Бигъл

Публикувано: 25 May 2011 - 08:45 AM

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн

Публикувано: 25 May 2011 - 08:46 AM

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн

Публикувано: 25 May 2011 - 08:48 AM

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн

Публикувано: 25 May 2011 - 10:53 AM
Милата не спира да се чеша.
ХЕЛП

Публикувано: 25 May 2011 - 10:59 AM
viksyn, в 25 May 2011 - 08:53 AM, написа:
ХЕЛП
Щом мислите че изобщо няма подобрение,по добре я заведете при друг ветеринар.Специално за кожните заболявания си е задължително да се направят тестове.
Вижте и във Ветеринарните теми и попитайте и там.
Дано се оправи малкото момиче

Публикувано: 25 May 2011 - 03:09 PM
viksyn, в 25 May 2011 - 10:53 AM, написа:
ХЕЛП
Отидете на друг ветеринар или в клиника да ви направят изследвания. Има много видове гъбички - без да се знае какви са няма как да ви се назначи точното лечение.

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн

Публикувано: 25 May 2011 - 04:02 PM
viksyn, в 25 May 2011 - 01:34 PM, написа:
Добро решение
Успех и пишете как се развиват нещата

Публикувано: 29 May 2011 - 03:49 PM
Но имаме и ДРУГ проблем... Нормално ли е едно 3-месечно кученце да пишка през 15 мин., неконтролирано, където й падне, по много??? Не е обезводнена.

Публикувано: 29 May 2011 - 04:19 PM
viksyn, в 29 May 2011 - 01:49 PM, написа:
Но имаме и ДРУГ проблем... Нормално ли е едно 3-месечно кученце да пишка през 15 мин., неконтролирано, където й падне, по много??? Не е обезводнена.
viksyn не ви е лесно,определено.Знам че когато се слага ваксина кучето трябва да е напълно здраво,но незнам това при вас е кожно заболяване дали има връзка.Питайте за всеки случай.Да не се прецака ваксината.
За пишкането,ами чак толкова не е нормално.Имахме абсолютно същия проблем и се оказа инфекция на пикочните пътища.Обаче ми минава през ума,да не би това често пишкане при вас да е от лекарството?
Стискам палци да се оправяте по бързо.

Публикувано: 30 May 2011 - 09:06 AM
Доколкото ми казаха, ваксината може да се сложи на кученцето и то може да излиза. НО третирането за краста може да започне 1 месец след ваксината, защото трябва кучето първо да придобие имунитет. Дотогава ще я мажем. На приятеля ми дядо му е вет. лекар, но пенсиониран вече. Изпрати ни за краста Адвокейт, което реших да сложим вчера.
Не знам за алергия, храним я с тея храни за кучета, давам й и Калций плюс.

Публикувано: 31 May 2011 - 06:18 PM
Снимай обривите ако ти е възможно и се консултирай с няколко ветеринара ,че всички са занаятчии ...
А да , сега вядах ,че пак след посявка - егати парадоска , обеди се ,че едните не са правили посявка за гъбички и след като се е оказала отрицателна по предположение не са дали диагноза " краста " . И все пак снимай , има нещо специфично , виждала съм куче с обрив от алергия ,отделно обрив от вид гъбички и може и да ти бъде поне малко полезна . Къде са въпросните обриви ?

Публикувано: 31 May 2011 - 08:51 PM
Elly*, в 31 May 2011 - 06:18 PM, написа:
Снимай обривите ако ти е възможно и се консултирай с няколко ветеринара ,че всички са занаятчии ...
А да , сега вядах ,че пак след посявка - егати парадоска , обеди се ,че едните не са правили посявка за гъбички и след като се е оказала отрицателна по предположение не са дали диагноза " краста " . И все пак снимай , има нещо специфично , виждала съм куче с обрив от алергия ,отделно обрив от вид гъбички и може и да ти бъде поне малко полезна . Къде са въпросните обриви ?
Тя няма обрив, от дясната страна почнаха да опадат косми, под крачетата на гърдите си направи рани от чешане, а навсякъде другане се чешаше постоянно! В момента слагамеи Алергозан, тъй като още нямаме трета ваксина и това не позволява да я лекуваме. Професорът направи посявка САМО за краста, а вет-а за краста и гъби. Но сърбежът намаля и според нас се пооправи малко, това не се разпространи.
А да, и на своя глава (дядото на приятеля ми е пенсиониран вет и тояй ни прати лекарства) й сложихме в неделя Адвокейт, което е за лечение на краста.

Публикувано: 31 May 2011 - 11:54 PM

Публикувано: 01 June 2011 - 10:11 AM
kino, в 31 May 2011 - 11:54 PM, написа:
Кой ветеринар ти каза това? Къде се намира той? Трябва ни някой който разбира, а не някой, който ни казва просто нещо за да ни успокои, пък ако се оправим, оправим, ако не, шанс. Бигълчето ми продължава да се чеша..

Публикувано: 01 June 2011 - 10:19 AM
От сърце ви желая успех !
пп при много от децата се получава реакция към ваксина, изразена в алергенен обрив
тук не се допускат реклами, но ако сте в София - има достатъчно сигурни клиники,опитайте, свържете се с киноложкият клуб към бигъли, може да имат подобен опит, не слагайте още каишки, особено ако са от кожа, те се обработват с препарати, също като обувките за хора - един на сто прави алергия и т.н. и т.н.
Просто намерете свестен вет ,разпитайте и като намерите веднъж сериозен и отговорен доктор, никога не го сменяйте
Това мнение е редактирано от kino: 01 June 2011 - 10:26 AM

Публикувано: 01 June 2011 - 10:29 AM
Това мнение е редактирано от kino: 01 June 2011 - 10:31 AM

Публикувано: 03 June 2011 - 07:57 PM
Много сме несериозни.
Времето е хубаво, на тях им се играе, защо не?
Малко носталгично ^^

Sleep late, have fun, get wild, drink whisky and drive fast on empty streets with nothing in mind except falling in love and not getting arrested.

Вход

Горе
 Цитиране +