Бигъл
Публикувано: 11 June 2009 - 06:06 PM
charaka, в Jun 11 2009, 04:39 PM, написа:
Е пишете ми ЛС ако сте намерили нещо,и много се надявам :)
По назад в темата имаше координати на развъдници.Само че не са в България.
А такава цена която искаш,ако намериш няма да е бигълче според мен.Не и от официално място,а друго не ти препоръчвам.
Публикувано: 12 June 2009 - 11:11 AM
xaosinc, в Jun 8 2009, 05:53 AM, написа:

Здравейте, бих искала само да попитам кой е този напредничав хотел, в който пускат с куче. Наистина съм много любопитна.
Мерси за отговора!

allure&Jack Ray
Публикувано: 12 June 2009 - 11:14 AM
allure, в Jun 12 2009, 09:11 AM, написа:
xaosinc, в Jun 8 2009, 05:53 AM, написа:

Здравейте, бих искала само да попитам кой е този напредничав хотел, в който пускат с куче. Наистина съм много любопитна.
Мерси за отговора!
Съжалявам, но май цитирах грешния пост!!!Ще пробвам пак

allure&Jack Ray
Публикувано: 12 June 2009 - 11:16 AM
Мърфи, в Jun 8 2009, 06:09 AM, написа:
Мърфи му е горещо на плажа през деня, затова остава в хот. стая на климатик - само сутрин и вечер по 1-2 часа се разхождаме по брега - вода мрази, само веднъж след една много чаровна лабрадорка влезна улисан в гоненето и после с писъци излезна много бързо. Иначе обича да се отърква в медузи и изгнили водорасли

Здравей, бих искала да разбера името на този напредничав хотел, в който приемат и кучета. Много съм любопитна наистина! Мерси за отговора предварително.

allure&Jack Ray
Публикувано: 14 June 2009 - 04:37 PM

Публикувано: 15 June 2009 - 08:06 AM

Публикувано: 15 June 2009 - 10:14 AM

Нали е бигъл носа от самото начало беше забит в земята,т.е. пясъка и познайте,носа и муцунката бяха почти непрекъснато пълни с пясък.Дори в един момент се притесних че ще се нагълта с прекалено много.
Само до водата не се престраши да стигне,отива до водата и като види вълната и бяга бързо,бързо назад

В началото нямаше много хора и беше добре,но в един момент реши че хавлиите са нашата къща сега,която тя е длъжна да защитава и който минеше покрай нас веднага започваше да го лае.И писъците на децата доста я възмущаваха,но свикна и престана да им обръща внимание
Прилагам снимков материал от събитието

Публикувано: 16 June 2009 - 07:43 AM
Чезара е направо страшна капия с биберона

Забравих да допълня, че Мърфи повръщаше, като се нагълта със солена вода

Публикувано: 16 June 2009 - 07:17 PM
Привет и от нас! :) Ототдавна не сме писали двамата с Крис :) Предстои ни заедно море а въпреки, че сме вече на 6 годинки сме си същите диваци...дори в момента чувам как зад мен за пореден път моето легло бива разхвърляно за да може диването да си намери удобно и меко място :)))
Ето няколко снимки от нас, макар и с не много добро качество, понеже съм на другия компютър

Много целувки на другите бигльовци от нас :)
П.С За малко да забравя...линка най-отгоре го пустнах, тъй като е моя рисунка посветена на моя кучо, но тепърва остава да я "пооправям"

Beauty always comes with Dark Thoughts!
Публикувано: 16 June 2009 - 10:53 PM

Още не сме отишли да ги видим, но като отидем ще снимам и ще постна снимки.
Дано да са добре и да си намерят добри стопани :)
Поздрави от морето

Dushko dobrodushko