Бигъл
Публикувано: 14 June 2011 - 03:24 PM
Публикувано: 16 June 2011 - 09:29 PM
viksyn, в 14 June 2011 - 03:24 PM, написа:
Браво на вас :)
Пусни малко снимки от разходките.

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 04 July 2011 - 12:05 PM

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 07 July 2011 - 09:47 AM
http://forum.dog.bg/...BC%D0%BE%D1%89/

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 07 July 2011 - 02:52 PM

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 08 July 2011 - 10:22 AM
Ephemeral, в 07 July 2011 - 09:35 PM, написа:

И ето го сладура!

Нормално държание за бигъл :) Към 2-рата си година може да улегне :)

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 12 July 2011 - 12:11 PM
Имам един въпрос виждам че много хора имат бигълчета и като че ли с времето все повече стават и ми прави впечатление че в този форум си нямаме отделен раздел за Бигъл с подтеми : За хранене, за размножаване, възпитание и т.н и се чудя защо ? Тази порода до колкото чета е с много специфичен характер ...те са много енергични ,много големи инати, мисля че всеки нов собственик на бигъл има нужда да има достъп до по голяма информация ..относно хранене ,възпитание , размножаване.хигиенни навици ...и така нататък ...сайта на Българския Киноложки клуб "Бигъл " е хубав но няма особено голяма информация единствено в Фейсбук са направили хубава група но там повече се качват снимки ...пак не е разделена информацията подробна ...все си мисля че заедно можем да направим нещо ...както другите породи -клубове са си направили :) Ако бях наясно щях и сама да седна да направя ..но съм технически инвалид малко хаххахха затова питам как стоят нещата и какво мислят останалите ,които пишат тук в този форум :)
Публикувано: 12 July 2011 - 01:27 PM
Разкажи малко повече за новата си придобивка :)
Относно повдигнатите от теб въпроси:
Мисля, че за да има отделен раздел във форума, трябва да има желаещи да го модерират. Мисля, че имаше тема, където може да се даде предложение за нов раздел и така.
Относно сайта на БККБ - в момента се прави изцяло нов сайта с форум и т.н. Очаква се да бъде пуснат до няколко дни.

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 12 July 2011 - 02:17 PM
vano, в 12 July 2011 - 01:27 PM, написа:
Разкажи малко повече за новата си придобивка :)
Относно повдигнатите от теб въпроси:
Мисля, че за да има отделен раздел във форума, трябва да има желаещи да го модерират. Мисля, че имаше тема, където може да се даде предложение за нов раздел и така.
Относно сайта на БККБ - в момента се прави изцяло нов сайта с форум и т.н. Очаква се да бъде пуснат до няколко дни.
Да намерих я темата и дадох предложение много се радвам че някой се заел да направи нов сайт с форум защото такова нещо е много полезно :) Ами какво да ви разкажа страшна сладурана е взех си я от една приятелка тя е собственичката на майката която е много красива бащата е двуцветен но нашта си е трицветна такава и искахме с приятеля ми :) голям купон е в вкъщи защото имаме и 2 котенца които спасихме и сега ще им намираме собственици и става следното :Киара гони котенцата , Белла-др куче гони Киара и е забавно .....взех я както казах вчера беше много спокойна веднага почна д аобикаля из целия апартамент ...да играе да се лигави ....почна да ходи при другото куче ..но не ги оставям сами защото Белла е адски енергична и игрива и е по голяма и иска да си играе с малкото но не си знае силата още не е свикнала .Киара ходи и хапе ушите на Белла голям смях е ....но нека и се връща , защото като беше малка направо ни правеше луди ...хихих сега ще кача снимки на Киара имам малко защото тепърва ще ги снимам :)Сега съм на работа и нямам търпение да се прибера вкъщи :) направила съм всичко възможно да скрия цените неща от стаята дано не е направила големи поразии ..макар че мисля че няма нещо което да ме изненада особено :) От малка съм с кучета , котки ....:)
Публикувано: 14 July 2011 - 03:34 PM

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 16 July 2011 - 04:05 PM
xristakis, в 15 July 2011 - 03:09 PM, написа:
Може би, ако съм по цял ден във вкъщи и повече разходки няма да е толкова зле?
И други породи правят същото,не са само бигълите

Не толкова да сте си в къщи постоянно,колкото именно разходките и раздвижването спасяват положението.Едно изморено куче(не само бигъл) не прави толкова много бели