Бигъл
Публикувано: 19 March 2006 - 07:45 PM
Сигурно сте виждали тази картинка в нета

това кученце е пълно копие/лика прилика/ като бигълът ни който почина
харесва ли ви? w)
Публикувано: 19 March 2006 - 07:50 PM
Имам един приятелски съвет към Биги ...следя от самото начало проблемите с който се сблъскахте и от сърце се радвам че имаха хепи енд ....дай боже дълги години на мирно и щастливо съжителство ...но виждам сега Биги в плетена кошница и си позволявам да ви посъветвам да не го държите на такова място ...рано или късно всички се сещат да гризът от плетените съчки а проблемите недай боже са страшни после ...по добре вземете пласмасови или донапренени легла !
Желая ви още веднъж всичко най хубаво ! ;)

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751
Публикувано: 20 March 2006 - 11:44 AM
Цитат
Сигурно сте виждали тази картинка в нета

това кученце е пълно копие/лика прилика/ като бигълът ни който почина
харесва ли ви? w)
Здрасти, супер е кучето. Я само как прилича на Фреди!!!!
страхотно куче. Браво. Зимай го, какво чакаш.
Публикувано: 20 March 2006 - 10:51 PM
Това всъщност не е снимка на Бруно,но е досущ като него
Публикувано: 20 March 2006 - 11:11 PM

а това е снимка на Джина и сестра и като малки

Публикувано: 21 March 2006 - 10:18 AM
Прикачени файлове
-
beagle1.jpg (13.86K)
Брой сваляния: 212
Публикувано: 21 March 2006 - 10:46 AM
понеже Фреди много прилича на този на снимката и май доколкото виждам на Бруно - от мътната снимка, да те питам: да знаеш дали Бруно е имал легло, което се е появило август 2000 година.
Ако имаш моля те кажи, щото Фреди е взет от магазин - на времето на Неофит Рилски и витошка. Едно момиче, мисля че Мая се казваше ни го продаде. Имаше "хотел" някъде в едни къщи беше, ама в кой край на София, не се сещам. С някакво момче го стопанисваха. Сега магазина го няма и търся координати на тази Мая, защото може да се окаже, че Фреди ще бъде татко и ако е ОК, то да зема да му изкарам някакви документи. Та затова питам.
Мерси предварително.
Само да питам, Бруно не живееше ли някъде в Лозенец, около пл. Лиляна Димитрова?
поздрави, Панета, Фреди и семейство.
п.п. ама всички снимки са супер. и браво на бигито за ваксината. очакваме първи коментари за първата разходка и актуални снимки l) 1super .
Публикувано: 22 March 2006 - 09:52 AM
Ние с Оззи сме всяка сутрин на разходка покрай морето и той е супер доволен .
Аз пък дишам йодни изпарения b) , изобщо две в едно правим .
Поздрави на всички и много усмивки .
ОО забравих да ви кажа , вече има прясна цаца по магазините , и аз вчера взех един килограм на Озко . Не знам за вашите бигли но нашият умира за риба . Само като я помирише и полудява от кеф dribble .
Чаоо
d) d) d)

