Dog.bg Форуми : Бигъл

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (251 Страници) +
  • « Първа
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Бигъл

#761 Потребителят е офлайн   ozzi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 26 October 2006 - 09:03 PM

Здравеийте приятели b) , ние преди два часа се върнахме от екскурзия в София с Озко bravoS . Първо да кажа по въпроса с хотелите . Преди да отидем в София и аз си мислех че няма хубави хотели за кучета . Бях песимистично настроена относно тях , но рових рових и в крайна сметка решихме с мъжа ми да се доверим на един хотел . Искам да ви кажа че Озко беше в хотела два дена и до последният момент в който не го взехме аз си се притеснявах . Да не би нещо да се подриска или нещо друго , знам ли . Обаче вече мога да кажа съм много доволна от този хотел и следващият път пак ще отидем там . Между другото Панета е писал че биглите не могат да се оставят на хотел . Малко странно ми звучи , по простата причина че както биглите така и всяко едно куче се привързва към стопаните си и страда като ги няма . В случая с биглите , мога само да кажа че Озко не е тъгувал толкова много , все пак има приятелчета с които да играе по цял ден . А и мисля че за него е по трудно да седи по цял ден сам отколкото да е на дворче и да си играе b) . Та така , направихме сефтето с хотела и сме много добре . Ще кажа кой е хотела , но не с рекламна цел l) Хотел " Опашка"

Поздрави
Нели
ПС. Добре дошли на всички малки бигълчета , много са сладки w)
User's Signature

Dushko dobrodushko

#762 Потребителят е офлайн   kayo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 October 2006 - 09:15 PM

Ей, Нели как можа да дойдеш до тук и да не ме предупредиш? С удоволствие бих се запознала с теб! Да знаеш за друг път, пиши, че ще идваш за да се срещнем!
User's Signature

Beagle
[br]БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ БИГЪЛ - bkkbeagle@gmail.com

#763 Потребителят е офлайн   joyful Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 26 October 2006 - 09:31 PM

Някой няма ли малки кученца или да очаква, защото искам да си купя едно.... ;) !

#764 Потребителят е офлайн   kayo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 October 2006 - 09:41 PM

Цитат

Някой няма ли малки кученца или да очаква, защото искам да си купя едно.... ;) !

Не съм чула, някой да има! Но, ако видя такава информация ще я напиша тук. Тук в нашия форум има 6 женски бигъла: Neptun, bigi, KarmaPolice, Karri, distan и аз, но никой не се е похвалил да има бебета. От мъжките само paneta, като татко имаше едно, но Мърфи вече си има стопани.
User's Signature

Beagle

#765 Потребителят е офлайн   joyful Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 26 October 2006 - 09:46 PM

Цитат

Цитат

Не съм чула, някой да има! Но, ако видя такава информация ще я напиша тук. Тук в нашия форум има 4 женски бигъла: Neptun, bigi, KarmaPolice и аз, но никой не се е похвалил да има бебета. От мъжките само paneta, ката татко имаше едно, но Мърфи вече си има стопани.

Ако някой има да казва веднага, че много искам такова куче, а може би в неделя ще ходя да търся на едно место кученце и май няма да си намеря бигълче s) !

#766 Потребителят е офлайн   ozzi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 October 2006 - 09:54 PM

Цитат

Ей, Нели как можа да дойдеш до тук и да не ме предупредиш? С удоволствие бих се запознала с теб! Да знаеш за друг път, пиши, че ще идваш за да се срещнем!

Охх Кайо да знаеш как искахме и ние да имаме още един ден свободен ама на , трябваше да се прибираме . Даже бяхме в Сити центъра и мъжа ми вика " Ето там в градинката на Хилтън се срещат кучовците от форума " . Нищо де , скоро пак ще идваме , така че този път ще направим една среща - гореща l)
User's Signature

Dushko dobrodushko

#767 Потребителят е офлайн   kayo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 October 2006 - 10:02 PM

Цитат

Цитат

Охх Кайо да знаеш как искахме и ние да имаме още един ден свободен ама на , трябваше да се прибираме . Даже бяхме в Сити центъра и мъжа ми вика " Ето там в градинката на Хилтън се срещат кучовците от форума " . Нищо де , скоро пак ще идваме , така че този път ще направим една среща - гореща l)

Добре, ти само свирни! b)
User's Signature

Beagle

#768 Потребителят е офлайн   Maxx Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 October 2006 - 11:21 AM

Между другото си мислех и аз да направя сайт на малкия макс ама още няма снимки достатъчно та в крайна сметка се замислих че мога да направя бигълски сайт с форум и др. ако има интерес ще направя :)

ОФ макс какъв е щурчо изяде ми ръцете хапе на посоки :P
User's Signature

The Only Thing To Fear Is Running Out Of Beer[br][br]Макс..

#769 Потребителят е офлайн   lunabg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 October 2006 - 11:39 AM

"ще ходя да търся на едно место кученце и май няма да си намеря бигълче ! "

Извинявай ама би ли ми разтълкувал/а това. Ти да не ходиш да ги търсиш кучетата по-гората като гъбите bl)

Поздрави!
User's Signature

Качена снимка

#770 Потребителят е офлайн   joyful Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 27 October 2006 - 12:24 PM

ХАХАХХ....Ами нещо, като пазар за животни и някой хора не могат да си продадът кученцатата и ги предлагат на този "пазар", макар и малко старнно да звучи...
ПС:Момче съм ;) !

