Бигъл
Публикувано: 09 September 2009 - 12:16 AM
Публикувано: 09 September 2009 - 04:54 PM
Публикувано: 11 September 2009 - 10:18 PM
Малко ме мързи да пиша сега.. Ейра е добре :) Много е порастнала и е прекрасна (^_^)
Само да кажа, че ние с нея сме за софийска среща :))) мн обичаме компанията на други бигли :))))

'Smile makes happiness and sunshine every day.'
Публикувано: 14 September 2009 - 03:04 PM
Баща: Ch Montgomery A Million z Lonskeho leta
екстериор - RBIS, JBIS, 5xBOG, 11xBOB, 3xCACIB, 3xCAC, 8xJCAC
импорт от Чехия и
майка: JChSlo Cayla Sun Neptun
екстериор - CAC, 3xRCAC, 2xJCAC
работен тест - FD II.c.
импорт от Словакия
Свободните кученца са 3 женски и 2 мъжки. Цвят трикольор. Снимки след няколко дни. В момента разполагам с налично видео на възраст 40 дни.
За контакти тел.- 0895 494 702 (може и на ЛС с мен)
обещаното видео -
ВИДЕО1
ВИДЕО2
Още едно мъниче (бъдещият евро и уърд първенец
Публикувано: 14 September 2009 - 08:25 PM
Какво да очакваш? Ами всичко
ПП:Има доста писано за породата из нета,а и ако четеш темите из форума има много полезни неща.Но не е ли късничко тепърва да се интересуваш от специфичните особености на бигълите?
Поздрави от нас с Лоли и ако имаш въпроси,насреща съм
Публикувано: 15 September 2009 - 02:48 PM
Да... проучих за тази порода... като начало бях привлечена единствено от ... визията ...ПРИЗНАВАМ
Вече съм по-запозната ... , но ако някой ме попита бих казала ... че са много луди, своенравни ... иии лакоми ... АМА много лакоми ..., но ме интересува ... до кой месец ще се оцветят очичките му ... сега има зеленикаво-сини ... от време на време дори ...сиви ... , а породата е характерна с големите , изписани ,кафяви очи ? Друг въпрос ми е , че Бонро ... яде ... изпражненията си .... всяко малко кученце ли го прави???
П.С: Името няма история... исках да е ... странно и да не се среща често...Откровенно казано, малко хора харесаха името ... но той вече отговаря на Бонро ,а и аз много го харесвам и му отива : )))
Публикувано: 15 September 2009 - 03:52 PM
За очите,на Лола още като я взехме си бяха кафяви,а тя беше съвсем мъничка.Така че по този въпрос най добре да се изкаже някой по запознат или направо питай вашия ветеринар.Малко ми е странно това на мен,че са с такъв цвят,но пак казвам питай някой с повече опит.
За лакомията и напълняването е вярно донякъде.Ако не му позволяваш да ти се моли с този бигълски поглед и ако не се изкушаваш да даваш повече храна няма да имате проблеми.Дори при нас имаше един период,в който беше страшно капризна и не хапваше много.Сега обаче(да чукна на дърво) си хапва добре.При бигълите основното нещо е движението и затова ако то не е достатъчно има вероятност да напълнеят.Просенето и липсата на движението може да ги направи пълни не това че са бигъли.Много са енергични особено като малки,но това предполагам вече го преживявате
Хапването на акота,нормално и се надживява при повечето кучета,но ти му прави забележки за да знае все пак,че това не е нещо което одобряваш.
На 2 месеца Лола беше около 2,7кг,но после започна много бързо да расте.
Ами това е което се сещам...Поздрави!
Публикувано: 15 September 2009 - 04:04 PM
Публикувано: 15 September 2009 - 05:21 PM
Увеличи храната само ако ти се вижда слаб.Да не му стане тежко така отведнъж да му увеличиш порцията.Има и по-малки бигъли,а може и просто така да се развива.При всеки е различно.Да не му дойде в повече...
Публикувано: 17 September 2009 - 04:45 PM
Акира

Алегра

Амалия (тази много се дърпа)

Алф

Публикувано: 17 September 2009 - 05:40 PM
Благодаря. Радвам се че ви харесват. Тази вече си търсят стопани
Публикувано: 20 September 2009 - 06:07 PM
Ама колко е пораснало малкото момче...браво.Слушка ли новите стопани или прави вече на татко си мизериите
Да му намачкате ушите :)

Вход

Горе
Цитиране +

[/url]