Бигъл
Публикувано: 31 October 2006 - 09:07 PM
Прикачени файлове
-
belia2.jpg (149.69K)
Брой сваляния: 132

Dushko dobrodushko
Публикувано: 31 October 2006 - 09:14 PM
Ами това в такива размери ми прилича на отмъщение. Винаги ли е така при вас?
Обаче обувките като че ли са останали непокътнати 1super
Публикувано: 31 October 2006 - 09:25 PM
Не знам Мърфи какво ще прави , но оставяте ли го сам през деня се пригответе за подобни сцени.
Забравих да пиша .........дааа винаги прави така ..ще откача вече ouu

Dushko dobrodushko
Публикувано: 31 October 2006 - 09:32 PM
Публикувано: 31 October 2006 - 10:11 PM
Водихме го на вилата събота и неделя и за 2 мин. беше отвързан. Естествено на 3тата минута го заварих в курника на съседката . Гавреше се с една кокошчица и едно черно перо му висеше от устата r)

allure&Jack Ray
Публикувано: 31 October 2006 - 10:25 PM

Dushko dobrodushko
Публикувано: 31 October 2006 - 10:27 PM
Цитат
Наемете му детегледачка. Не се шегувам. Между другото Рей го разхождаме 4 пъти на ден и имам 4увството, 4е и това му е малко. Просто трябва да се извежда и през деня да изразходва енергията си.

allure&Jack Ray
Публикувано: 31 October 2006 - 10:35 PM

allure&Jack Ray
Публикувано: 31 October 2006 - 10:42 PM
Мерси за тази статия ще ми бъде полезна да запазиме къщата от тоталната разруха... b) та аз за сега го оставям сам от време на време имам предвит сам в хола а аз в стаята и преди като влезех в стаята и той почваше да лае скимти ама не го пусках да свиква и 1 път направи поразия качи се на масата разкъса 1 цвете изака се на дивана ама сега вече спря като изляза от стаята си лежи най сладко в коша това мисля че е някакъв прогрес w) а бе и да е направил мизерия не мога да му се скарам като го видя със слдката физиономия вместо да се разсърдя избухвам в смях 1super

The Only Thing To Fear Is Running Out Of Beer[br][br]Макс..
Публикувано: 31 October 2006 - 10:51 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 31 October 2006 - 11:39 PM

The Only Thing To Fear Is Running Out Of Beer[br][br]Макс..
Публикувано: 01 November 2006 - 07:36 AM
Аз на Мърфи му оставям само картони и вестници да си къса на воля и като се прибера си ги събирам само. Като гледам на снимките предимно картоните са накъсани и пликове. Съжелявам за обувките и аз имам спомен за чисто нови мокасини надъвкани до неузнаваемост. Как само плаках тогава, дълго време бях събирала пари за тях. s)
Успех!
Хм, а за решетката не съм много фен! Може и да не съм права, но си е клетка. На запад, ако някоя организация за защита на животни види това, даже и кучето могат да ти вземат, за измъчване на животни.
Публикувано: 01 November 2006 - 09:59 AM
Цитат
Не мога да се съглася.
1-во - колко е голям един коридор? Кошарата от другата тема, която ми се наложи да използвам е 2/2 метра, т.е. четири квадрата. Повечето коридори не са много по-големи.
После, кучето свиква,както е казано и в другата тема - това става "неговото" място и ако се подходи подходящо (да не го приема като наказание) може да се чуства сигурно в "леговището" си.
Също така това не е място, в което кучето ще прекара 24 часа. Това е място, постлано с хубаво легло и пълно с играчки за времето, когато кучето е само. Това ТРЯБВА да е едно кратко време.
Защо има кошари за деца и не ни се струва жестоко, а кошарата за куче - да? Тя пази къщата от кучето и кучето от потенциално опасните неща, кабели, изяждане на нещо неподходящо и т.н.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com