#771 Потребителят е офлайн   lunabg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 October 2006 - 01:27 PM

Абе те хубаво ги предлагата, ама сигурен ли си в това което предлагат. Че да не ти дадът бигъл пък да се окаже, че си имаш басет например b) И това в най-добрия случай r)

Поздрав най-сърдечен nok
User's Signature

Качена снимка

#772 Потребителят е офлайн   kayo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 October 2006 - 07:18 PM

Днес дъщеря ми, както се разхождала в махалата е видяла едно мъжко бебе бигълче!!! Разказала на човека за форума, та може в скоро време да си имаме ново попълнение тук!
П.П - Утре по обяд пак ще ходим на разходка в градинката до х-л Хилтън, ако има желаещи за среща нека да пишат!
User's Signature

Beagle

#773 Потребителят е офлайн   Мърфи Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 October 2006 - 06:27 PM

Здравейте!

Нямаше ни 2 дена, бяхме на планина и оставихме Мърфи при баща ми. На него нищо му няма вече, нито кашля, нито се дави и имам чувството, че за два дена е пораснал. Другата седмица най-накрая ще му бият и последната ваксина, дано скоро да можем да излизаме, че Мърфи вече е пощурял.

Започнахме дресура по системата за малки кученца К9 (видях я във форума) и имаме забележителни резултати. Мърфи вече идва, сяда и си отива на място по команда! Много сме горди с него. Като награда му даваме малки парченца шунка. Та вече обмисляме дали да му сменим името от Мърфи на Шунка, защото и на "Шунка" веднага реагира и идва l) . Дъщеря ми пък казва, че кучето мисли, че името му е "Не".

Paneta, за блога, ще променя името на таткото на Фредерик. Няма да го пишем на два езика, съпругът ми има колеги австрийци и те искаха да видят снимки на Мърфи, та само на първата снимка писах и на немски, та да се ориентират и да открият блога.

Кари, много сте красиви и Мърфи гледа с този подкупващ и невинен поглед w) . Не можем нищо да им откажем на нашите красавци, нали?

Докато сега пиша, Мъфи ми извади от чантата цигарите и ги подпочна, трябва много да внимавам, около 30 секунди не го съм гледала, а сега му извадих филтър от устата. Ужас, тютюна е отровен!!!

#774 Потребителят е офлайн   kayo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 October 2006 - 07:57 PM

Цитат

Започнахме дресура по системата за малки кученца К9 (видях я във форума) и имаме забележителни резултати. Мърфи вече идва, сяда и си отива на място по команда! Много сме горди с него. Като награда му даваме малки парченца шунка. Та вече обмисляме дали да му сменим името от Мърфи на Шунка, защото и на "Шунка" веднага реагира и идва l) . Дъщеря ми пък казва, че кучето мисли, че името му е "Не".

Ей, Мърфи смяла съм се с глас за това за името! l)
Поздравления за напредъка по дресура!!!
Давайте все така! 1super
User's Signature

Beagle

#775 Потребителят е офлайн   Maxx Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 October 2006 - 12:53 PM

Хах тва с името беше свежо :) и ние се опитваме да дресираме макс вече на ела тук отговаря от време на време ама трябва още да напреднеме това във форума можеш ли да ми дадеш линк че не съм го мяркал до сега. А имам и един странен въпрос. Когато сме тук макс си годи до тоалетна на вестниците или вн най лошия случай на дъските или на плочките в кухнята , обаче когато няма никой ходи до тоалетна само по голямя нужда на дивана дали го прави нарочно защото сме го оставили сам като отмъщение и как да го отучиме защото го прави само когато ни няма и пише че за стари неща не трябва да му се караме тъй като не разбира винаги като ходи на вестника го награждаваме ама като ни няма бам на дивана...
User's Signature

#776 Потребителят е офлайн   Мърфи Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 October 2006 - 01:36 PM

Цитат

Хах тва с името беше свежо :) и ние се опитваме да дресираме макс вече на ела тук отговаря от време на време ама трябва още да напреднеме това във форума можеш ли да ми дадеш линк че не съм го мяркал до сега. А имам и един странен въпрос. Когато сме тук макс си годи до тоалетна на вестниците или вн най лошия случай на дъските или на плочките в кухнята , обаче когато няма никой ходи до тоалетна само по голямя нужда на дивана дали го прави нарочно защото сме го оставили сам като отмъщение и как да го отучиме защото го прави само когато ни няма и пише че за стари неща не трябва да му се караме тъй като не разбира винаги като ходи на вестника го награждаваме ама като ни няма бам на дивана...

http://dog.bg/f/inde...35&t=3481&st=30

За дивана си нямам идея, но Мърфи снощи се изпишка върху леглото и ние го наказахме. А досега винаги е ходил в кухнята или на балкона, ако е отворен. И аз съм смутена и се чудя какво да правя за нашия случай. Също ще съм благодарна за съвет, първото ни куче го е правило това само веднъж в зряла възраст със сигурност за отмъщение.

#777 Потребителят е офлайн   Maxx Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 October 2006 - 01:47 PM

Мерси за линка да се надяваме и че някой ще помогне по другия въпрос...
User's Signature

#778 Потребителят е офлайн   kayo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 October 2006 - 08:47 PM

Цитат

Днес видях, че в магазина на Попа има две бигълчета - мъжко и женско! Даже ги снимах!
това е женското:
User's Signature

Beagle

#779 Потребителят е офлайн   kayo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 October 2006 - 08:49 PM

Цитат

Днес видях, че в магазина на Попа има две бигълчета - мъжко и женско! Даже ги снимах!
това е женското:

Прикачени файлове

• Прикачен файл  lisa.jpg (76.14K)
    Брой сваляния: 94

User's Signature

Beagle

#780 Потребителят е офлайн   kayo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 October 2006 - 08:49 PM