Бигъл
Публикувано: 18 October 2009 - 02:38 PM
вчера прекарах няколко часа в сайта и всички са толкова уникални , големи са красавци ...тази порода са прослувути с красотата и изящество за мен ...
А малкият е голям пакостник и не се спира по цял ден ...: )
поздрави на всички от нас ...: )))
П.С: чакам предложения за борисова, парка зад ccs ... : ))) каквито сме лудаци имаме нужда от компания ...
Публикувано: 21 October 2009 - 12:41 PM
Ето ви една снимка от преди няколко дена,най вероятно последната на зелено и топло

Публикувано: 21 October 2009 - 06:57 PM

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 21 October 2009 - 07:00 PM

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 22 October 2009 - 03:38 PM

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 22 October 2009 - 08:05 PM

Гледам му снимките от известно време като слагаш и се ми иде да кажа "ама 1 към 1 с Ейра като беше малка" Наистъина... приликата е невероятна... само петната са им малко различни... Ако искаш виж назад където съм слагала снимки

'Smile makes happiness and sunshine every day.'
Публикувано: 22 October 2009 - 08:40 PM

Всички ли обичат да спят по гръб, на мен ми беше много странно, но и Джими обожава да спи така

Публикувано: 23 October 2009 - 06:50 AM

Dimani и Рони с тяхната плюшена жаба ме вдъхновиха да снимам Лолка в една от любимите и пози.Това е една много изстрадала възглавничка.Първо я разнася навсякъде,от време на време я тръшка с глава на пода,намачква я е едно хубаво и накрая я захапва като биберон и заспива ето така:

Горката възглавничка,ако можеше да говори...

Публикувано: 23 October 2009 - 12:43 PM

Всички ли обичат да спят по гръб, на мен ми беше много странно, но и Джими обожава да спи така

Да, това е любима поза за спане, особено като е на кеф много обича да спи така - почнеш ли да го галиш, докато спинка и веднага вирва крачетата нагоре.
А Лола гледам много обича да поляга на възглавница, моят хубостник и той само гледа да си намърда главичката по-нависоко, а ако може и да е на възглавка - още по-добре. Изглежда бигльовците имат доста сходни навици. :)
Иначе възглавници не разнася - има афинитет към нашите пижами, грабва мълниеносно някоя и преди да си успял да изревеш "неее" си я носи на дивана и блажено поляга отгоре й.
А ние преди малко се прибрахме от посещение при чичо доктор и се оказа, че малкият има лека настинка поради резките смени на темперетурата напоследък.

Публикувано: 23 October 2009 - 04:06 PM

ПОздрави на всички от нас!

Vanity of vanities....
Публикувано: 24 October 2009 - 11:56 AM
За нашийника и ние бяхме взели на Рони с идеята да не се дърпа много, но нямаше ефект, продължи да си се дърпа, а като резултат направи "травматичен фарингит", от дърпането си беше раздразнил гърлото и започна да кашля и да се дави като настинал, та даже по едно време се уплаших да няма астма. Върнахме се на нагръдника и нещата се оправиха.
Не мога да не споделя и последния "подвиг" на Рони - омете цяла тава с баница!

Публикувано: 25 October 2009 - 06:39 PM

и още,че Dimani прави много вкусна баница на която не може да се устои

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 28 October 2009 - 10:50 PM
Вчера в парка срещнахме един симпатичен бигълчо на две годинки и като се заговорихме със стопанина се оказа, че тежи 18 кг. Моят лигльо е на почти годинка и е почти 13 кг...а 18 ми се виждат доста.