Бигъл
Публикувано: 19 May 2009 - 07:48 PM
Ние с Рони те поздравяваме, пожелаваме здраве и много време за разходки! С радост ще помагаме, знам какво беше когато нашия щурчо беше такова топченце. Съгласна съм с Лола - страшно са умни и бързо се учат, но трябва постоянство. За да помогнем по-добре, кажи конкретно какво ви интересува или разкажи как сте му организирали сега деня, макар че за момента едва ли можем да говорим за организация - всичко ще му е много интересно и ще иска да го опита, а пишкането и акането едва ли дори ще ги регистрира като събития :))
Поздрави и отново ДОБРЕ ДОШЪЛ!!!
Публикувано: 20 May 2009 - 04:46 PM
Ето и малко снимки на Джими, в момента е малко по-големичък, ще го наснимам скоро пак :)

Иначе имам доста въпроси, дори не знам от къде да започна
До сега единствените неща, които е научил е къде му е креватчето и съответно къде да спинка и името си. Не съм много сигурна дали това е окей на тази възраст
За пишкането, на памперса ако е в стаята, в която съм го сложила ако е в друга стая си пишка където си поиска, опитах се на няколко пъти като го видя, че върши работа да го нося в банята, но веднага спира и се чуди какво става, не ми пречи да му чистя, притеснявам се само, че после трудно ще се научи да върши работите навън.
Другото нещо, което ме притеснява е, че щом подуши храна откача, буквално
Последен въпрос :) Кога започнахте обучението на вашите кученца, от къде се информирахте и горе-долу по колко пъти на ден и по колко повторения правехте, за да е научен добре урока
Публикувано: 20 May 2009 - 05:07 PM
Това се сещам за сега по въпроса
А за снимките,страшни са,да ти е жив и здрав малкия сладурко
Публикувано: 21 May 2009 - 10:32 AM
Публикувано: 21 May 2009 - 12:18 PM

url=http://www.minidog.info]
[/url]
Публикувано: 22 May 2009 - 06:38 PM
Публикувано: 25 May 2009 - 01:52 PM
Джими е прекрасен гледам го и с умиление си мисля колко бързо порасна и мето бебо4е!ПРЕКРАСЕН Е!!!
Публикувано: 25 May 2009 - 03:53 PM

[/url]
Публикувано: 26 May 2009 - 10:13 AM
Публикувано: 27 May 2009 - 07:03 AM
Отдавна сме регистрирани във форума, но не сме писали тук. На снимките е моя приятел Бари. В момента сме на 1 година и 7 месеца и сме от София. Ще се радваме да се запознаем и с други себеподобни от форума!
Поздрави на всички бигльовци! :)

Vanity of vanities....
Публикувано: 27 May 2009 - 08:10 AM

[/url]
Публикувано: 27 May 2009 - 01:53 PM
evae, в May 27 2009, 12:11 PM, написа:
Ако не го спирате още от сега ще хапе цял живот.За него в тази възраст е игра и е нормално.Помня че ръцете ми бяха доста изпохапани в началото и надраскани от тънките нокти.Дори се шегувах че имам нужда от кръвопреливане
Успех и дано съм била полезна!
Публикувано: 27 May 2009 - 02:40 PM
Добре дошъл и на Бари :) Абе преди време се си говорихме за бигълска среща в София така и не го направихме.... ако има желаещи да земем да се организираме.... може уикенда нещо южния или зад Хилтън парка.... какво ще кажете? Има ли надъхани :)

'Smile makes happiness and sunshine every day.'
Публикувано: 27 May 2009 - 04:06 PM
Благодаря, че приехте Бари в компанията на бигльовците :)
Колкото до следния въпрос,
evae, в May 27 2009, 12:11 PM, написа:
Мерси за приветствията
Имам нов въпрос, до кой месец е нормално Бигълче да хапе собствениците си и как се предотвратява това?
ще кажа следното: Бари го правеше това до около годинка. Въпреки командите и тона, с който му казвах "НЕ". Той просто не ме чуваше и продължаваше да дивее и да хапе :) Беше доста диво куче като малък и времената определно бяха много трудни, НО и това отмина. Моя съвет е да имате търпение с кутрето защото няма да спре да го прави отведнъж. В нашия случай Бари взе да се успокоява и да е малко по-улегнал от 3-4 месеца насам. Значи е бил на годинка и 3-4 месеца. И сега посяга да хапе, но го прави на игра и абсолютно никога не стиска! Честно казано тази игра даже ми е приятна :) Посяга само да вземе ръката ми в устата си и спира до там. Предполагам при вас нещата ще отминат до подобен начин....
Колкото до срещата в София, аз съм твърдо ЗА! Сега времето е хубаво и спокойно може да я реализираме. Лично на мен Южния Парк ми е по-удобен, а и там в района има все пак повече място за паркиране. Така че, ако се появят още желаещи - свиркайте :)

Vanity of vanities....
Публикувано: 28 May 2009 - 03:55 PM
Мерси за отговорите. Смятах, че този проблем ще премине като поотрасне и до сега не взимах мерки, но зъбките му станаха прекалено остри
Днес направи нещо, което ме изуми, повърна на няколко пъти и накрая се оказа, че е погълнал цял дамски чорап, изкара ни акъла. Въобще не съм предполагала, че такова малко кутре може да прави такива щуротии, а реално днес е бил сам за не повече от 15 минути.
Публикувано: 28 May 2009 - 04:10 PM
evae, в May 28 2009, 02:55 PM, написа:
Като смени зъбките няма да боли толкова,но наистина не го оставяй да се възползва.
А за чорапа,лоша работа наистна.Добре,че е излязал навреме.Ах,какъв малък разбойник си имате там
Публикувано: 08 June 2009 - 07:53 AM

[/url]

Вход

Горе
Цитиране +