Dog.bg Форуми : Бигъл

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (251 Страници) +
  • « Първа
  • 162
  • 163
  • 164
  • 165
  • 166
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Бигъл

#3253 Потребителят е офлайн   Арлекина Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 06 March 2009 - 12:07 PM

Вчера се престраши и обдуши едно кученце, което беше по-малко на размер от него. :zz_221: Даже сам отиде да подуши следващото куче, което срещнахме, нищо, че то не ни обърна внимание. :aa_002: На първо време ще избягваме големите на размер и дано скоро съвсем да се поотпусне.
User's Signature

Качена снимка

#3254 Потребителят е офлайн   blu Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 March 2009 - 05:45 PM

Блу е болен :( :mad: Настинали сме, кашляме, имаме температура и сме отпаднали...започнахме антибиотик на инжекции и сироп...лекарят каза, че му изглеждал доста заслабнал :zz_031: миличкият ми....много ми е неестествено да го виждам , че лежи , а не си играе... -_- и ми е притеснено.......

#3255 Потребителят е офлайн   chezara85 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 March 2009 - 10:38 PM

blu напълно те разбирам мила ти поне си наясно и ние през какво минахме.....днес ни бяха последните инжекции.....за вирусната инфекция и сега по4ваме една седмица яко ядене на полусоров спанак и свински дроб и другата неделя 6те и зимат кръв да видят има ли подобрение за анемията ако не.....по4ваме ле4ение :dh_188: така 4е ..... просто стискам палци бързо да се оправя блу много ми е жал и мъ4но понеже за съжаление и аз ве4е знам какво е да е болно и да неможе6 ни6то да направи6(освен да го тъп4е6 с лекарства и да го води6 по доктори) на6та до такава степен е страх ве4е от 4и4о доктор 4е като идем и е нося на ръце си крие главата под якето ми къса ми сърцето.... да нагу6и6 блу от нас и му пожелаваме бързо оздравяване и да по4не да си дивее както до сега..... :dog: :friends: :fl_153:

#3256 Потребителят е офлайн   xaosinc Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 March 2009 - 11:40 AM

Чезара, разбрах че вчера сте били на Младежкия. Днес къде смятате да ходите на Альоша или на Младежкия и към колко часа, защото ще сме пешаци, да не обикаляме града само и да останем сами да няма с кой да си играем?
User's Signature

url=http://www.minidog.info]Качена снимка[/url]

#3257 Потребителят е офлайн   Лола Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2009 - 04:22 PM

Привет на всички бигъли и техните хора Имаше някакъв проблем покрай това обновяване на форума и не можех да влизам доста време,но явно всичко вече е наред и бързам да се включа.Добре че можех поне да чета какво става покрай вас и не съм изостанала с материала :aa_002: Честито за първите разходки,за първите срещи...Честито за първия рожден ден на Бети от Бургас Изобщо не ми се вижда напълняла,докато на нас вета ни каза че май сме качили повечко от необходимото и с нетърпение чакам да се стопли за да увеличим сутрешните и вечерните разходки и да станем пак финни дами :aa_002:
Поздрави!!!

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#3258 Потребителят е офлайн   bingooo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 March 2009 - 07:48 PM

Ето ни и нас отдавна не сме писали :)

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#3259 Потребителят е офлайн   bingooo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 March 2009 - 07:51 PM

xaosinc много си приличат кученцата ни само дето Бинго днеска стана на 10 месеца :)

#3260 Потребителят е офлайн   Арлекина Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 10 March 2009 - 09:26 PM

Привет на Лола, тъкмо се чудех къде се губите толкова време...Добре дошли отново :fk_152:
Как са Блу и Чезара? По-добре ли са вече малките мишонки? Направо не искам и да си представям Фредката болен :rf_011: , бих се поболяла от притеснение. Ох, дано да са здравички кучовците. :gb_023:
А как е при нас положението: малкият вече сам тича при кучетата, много е дружелюбен и даже е започнал да става голяма лепка като си хареса някой четериног. Сам се набута да се запознае с един немски дог /направо ме шашна, честна дума/, а в парка си хареса един батко бигъл и само припкаше след него. Стряска се само, ако едро куче прояви прекален интерес, ако само се душкат кротичко няма проблем. Като цяло за два-три имаме страхотен прогрес, бая се пооотрака момчето. :be_107:
User's Signature

