Здравей! Извинявай ако съм те засегнала с това за породата и познаването й.Всичко което казваш е така,че са своенравни и луди и инати и още каквото се сетиш
За очите,на Лола още като я взехме си бяха кафяви,а тя беше съвсем мъничка.Така че по този въпрос най добре да се изкаже някой по запознат или направо питай вашия ветеринар.Малко ми е странно това на мен,че са с такъв цвят,но пак казвам питай някой с повече опит.
За лакомията и напълняването е вярно донякъде.Ако не му позволяваш да ти се моли с този бигълски поглед и ако не се изкушаваш да даваш повече храна няма да имате проблеми.Дори при нас имаше един период,в който беше страшно капризна и не хапваше много.Сега обаче(да чукна на дърво) си хапва добре.При бигълите основното нещо е движението и затова ако то не е достатъчно има вероятност да напълнеят.Просенето и липсата на движението може да ги направи пълни не това че са бигъли.Много са енергични особено като малки,но това предполагам вече го преживявате
Хапването на акота,нормално и се надживява при повечето кучета,но ти му прави забележки за да знае все пак,че това не е нещо което одобряваш.
На 2 месеца Лола беше около 2,7кг,но после започна много бързо да расте.
Ами това е което се сещам...Поздрави!