Dushko dobrodushko
Публикувано: 22 March 2006 - 10:35 AM
на всички, които до сега влизаха и пишеха, както и на тези, които ще пишат.
Добрата новина:
вчера с настъпването на пролетта Фреди стана татко на 6 малки кученца. 4 женски и 2 мъжки.
Майката се казва Снупица и е от Нови сад с родословие.
Както знаете за Фреди, той е "майка негърка баща грък рибар". Ще получи само документ за породна принадлежност. Все още търсим жената от която го купихме евентуално за родословие, но за сега безуспешно.
Така, че : тези които искат да имат бигъл, моля да ми пуснат е-маил на следния адрес: paneta@abv.bg.
Поздрави и ако има желаещи, моля.
п.п. малко сведения за таткото Фреди: роден 18.08.2000 г.; в перфектна кондиция, невероятен инстинкт, "слуша с двете уши", до сега е боледувал само веднъж от настинка - първата му зима (дай боже повече да няма.).
поздрави. 1super
Публикувано: 22 March 2006 - 10:55 AM
Цитат
Цитат
И нашето семейство реши да се присъедини към клуба на Бигълите. Взехме решението в началото на седмицата и сега си търсим малко, сладко, женско Бигълче.
Можете ли да ни помогнете noмогнете?
Здравей чо - чи.
Аз също в момента си търся малък бигъл. Обожавам тази порода, имах прекрасен, много красив бигъл, който почина пред 3 месеца (катастрофа). Рядвам се, че и вие харесвате биглите.
Мога да ти кажа за какво да внимаваш (от опит). Най-важното е - в никакъв случай не купувай куче от магазин. Купих първият ми бигъл от магазин и той имаше страхотни здравословни проблеми. Той се оправи и живяхме щастливо няколко години, и след като той почина, от емоционални съображения, си купих малко женско бигълче от магазин. Въпреки че изглеждаше съвсем здраво, то се разболя и почина за една седмица от парвовироза. Малкото уж беше ваксинирано срещу това! За съжаление за кученцата в магазините не се полагат добри грижи. Обикновено те са внесени незаконно и паспортите и ваксините им не са истински. Разбрах, че има много подобни случаи.
Трябва много да се внимава и с фирмите, които внасят всякакви породи кучета. Например в "Сокай" имаше малко бигълче на 2 месеца, внесено от Унгария, без всякакъв паспорт и ваксина. Това не е редно! Подобно е положението в повечето фирми.
Най-добре е кученцето да е поне на два месеца, да има паспорт с поне една ваксина, (с лепенка и подпис на лекаря в паспорта, както и печат на клиниката, в която кучето е ваксинирано). Само тогава можете да сте сигурни, че наистина му е бита ваксина. Кученцето трябва да е обезпаразитено за вътрешни паразити и то поне три дни преди да го вземете.
Затова най-добре се посъветвайте с проверен ветеринар, който да ви избере кученце, евентуално да го види, него и паспорта му.
В България няма клуб на биглите, нито регистрирани развъдници. Има ловджии, които гледат бигли и понякога имат малки. Те знаят как да се грижат за кученцата, а и ако го вземете оттях можете да видите майката и бащата.
Не искам да ви плаша с всичките тези приказки за болести, а само да ви предпазя. Желая ви да си намерите най-жизнената, здрава и красива бигълка и да ви носи много радост d)
Имате ли опит с тази порода? Ако мога да помогна с някаква информация, пишете ми!
Здравей marianikolova,
за всеки случай, ако все още търсиш да имаш бигъл, Фреди стана татко на 4 женски и 2 мъжки, които се родиха на 21.03.2006 с настъпването на пролетта.
За каквато и информация да те интересува, моля на
е-маил: paneta@abv.bg
поздрави, Фреди, Панета и семейство.
Публикувано: 22 March 2006 - 02:43 PM
Прикачени файлове
-
malki_bigita.jpg (35.86K)
Брой сваляния: 211
Публикувано: 22 March 2006 - 04:11 PM
много благодаря. страшно хубави снимки намираш.
Още не съм ги виждал малките. седмицата от 03-07.04 ще ги видя.
Ама по описание точно като тези изглеждат.
Да знаеш как само се радва щерката. И сега иска кучето дето се полага на Фреди да го оставим за нас. "ТЯ щяла да го гледа!". Да бе, ДА. Колкото Фредката го гледа.
Ама много се зарадва.
как е с документите? вадите ли ги? как е малката хубавица? кога ще направи първи стъпки навън?
поздрави на Вас и здраве и късмет с документи, куче и Германия.
Панете, Татко Фреди и семейство. 1super
Публикувано: 23 March 2006 - 12:45 AM
за всеки случай, ако все още търсиш да имаш бигъл, Фреди стана татко на 4 женски и 2 мъжки, които се родиха на 21.03.2006 с настъпването на пролетта.
За каквато и информация да те интересува, моля на
е-маил: paneta@abv.bg
поздрави, Фреди, Панета и семейство. [QUOTE]
Здрасти!
Много благодаря, че ми казваш за малките. Аз вече си "заплюх" едно малко от едно кучило в Пирдоп, родено през февруари. Живот и здраве другата седмица ще го вземем! r) Но ако нещо се обърка непременно ще ти пиша и ще те помоля за повече информация за малките на Фреди! Сигурно ще станат големи хубавци с такъв готин татко r)
Поздрави на всички бигли! d)
Публикувано: 23 March 2006 - 03:44 PM
Das Gewicht des ausgewachsenen Beagles, kann zwischen 10 und 18 Kilogramm betragen und richtet sich nach Größe und Typ des Hundes."
www.beagleclub.de

allure&Jack Ray
Публикувано: 23 March 2006 - 10:34 PM
Цитат
понеже Фреди много прилича на този на снимката и май доколкото виждам на Бруно - от мътната снимка, да те питам: да знаеш дали Бруно е имал легло, което се е появило август 2000 година.
Ако имаш моля те кажи, щото Фреди е взет от магазин - на времето на Неофит Рилски и витошка. Едно момиче, мисля че Мая се казваше ни го продаде. Имаше "хотел" някъде в едни къщи беше, ама в кой край на София, не се сещам. С някакво момче го стопанисваха. Сега магазина го няма и търся координати на тази Мая, защото може да се окаже, че Фреди ще бъде татко и ако е ОК, то да зема да му изкарам някакви документи. Та затова питам.
Мерси предварително.
Само да питам, Бруно не живееше ли някъде в Лозенец, около пл. Лиляна Димитрова?
поздрави, Панета, Фреди и семейство.
п.п. ама всички снимки са супер. и браво на бигито за ваксината. очакваме първи коментари за първата разходка и актуални снимки l) 1super .
Здравей!Извинявай ,че чак сега ти отговарям ,но нямам много време да влизам във форума.Бруно е роден
през юли 1999.Не знам точно как се казваше човека от който го взехме,но беше момиче-трябва
да питам мъжа ми ,защото той го взе
Публикувано: 24 March 2006 - 01:21 PM
през ноща летим та от утре ще пишем от Германия.
Не ни забравяйте ако отсъстваме за малко.
Много целувки на всички ви w) w) w)
Прикачени файлове
-
PIC00689.JPG (61.65K)
Брой сваляния: 218