Качена снимка

#3261 Потребителят е офлайн   Лола Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2009 - 07:47 AM

Бинго колко е пораснал :aa_002: Честити ви 10 месеца :aa_002:
А на Фреди,браво на момчето,че вече става така общителен,само наистина внимавайте с големите кучовци,защото не всички стопани са нормални хора и някои ги учат нарочно да се хвърлят на по малките,да ставало по интересно :zz_031: Има стопани които въпреки че знаят,че кучетата им са по агресивни не ги държат на повод когато има малки около тях.Има и културни хора разбира се,като преди време разхождаме се ние и срещу нас огромен булдог,момчето което го водеше ми извика да забавим ход,хвана го,сложи му повода и преминаха на отсрещния тротоар.Направо ми се стопли сърцето,че има надежда да станем цивилизовани хора.

#3262 Потребителят е офлайн   chezara85 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 March 2009 - 08:25 PM

Цитат

Как са Блу и Чезара? По-добре ли са вече малките мишонки?

Арлекина блу незнам как е одажна не сме ги 4ували и ние ина4е 4езара ве4е не ка6ля и спряхме и антибиотиците сега сме на диета ядеме полусорови дроб4ета и спанак да ни се вдигне желязото в кръвта понеже нали ви бях казала 4е и откриха и анемия и в неделя 6те е водим да и взимат кръв и ако си има достата4но желязо в кръвта ...няма лекарства ако не... по4ваме ле4ение което ни назна4и 4и4о доктор но ни казаха да не се притесняваме не е не6то стра6но дори да се окаже с анемия.... а по повод другите ку4ета и отно6ението на 4езара към тях... аз и преди съм казвала страх е най ве4е от непознати ку4ета днес дойде едно джак ръсел4е няма6е и 3 месеца дребно дребно.. по дребно и от 4езара... тая така се кри от него...... 6те каже6 4е дог е видяла :ab_041: а то милото незнае о6те на кой свят е голяма е бъзла....

#3263 Потребителят е офлайн   xaosinc Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 March 2009 - 08:47 AM

Привет на всички и от нас с Бари, нещо се позагубихте тия дни от форума. Искам да споделя притеснението ми с вас. От два дни забелязвам рязка промяна в поведението на Бари. Като отидем на поляната при другите кучета не изпитва досегашното желание да търчи и да си играе с тях, отива подушва ги пообикаля малко и идва до краката ми и сяда, досега не можех да го спра и за минута. Освен това за първи път го виждам да не иска да си яде гранулите, а беше лакомник абсолютен, гълташе ги цели без да ги дъвче. От скоро взех да редувам гранули с приготвена от мен храна от пилешки фенери с ориз и моркови, дали просто предпочита другото ядене вместо гранули. Не знам какво да си мисля, дали е болен /а няма някакви зруги признаци за болест/ или просто е порастнал, вече сме на 9 месеца и половина почти. Някой от вас забелязал ли е такива промени при кучето си на тази възраст?
P.P.
Чезара, какво става със срещата за неделя, уточнихте ли къде и в колко часа?
User's Signature

#3264 Потребителят е офлайн   chezara85 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 13 March 2009 - 07:50 PM

xaosinc сре6тата с бигъл4етата се разваля 6тото нали знае6 дезорганизация :cd_045: та ние 6те сме там де....както обикновено но дали 6те дойдат други бигъл4ета..... незнам а ина4е за тва поведение на бари... и това не знам каква може да е при4ината но много ми напомня на 4ове6кия пуберитет.. :cc_012:

#3265 Потребителят е офлайн   Лола Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 March 2009 - 08:25 AM

xaosinc когато сте ходили преди на това място Бари да си е играл с някое куче повече от другите? И това куче сега не идва? Не се смейте но е напълно възможно Бари просто да е влюбен :vb_024:

#3266 Потребителят е офлайн   xaosinc Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 March 2009 - 08:42 AM

Май наистина причината за това поведение на Бари е пубертета. Като се замисля преди да започне да се държи така на едно място където го разхождахме имаше една разгонена женска и едвам го откъснахме от нея, явно започва да открива жените, тежко ни от тук нататък.
User's Signature

#3267 Потребителят е офлайн   chezara85 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 March 2009 - 01:37 PM

дам мила наистина доката поотрасне и стане зрял мъж ... :wub: :zz_232: 6те ти4а подир момите.... :fh_083: :hd_198: :hc_184: да се реее из облаците и да тъжи по несподелените си любови :hd_185: :va_010:

