Здравейте след дълго отсъствие, дано не сте ни забравили.

Приветствие към всички новопристигнали бигъли, а бебета са страхотни, пу-пу да ви са живи и здрави, много да ви радват.
Фреди е добре, расте и умнее, измисля нови пакости и след това гледа с онзи сладък бигълски поглед "Ооо, ама това не го направих аз...през цялото време си лежа удобно тук, не виждаш ли.."
Здравеите и от мен ... и Бонро: )
По повод теглото вчера бяхме на ветеринар... и лекарят каза , че сме дебели ( на 70 дни сме и сме 3 и 700 )...
Нашата трета ваксина ще бъде на 15.10 ...седмица до 10 дни след нея и ние търсим ... бигъли за разходка ... ако има някой в близост до борисова ще съм мн радостна : )))
Снимки ще кача по-късно днес , защото и на нас ни е сложно да сме мирни и май не обичаме да се снимаме дори : )))
Ние сме близо до Борисова.

Тези дни тъкмо си мислех, че на Фреди му трябва за приятелче някое бигълче, което да има същата енергия и да му смогва в игрите, че другите кучовци тичат-тичат и залегнат да почиват, а нашичкия отстрани ги подканва да продължат играта. Добре дошли сте като ви минат ваксините да се обадите за съвместна разходка. Ааа, поканата е валидна и за всички останали бигльовци, които имат желание.
Чао и лек ден!