Бигъл
Публикувано: 20 March 2012 - 12:48 PM

Миналия месец намерихме на магистралата след Благоевград изхвърлено със счупен крак гонче (не блъснато от кола). Да са живи и здрави хората от Богров и ЦВК, които се погрижиха за него, т.к. ние нямахме никаква възможност

така че - търси сам - нищо не идва наготово

Аджилити Клуб България
Do not judge other people, for you do not know their pain or sorrows, if you cannot speak a kind word, just shut up...
Публикувано: 20 March 2012 - 01:51 PM
Е просто няма как да стане приятел, не виждам кой ще ти даде куче без пукнат лев. Човека да не би да
не е имал разходи по отглеждането на майката в периода на бременноста, в периода на бозаенето и после в
периода когато малките са започнали самостоятелно да ядът и да не би тия ваксините да му ги подарява някой?
Публикувано: 20 March 2012 - 02:23 PM
TORMENTOR - явно, четете през редовете. Казах, че мога да поема някои разноски. Ако Вие не искате да зарадвате някого, с добър жест, то се надявам, всички тук, да не сте така.
Публикувано: 20 March 2012 - 02:37 PM
– Жорж, каква е тази услуга, която неколкократно споменаваш, че ще върнеш на хората?

Само дано не е каквото си мисля, че първото ти желание, ако не се лъжа е за женско бигълче.....

Днес някой седи на сянка, защото преди много време някой друг....... е посадил дърво.
http://www.nuadarits.net
Публикувано: 20 March 2012 - 08:09 PM

Публикувано: 20 March 2012 - 09:18 PM
Жорж, в 20 March 2012 - 02:23 PM, написа:
TORMENTOR - явно, четете през редовете. Казах, че мога да поема някои разноски. Ако Вие не искате да зарадвате някого, с добър жест, то се надявам, всички тук, да не сте така.
Е хубаво, може и аз нещо да не мога те разбера правилно - карай да върви...
Иначе ако ти се даваха поне 300 лв. щях да ти направя едно предложение, обаче без
минимум парици няма как да ти помогна. Ако си склонен на такива пари, ми се обади или
ми пиши на лични за да ти кажа какво мога да ти покажа и съответно предложа за тази цена...
Публикувано: 20 March 2012 - 09:57 PM
pinkdog - няма да се повтарям по 100 път, само ще кажа, че не е гаранция ако си купя за 1000 лева, че ще го гледам подобаващо! Идеята е да не давам огромни за мен суми, за покупка, а за отглеждането на кученцето(явно нито четете, нито разбирате)
TORMENTOR - благодаря за офертата.
Отворих темата като човек с желание, да отгледа кученце от порода Бигъл, а вие ми обяснявате, какво не мога да направя.
Руски форум - задаваш въпрос и ти отговарят.
Израелски форум - задаваш въпрос отговарят ти и ти задават въпрос.
Български форум - задаваш въпрос и много дълго ти обясняват колко си тъп.
Получи се нещо такова. Не оставихте място ако някой иска да помогне, а се нахвърлихте веднага, едва ли не, да не вземе някой, да се изтърве и да ми подари кученце... Това, българщината си е уникално нещо!
Поздрави на всички!
Публикувано: 20 March 2012 - 10:12 PM

Публикувано: 20 March 2012 - 11:56 PM

Жорж, не се заяждам, ама още не си си взел куче и искаш жестове да връщаш, а и ако си вземеш, май няма да е породисто и тогава пък не трябва въобще нищо да се връща, а само да стискаш палци да ти е здраво...май се отплеснах, дано си ме разбрал правилно.

