Бигъл
Публикувано: 02 November 2009 - 03:26 PM
Емма си го хареса легена естествено, не сме и го избрали ние, даже беше легнала върху някакви чорапи

Публикувано: 02 November 2009 - 03:37 PM

Публикувано: 03 November 2009 - 09:26 PM
Да се похвалим, че Фреди днес направи годинка /как бързо лети времето/ и яде вкусен кучешки шоколад и палачинка, намазана с пастет, вместо торта. За подарък получи кучешко фризби, но като го хвърлим не иска да го връща, ами го размахва в стил "убивам победената плячка".

Довиждане от нас и лека вечер на всички

Публикувано: 04 November 2009 - 10:24 AM
Добре дошли във форума, супер е, че се събрахме толкова много почитатели на породата. Така ще можем да обменяме опит и да се смеем на пакостите, които малките така охолно ни поднасят. Нашия сладур вчета се метна на една прясно боядисана пейка и добре, че Арлекина имаше мокри карпички, иначе щяхме да си ходим червени за известно време. Milento, вие ного ми приличате на едно бигълче, което видяхе на изложбата в Пловдив, но може и да се бъркам. Ако случайно сте вие ще ви пратя снимки от там. Иначе страшно сладурска снимка сте си подбрали, много ме радва. Аз Довечера ще пусна малко снимки от разходката на Рафи и Фреди, ако някой има желание да се присъедини към скромната ни групичка да пише. Ние ги разхождаме в Борисовата или в парка на Гео Милев. Но и извън градски разходки ми звучат много добре. Този уикенд с Рафаело смятаме да мраднем към Своге, чух че имало страхотна еко пътека и много красиви водопади.
Публикувано: 04 November 2009 - 10:51 AM
и честита годинка на Фреди!!!

От това събитие съм сигурна,че ще има страхотни снимки.Чакам ги с нетърпение

Публикувано: 04 November 2009 - 12:46 PM
айде с нас и после ще се надпреварваме да слагаме снимки

Ех,мечти,мечти...

Да бях по близо до вас,навита съм веднага,ние с Лолита сме големи планинарки

Публикувано: 04 November 2009 - 02:29 PM
айде с нас и после ще се надпреварваме да слагаме снимки

Ех,мечти,мечти...

Да бях по близо до вас,навита съм веднага,ние с Лолита сме големи планинарки

Гледам, че сте от Сливен, ако е така, значи сте си добре - палнини и гори, колкото искаш около Сливен

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 04 November 2009 - 03:59 PM
И една снимка специално за Петьо, да види той дратхарите на каква птичарска скойка са научили нашия малък бандит.

Иве много се радвам за вас и наистина от сърце. Гледайки тези снимки как две братчета си играят ме изпълват със смесени чувства. Колко е хубаво, когато всичко е наред и няма припирни и кавги. Имах огромното желание да дойда на тази изложба, но за жалост по причини независещи от мен не можах. Дано обстоятелствата за декември са различни и да се видим на "твоя" територия в София

Поздрави!

Публикувано: 04 November 2009 - 04:25 PM

Не се оплакваме от планинарски разходки,стига някой да ни хвърли с колата по близо до пътеките и тръгваме

Наскоро ми казваха да внимавам,ако сме видели заек ловната природа на бигъла да не заговорела и да хукне след него.Познавайки си момичето,не съм сигурна кой ще бяга по бързо заека или Лола...но в различни посоки

Публикувано: 04 November 2009 - 04:42 PM

Не се оплакваме от планинарски разходки,стига някой да ни хвърли с колата по близо до пътеките и тръгваме

Наскоро ми казваха да внимавам,ако сме видели заек ловната природа на бигъла да не заговорела и да хукне след него.Познавайки си момичето,не съм сигурна кой ще бяга по бързо заека или Лола...но в различни посоки

Никога не се знае, дали някъде надълбоко не се е стаила ловна страст, така че имайте едно наум - биглите са пословични с това, че като хвант диря и нямат спирка.

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 06 November 2009 - 12:53 AM

мисля, че добре се социализира с други кучета и добре си играят ! на моментти проявява характер и своенравно предприема смели и далечни походи.... но гледам да не се оплаквам, а и ванилените бисквитки вършат страхотна работа :) ииии вече ни падат зъбчетата

Публикувано: 06 November 2009 - 01:05 PM
Колко нещастно гледа ...образ сладък
Публикувано: 06 November 2009 - 02:13 PM
Както си гледат нещастно, само мислят каква беля да свършат.

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 06 November 2009 - 02:57 PM
Както си гледат нещастно, само мислят каква беля да свършат.

Е то това си е най-бигълския номер

Публикувано: 07 November 2009 - 07:33 AM

Исках да ви споделя обаче нещо, което се случва напоследък с мен и Баримирко. Една наша приятелка кокерка е разгонена от около седмица и Бари просто се е побъркал !!! Преди спеше сутрин повече от мен, не бързаше да става и да излизаме навън, а много лежерно си подремваше поне до 8-8:30, будеше се лека полека, протяга се и т.н.. С други думи сутрините бяха супер спокойни и се оправяхме без да бързаме за никъде. Сега обаче откакто приятелката му е разгонена стана някаква лудница !!! Буди ме 6 без нещо и скимти и вие като вълк докато не излезем. Отначало си мислех, че му се ходи по нужда обаче се оказа, че като излезем просто забравя дя върши каквито и да било физиологически нужди, хваща следата на разгонената кучка и направо едва го удържам на повода - просто ще се откъсне! И така продълважа вече повече от седмица. Досега никога не се е държал така. Обаче нали наскоро навършихме 2 годинки и явно момчето ми е възмажало и се почнаха тези любовни трпети

Още един път добре дошли от нас и весело прекарване във форума!
Поздрави на всички!

Vanity of vanities....