угарките по тротоари и градинки

От кученца ни е страх. :( Онзи ден се уплаши от една булонка и ми се скри в краката. Та като дойде някое куче да го подуши - подвива опашката и бяга, пък другото куче като се потдалечи и тръгва след него и размахва опашка...Играе му се на момчето, ама го е страх. Исках да го запозная с лабката на една приятелка, за да се поотпусне, но тя, за съжаление е разгонена в момента. И сега Фредката се запознава със своите събратя от случайни срещи. Пък вчера вечерта се натъкнахме на една бигълка и много се зарадвах. Тя много си го хареса и беше доста упорита в поканите си за игра към Фредката, ама моят нали си е бъзе още и избяга през глава в началото. После ме досмеша като го гледах, щото 10-тина минути се прави уж, че си тръгва и като се поотдалечим малко и все ме дърпа да се връщаме към бигълката. Знам аз, че тайничко си я хареса. :D Най-накрая все пак я подуши по нослето, дано скоро пак да я срещнем на разходка. Е, това беше от нас, дано не съм ви досадила много. :P Ако искате разкажете как и за колко време се отпуснаха вашите бебоци да играят с дручи кученца, че ние сега в къщи доста се вълнуваме от тази тема. ;)
Публикувано: 04 March 2009 - 11:56 AM

Публикувано: 05 March 2009 - 08:20 AM
Публикувано: 05 March 2009 - 08:46 AM

Публикувано: 05 March 2009 - 09:45 AM

url=http://www.minidog.info]

Публикувано: 05 March 2009 - 11:42 AM

Dimani, и Фреди понякога се стряска от силни и внезапни шумове, почва да се оглежда от къде идват и идва по-близичко до мене. Например за нас стряскащи са силен звън на мобилен телефон, шумът от сешоара, шумът от влизането в асансьора като пропадне леко надалу /последното го преодоля бързо, защото явно започна да го свързва с разходка/. Като цяло не е точно страх, а стряскане и бързо му минава, ако има на кой да се "жалва". :)