Днес някой седи на сянка, защото преди много време някой друг....... е посадил дърво.
http://www.nuadarits.net
Публикувано: 21 March 2012 - 09:00 AM
Жорж, в 20 March 2012 - 09:57 PM, написа:
pinkdog - няма да се повтарям по 100 път, само ще кажа, че не е гаранция ако си купя за 1000 лева, че ще го гледам подобаващо! Идеята е да не давам огромни за мен суми, за покупка, а за отглеждането на кученцето(явно нито четете, нито разбирате)
Отворих темата като човек с желание, да отгледа кученце от порода Бигъл, а вие ми обяснявате, какво не мога да направя.
Получи се нещо такова. Не оставихте място ако някой иска да помогне, а се нахвърлихте веднага, едва ли не, да не вземе някой, да се изтърве и да ми подари кученце... Това, българщината си е уникално нещо!
Поздрави на всички!
Кучето не е круша за да узрява!
Ти не искаш бигъл, а искаш бигълоподобно, което като узрее да роди още бигълоподобни, които на свой ред да узреят и те така. Хората те посъветваха - ако искаш куче отиди в някой приют и си вземи хубаво кученце, което няма да узрее и няма да се налага да продаваш реколтата му, а ще ти доставя само радост в следващите 10 - 15 години. Така ще направиш едно добро дело.
Колко време чете, та успя да стигнеш до форума, който излиза пръв в гугъл, когато напишеш куче?
От подобни зарзавадчии сме на тоя хал.

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 21 March 2012 - 09:35 AM
Успех!

allure&Jack Ray
Публикувано: 21 March 2012 - 10:00 AM
Публикувано: 21 March 2012 - 05:24 PM
Жорж, в 20 March 2012 - 09:57 PM, написа:
Поздрави на всички!

Здравейте приятели обичащи животните! Казвам се Найден и съм от Пловдив. Имам много голям проблем, жена ми Мая ( която обичам зверски ) има рожден ден след 2 дена, на 23.03.2012! Обожава сибирски хъскита ( сиво с бяло ) Искам да е изненадам много яко с едно малко хъски, но проблема е че немога да намеря толкова бързо, а и нямам точно сега всичките пари! А това ще я наприви адски щастлива! Молбата ми е, ако някой продава или подарява ( най-добрият вариант :)))), да мипомогне, а аз ще му дам паричките на няколко вноски, защото в момента подготвям един голям проект свързан с шоу програмите. Правим различни шоу програми по сватби, концерти събития. Няма да се рекламирам сега, спо-важно ми е кученцето! Моля ви, ако някой може да помогне, имам два дена! :))) Поздрави! телефона ми е : 0899 328 327!
В темите за изгубени-намерини и Търсещи дом е пълно с кучета, търсещи стопани и дом.
Но лично от мен един съвет - куче за рожден ден не се подарява.
Купете на съпругата си нещо материално, вземете заем за хубав пръстен, но не подарявайте животно. Защото много често първо подаряват животно с розова панделка на вратлето и съвсем скоро то се оказва на улицата, след като се оказва че то пика навсякъде, ака, гризе мебели и обувки, прави апартамента на Бейрут и вие през нощта. Че отгоре на всичко има нужда от качествена храна и много работа по послушание и дресура. Отнема време и усилия. Само на картинка да го гледаш - е да, готино е. Но да го гледаш наистина на живо и да се грижиш за него - е съвсем друго.
Човек, като жена, която в нашето семейство е поела изцяло грижата за кучетата ти казвам - не подарявай хъски за рожден ден. Купи нещо друго. Кучето не е играчка и след първоначална еуфория и "гуци-муци" синеочко идва прозата, а прозата ей я по темите "Подарявам хъски".
В момента за къща с двор има кандидатка за осиновяване - мелез между хъски и немска овчарка, едното око е синьо, другото е кафяво. Много е сладка, но май никой не я ще. Да не се окаже и вашето хъски в същата ситуация, не дай си Боже.
Братленце, благодаря ти за съвета, но аз гледам кучета от 12 годишен, сега съм на 35, ще ти отговоря само с това, че нямам думи -
Американски форум: Питаш нещо и ти отговарят.
Руски форум: Питаш нещо и теб те питат.
Български форум: Питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!
Тук нещо ми намирисва, въпреки че другата тема вече е заключена. Защо ли си мисля че е едно и също лице, под различен ник.

- <br class="Apple-interchange-newline">