Оле, не бяхме влизали от доста време, а то какво ставало.
Първо да се похвалиме, че малката слуша като цяло с много редки изключения

Също да поканиме всички софийски бигъли тази събота в градинката зад Хилтън. Има ли желаещи?
По темата, която сте спорили. Мърфи не съм имал честта да се запознаем и ще се радвам да го направиме. За кастрацията обаче считам , че се заблуждаваш. За женските кучета тя наистина е повече полезна от медицинска гледна точка. Но за мъжките има и доста против. Виж
тази тема. Това не означава, рабира се, че винаги е вредна.В някои случаи се препоръчва. Просто има и друга статистика, за която по-малко се дискутира, т.к. в България има други проблеми като свръхпопулацията на бездомните животни. Но това разрешава по-скоро социални проблеми , а не медицински.
Не харесвам грубия тон, но всеки си има стил явно. Аз бих поставил въпроса така. Мърфи обичай си кучето такова каквото е наистина. И тогава всеки би оценил това. Обаче тези амбиции да ни разказваш за гранд призове, за успехите му по-изложби е наистина неуместно и леко иронично. Изказването ти , че Макс е един от най-красивите бигъли, които си виждал също беше грозно и неадекватно. Ами всички останали бигълчета , чиито стопани пишат тук, те грозни ли са?
Аз рядко влизам в спор, но повярвай, правейки такива дръзки и крещящи изказвания, приличащи на самохвалби и натрапване, самият ти предизвикваш срещу себе си негативна реакция. Давай го малко по-скромно.Тогава съм убеден, че биха те оценили теб и Мърфи. Не се обиждай, бях просто откровен.
Ако в събота дойдеш, може Тайра и Мърфи да се запознаят

Пък може да продължиме разговора.