Бигъл
Публикувано: 26 October 2006 - 09:03 PM
Поздрави
Нели
ПС. Добре дошли на всички малки бигълчета , много са сладки w)

Dushko dobrodushko
Публикувано: 26 October 2006 - 09:15 PM
Публикувано: 26 October 2006 - 09:41 PM
Цитат
Не съм чула, някой да има! Но, ако видя такава информация ще я напиша тук. Тук в нашия форум има 6 женски бигъла: Neptun, bigi, KarmaPolice, Karri, distan и аз, но никой не се е похвалил да има бебета. От мъжките само paneta, като татко имаше едно, но Мърфи вече си има стопани.
Публикувано: 26 October 2006 - 09:46 PM
Цитат
Цитат
Не съм чула, някой да има! Но, ако видя такава информация ще я напиша тук. Тук в нашия форум има 4 женски бигъла: Neptun, bigi, KarmaPolice и аз, но никой не се е похвалил да има бебета. От мъжките само paneta, ката татко имаше едно, но Мърфи вече си има стопани.
Ако някой има да казва веднага, че много искам такова куче, а може би в неделя ще ходя да търся на едно место кученце и май няма да си намеря бигълче s) !
Публикувано: 26 October 2006 - 09:54 PM
Цитат
Охх Кайо да знаеш как искахме и ние да имаме още един ден свободен ама на , трябваше да се прибираме . Даже бяхме в Сити центъра и мъжа ми вика " Ето там в градинката на Хилтън се срещат кучовците от форума " . Нищо де , скоро пак ще идваме , така че този път ще направим една среща - гореща l)

Dushko dobrodushko
Публикувано: 26 October 2006 - 10:02 PM
Цитат
Цитат
Охх Кайо да знаеш как искахме и ние да имаме още един ден свободен ама на , трябваше да се прибираме . Даже бяхме в Сити центъра и мъжа ми вика " Ето там в градинката на Хилтън се срещат кучовците от форума " . Нищо де , скоро пак ще идваме , така че този път ще направим една среща - гореща l)
Добре, ти само свирни! b)
Публикувано: 27 October 2006 - 11:21 AM
ОФ макс какъв е щурчо изяде ми ръцете хапе на посоки :P

The Only Thing To Fear Is Running Out Of Beer[br][br]Макс..
Публикувано: 28 October 2006 - 07:18 PM
П.П - Утре по обяд пак ще ходим на разходка в градинката до х-л Хилтън, ако има желаещи за среща нека да пишат!
Публикувано: 29 October 2006 - 06:27 PM
Нямаше ни 2 дена, бяхме на планина и оставихме Мърфи при баща ми. На него нищо му няма вече, нито кашля, нито се дави и имам чувството, че за два дена е пораснал. Другата седмица най-накрая ще му бият и последната ваксина, дано скоро да можем да излизаме, че Мърфи вече е пощурял.
Започнахме дресура по системата за малки кученца К9 (видях я във форума) и имаме забележителни резултати. Мърфи вече идва, сяда и си отива на място по команда! Много сме горди с него. Като награда му даваме малки парченца шунка. Та вече обмисляме дали да му сменим името от Мърфи на Шунка, защото и на "Шунка" веднага реагира и идва l) . Дъщеря ми пък казва, че кучето мисли, че името му е "Не".
Paneta, за блога, ще променя името на таткото на Фредерик. Няма да го пишем на два езика, съпругът ми има колеги австрийци и те искаха да видят снимки на Мърфи, та само на първата снимка писах и на немски, та да се ориентират и да открият блога.
Кари, много сте красиви и Мърфи гледа с този подкупващ и невинен поглед w) . Не можем нищо да им откажем на нашите красавци, нали?
Докато сега пиша, Мъфи ми извади от чантата цигарите и ги подпочна, трябва много да внимавам, около 30 секунди не го съм гледала, а сега му извадих филтър от устата. Ужас, тютюна е отровен!!!
Публикувано: 29 October 2006 - 07:57 PM
Цитат
Ей, Мърфи смяла съм се с глас за това за името! l)
Поздравления за напредъка по дресура!!!
Давайте все така! 1super
Публикувано: 30 October 2006 - 12:53 PM

The Only Thing To Fear Is Running Out Of Beer[br][br]Макс..
Публикувано: 30 October 2006 - 01:36 PM
Цитат
http://dog.bg/f/inde...35&t=3481&st=30
За дивана си нямам идея, но Мърфи снощи се изпишка върху леглото и ние го наказахме. А досега винаги е ходил в кухнята или на балкона, ако е отворен. И аз съм смутена и се чудя какво да правя за нашия случай. Също ще съм благодарна за съвет, първото ни куче го е правило това само веднъж в зряла възраст със сигурност за отмъщение.
Публикувано: 30 October 2006 - 08:47 PM
Цитат
Днес видях, че в магазина на Попа има две бигълчета - мъжко и женско! Даже ги снимах!
това е женското: