Расте, каква му е работата. Вече е на 6 месеца
Бигъл
Публикувано: 13 January 2010 - 05:58 PM
Расте, каква му е работата. Вече е на 6 месеца

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 16 January 2010 - 08:13 PM

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 19 January 2010 - 01:58 PM
Днес един бигъл беше хванат на местопрестъплението и наказан със снимка
Незнам как,но тази калпазанка ми докопала чашата от кафе(добре че беше изпито) и като се беше прехласнала да я облизва,ама така яростно да не остане и един атом от кафето ми
Публикувано: 23 January 2010 - 12:53 PM
Това е Мак.Любимото му занимание е да прави бели естесвено,дори незнам от къде да започна
Много обича други кучета-малки,големи като ги види и веднага отива при тях.Вчера например прескочи оградата за да отиде при едно,но набързо се прибра като му стана студено.Толкова много енергия има да бяга и играе
Публикувано: 23 January 2010 - 03:02 PM
Уаууу вие сте напред с материала
Публикувано: 23 January 2010 - 05:51 PM
Аз също пиша за първи път, все още наваксвам с прочитането на цялата тема.
Искам да ви представя и нашия домашен любимец - Ари. Само на 9 седмици е, но явно са му достатъчни, за да прави поразии навсякъде :)

Публикувано: 23 January 2010 - 06:25 PM
Аз също пиша за първи път, все още наваксвам с прочитането на цялата тема.
Искам да ви представя и нашия домашен любимец - Ари. Само на 9 седмици е, но явно са му достатъчни, за да прави поразии навсякъде :)

Голям сладур е Ари,много сладко бебе!
Публикувано: 25 January 2010 - 10:26 AM
Предвид страшните зимни температури и многото сняг Рони само чака да види куче за игра и започва страшно гонене, нашия щурчо скача като зайче през снега, защото снегът е много и е дълбок, а по-големите кучета порят като булдозер. Хич не обичам зимата, но гледката е поне малка компенсация за студа навън :).
Публикувано: 25 January 2010 - 11:39 PM
Публикувано: 26 January 2010 - 01:40 AM
Публикувано: 26 January 2010 - 12:35 PM
Колкото до НЕобщуването с улични кучета, това не знам дали изобщо може да стане, Рони ги усеща, вижда и иска да ходи при тях, без значение колко са или колко са големи. Даже преди, ако някое по-агресивно се спуснеше към него, той се свиваше и бягаше, а сега се прави на голям мъж и чак се зъби и лае, едвам го удържам!
Публикувано: 26 January 2010 - 02:12 PM

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 29 January 2010 - 12:02 PM
Имате прекрасни бигъли, да си ви живи и здрави и да продължават да ви радват още дълго
аз имам един въпрос - дали е удачно да дам на Ари да дъвче от тези кокали от пресована кожа? 10 седмици е и ме притеснява да не си счупи някой зъб. Но пък от друга страна - така или иначе дъвче каквото му попадне - краката на масата, едно стъклено бюро и каквото друго може да докопа - от тази гледна точка ми се струва, че е по-удачно да гризе кожения кокал. Вие как сте процедирали, когато диваците са били толкова малки?
Публикувано: 29 January 2010 - 12:10 PM
Имате прекрасни бигъли, да си ви живи и здрави и да продължават да ви радват още дълго
аз имам един въпрос - дали е удачно да дам на Ари да дъвче от тези кокали от пресована кожа? 10 седмици е и ме притеснява да не си счупи някой зъб. Но пък от друга страна - така или иначе дъвче каквото му попадне - краката на масата, едно стъклено бюро и каквото друго може да докопа - от тази гледна точка ми се струва, че е по-удачно да гризе кожения кокал. Вие как сте процедирали, когато диваците са били толкова малки?
Не се притеснявай, давай му да дъвче, щото иначе ще изгризе неща, които не трябва. Няма опасност да му се счупят зъбите :), пък и той след още някоя и друга седмица ще почне да ги сменя ;)

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 29 January 2010 - 03:04 PM
малкия Ари е страхотен бон-бон
Хубави почивни дни на вскички!

Вход

Горе
Цитиране +