#3268 Потребителят е офлайн   stereophonix Икона

• Покажи галерията

Публикувано: 15 March 2009 - 09:48 PM

Здравейте! :) Моето куче се казва Линда и е вече на 7 месеца и половина :) живеем във Варна и Русе, но повечето време във Варна, а ваканциите в Русе :) до скоро живеехме с едно хъски и постоянно си играеха :) а в Русе аз имам друго куче - пекинез, Сара :) но тя е по-голяма и не и се играе много :) но пак са приятелки. Много е послушна, почти никакви бели не прави :) постоянно иска да играе :) навън малко издвява, но се справям с нея :) познава се с Оскар :) и вече и с Бинго :) за малко се видяха :) :)

#3269 Потребителят е офлайн   Лола Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 March 2009 - 08:19 AM

Добре дошли на stereophonix и Линда във форума :aa_002: Всички се радваме когато има нови попълнения в редиците ни.Разкажи ни повече за Линда и най вече качвай снимки да я видим :aa_002:

#3270 Потребителят е офлайн   chezara85 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 March 2009 - 09:50 AM

stereophonix здравей и от нас!!! Да ти е жива и здрава Линда
и много поздрави на другите бигъл4ета там :gb_023:
А аз имам едно питане към вси4ки тук... наскоро се появи нов проблем
с Чезара.......там където се разхождаме в парка както на пове4е места в България
си има места където посрани хора торят дърветата и вероятно за това растителноста по такива места е толкова избуяла.... :zz_187: но проблема е 4е Чезара откри едно от тези места
и едно 4е запо4на да яде торта която "въспитаните" хора така прилежно сипят тук и там
ами и на вси4кото отгоре в някой от тях ляга и запо4ва да се търкаля :bo_014:
и така се търка 4е после едно на ръка е миризмата но..... няма миене по4ти не остава 4исто място по нея... и понеже това веднъж го бе6е направила и с един умрял плъх е не го яде но доста усърдно се търка в него..... :bo_014: и за капак не иска да дойде като я викам БЯГА!!! Да не говорим как ме гледаха по улиците видът и миризмата и бяха убйствени НАПРАВО МИ ИДВА ДА Е... :ce_077: и едно моми4е ми каза да не и се
сърда 4е било нормално това за ловните породи..... за да прикрият собствената си миризма..
на някой от вас слу4вало ли му се е такова не6то или на6та просто е извратеня4ка която оби4а да се търка в лайна... :ud_009: :wf_039: :wg_053:

#3271 Потребителят е офлайн   Андрей Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 March 2009 - 01:57 PM

Нормално е за ловните породи да се мъчат да прикрият миризмата си - нашият същото го прави понякога. Но не е нормално да и позволяваш да го прави. Това, че е ловно куче не значи, че просто трябва да се примириш с положението! Не съм сигурен с какви методи учите кучето си на послушание, но определено трябва да вземете мерки, без значение дали ще е с награждаване при подчинение, или наказание при неподчинение. Ако продължавате да я гоните, а тя да бяга и когато е достатъчно далеко - да се въргаля в екскременти, то представете си какво ще стане след 2 години - няма да бягате, защото няма да има смисъл.. а по-скоро разхождайки се ще си носите препарати за почистване :) Или пък ще се разхождате на повод, което, по мои наблюдения, направо убива тази порода.. Успех!

#3272 Потребителят е офлайн   chezara85 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 March 2009 - 05:01 PM

Андрей определено не съм се отказала от това да е у4а на това кое е правилно и кое не проблема е 4е е доста своенравна и много 4есто прави не6то просто на пук или за6тото и харесва
на4ина ми на у4ене..... ами и с наградки и с наказание и пляскане по дупето....... когато иска е прекрасна като и кажа не зна4е не като кажа ела идва.... но науми ли си не6то нито наградки нито наказание ни6то не и влияе.... ТОВА ОБА4Е КАКТО КАЗАХ НЕ ЗНА4Е 4Е 6ТЕ СЕ ОТКАЖА И 6ТЕ СЕ ПРИМИРЯ С СИТУАЦИЯТА!!! Благодаря ти за пожеланията за успех за6тото маи определено 6те ми е нужно ^_^

• (251 Страници) +
  • « Първа
  • 162
  • 163
  • 164
  • 165
  • 166
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни