Бигъл
Публикувано: 03 December 2009 - 05:18 PM

Лола знае,подкрепя и призовава за тази идея

Хората от "Без дом" правят невероятни неща,спасяват толкова много нещастни душици и аз лично много им се възхищавам.А това е малък начин да сме съпричастни с тях и да им помогнем.
Дори да не ви е близка до сърцето тяхната дейност,то самия календар е хубав и полезен подарък който можете да си направите за Коледа

Публикувано: 05 December 2009 - 07:42 PM
Ако не вали може и да наминем, но не е сигурно.

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 07 December 2009 - 08:29 PM

Сега искам да питам нещо. Нещо с храненето имаме проблем. Изядохме почти 20 кг храна BOSCH за бебета, но през цялото време често имаше разстройство и непрекъснато се лекувахме (с варено пилешко филе), за да разберем накрая, че явно тази храна не ни понася. От 2 дни ядем НУТРАМ за неговата възраст и май се чувстваме прекрасно. Кажете, ако някой има повече инфо - чудя се дали да минаваме на тази храна или да търся друго, или кажете нещо подходящо. Всъщност, като казвам, че се чувстваме добре имам предвид, че няма разтройство. Иначе Мики яде АБСОЛЮТНО всичко, което му попадне пред муцуната, така че няма как да знаем какво му харесва и какво не. Това е другият ни проблем - яденето на всевъзможни боклуци навън, но с това ще се борим някак си..........

Поздрави от нас
Публикувано: 07 December 2009 - 11:00 PM
Това явно е характерна черта на малките бигли. И ние сме като прахосмукачка - дори на повод каквото докопа и веднага в устата

Относно храната ако Нутрам му понася, храни си го с нея. Аз храня с Happy Dog и засега съм доволен, пък и кучето си я хапва и да чукна на дърво няма никакви проблеми.

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 08 December 2009 - 12:25 PM

Сега вече съм спокойна,че цялата е гушната на топло

А това е другото й любимо топло място.Сутрин само чака слънцето да огрее стола на терасата и веднага се настанява на него

Публикувано: 10 December 2009 - 11:55 AM

Изложбата в София наближава. Някой ще ходи ли?

Публикувано: 10 December 2009 - 01:13 PM

Изложбата в София наближава. Някой ще ходи ли?

Едва ли. Рядко се виждат бигли по нашите изложби напоследък.

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 16 December 2009 - 01:25 PM
Публикувано: 16 December 2009 - 05:00 PM
И къде е този сняг?
Публикувано: 16 December 2009 - 06:49 PM
Публикувано: 16 December 2009 - 07:50 PM

А Бонро колко е пораснал...Страхотен е

И ние отчетохме малко сняг тази неделя.Същата история и при нас беше като при Рони,то не беше скачане,заравяне,лудост голяма

Публикувано: 16 December 2009 - 08:31 PM
рони е голям сладур с това палтенце. Аз много се чудех дали ще му трябва нещо подобно и да си призная мислех да не му вземам да не се изнежи. Но за три седмици два пъти ми се разболя хайванчето и доктора ми обясни, че бигълите нямали подкожен косъм и било хубаво да му се вземе нещо, поне докато е малък. Кажете вие как процедирате. Трябва да се има предвид, че си го гледам вкъщи и температурната разлика е от порядъка на 23-27 гаруда, според зависи навън колко е студено.

А Бонро е пораснал и е станал още по- голям бонбон... даже си е цяла бонбониера Ивето, кога ще си съберем с Рафчо. Поканата пак е отворена към всички!
Усмивки и много коледно настроение ви пожелавам!
Ив и Рафи
Публикувано: 17 December 2009 - 12:39 AM

Публикувано: 17 December 2009 - 09:34 AM

Аз определено съм "за" дрешка.И при нас е така,вътре топло,вън студено и разликата е значителна особено като завее вятъра.С една съфорумка си говорехме,че когато тичат и дивеят не е нужно защото се стоплят,но при градските разходки когато само се движим бавно определено трябва да са облечени.А в снега се и мокрят.Така че дрешката не е излишна нито е глезотия според мен и го споделям от опит.
Имам предложение,особено след като Рони го видяхме с дрешка,всеки да качи облечена снимка да направим зимно бигълско ревю

Публикувано: 17 December 2009 - 12:51 PM
Иначе мястото, където сме сега е Букурещ, уточнявам за по-малките бигълчета

Ето и информация за дрешката, дано сме полезни. Избрахме я с крачолчета, за да му е топло на крачетата, да не ги мокри толкова, а и ако е по-кално да не се цапа, бигълите много се цапат на подмишничките, така да се каже. Крачолчиетата и качулката се свалят, те на са цип, така че ако е по-топло, просто палтенцето става като елече. Шушляково е, а вътре е с някакъв мек пълнеж, така че хем държи по-топло, хем изолира от мокрото и от вятъра. Отдолу се затваря с лепки, много по-удобно е от копчета.
С нетърпение чакаме други модни дефилета

Публикувано: 17 December 2009 - 05:17 PM
Ние първо да се похвалим

Тази седмица Мик навърши 6 месеца