Бигъл
Публикувано: 01 November 2006 - 12:18 PM
Не искам да критикувам, на мен сърце не ми би дало да го държа в 2Х2 метра постоянно. По същата причина не одобрявам и затваряне в банята, въпреки че съм го правила при предишното куче след големи погроми. Винаги ми е ставало жал обаче и след ден два пак съм го пускала.
Публикувано: 01 November 2006 - 12:24 PM
Публикувано: 01 November 2006 - 12:36 PM

Dushko dobrodushko
Публикувано: 01 November 2006 - 06:32 PM
Понеже сърбежите продължават, му предписаха и кремче за мазане. Макс, напълно вярвам вече, че твоя кучо не се ближе като го мажете. Въпросната смес мирише така, че не вярвям живо същество да иска да я консумира. брррр.
За награда за добро поведение Мърфи получи нова играчка и кокал. Сега е много щастлив и играе с новите си придобивки. Още го боли където са сложили чипа и квичи като го гушнеш, но иначе е в добро настроение.
Публикувано: 01 November 2006 - 06:39 PM

The Only Thing To Fear Is Running Out Of Beer[br][br]Макс..
Публикувано: 01 November 2006 - 07:26 PM
Стикер от ваксината има в паспорта му. Защо точно ваксинацията срещу бяс е важна не съм наясно, нека се изкажат по-вещите. Първото ни куче нито паспорт имаше, нито чип r) , нито медальон, въпреки че го водехме редовно на ветеринарен за ваксините и т.н. Просто 91г. много много не се е гледало на тези неща.
За чипа, това е пасивен чип. По този начин кучето се маркира (един вид като при колите). Разликата е, че чипа не се активира, ако кучо се загуби. Аз си мислех, че ако се загуби ще го намреим с GPS, даже си играех с мисълта да сложим и на дъщерята, че да я виждам в коя дискотека е и празнува drink , но това май е въпрос на бъдещето. С този чип можеш да докажеш, че кучето е твое, ако ти го откраднат. Код на чипа е залепен в паспорта.
Май доста дилетантски съм го обяснила, но толкова ми разбира главата от техника cl). В клиниката ми казаха, че по новите закони, всяко куче със собственик трябва да бъде маркирано, да му плащаш данъци и т.н.
Публикувано: 03 November 2006 - 12:01 PM

The Only Thing To Fear Is Running Out Of Beer[br][br]Макс..
Публикувано: 03 November 2006 - 08:23 PM
смесица между игра и агресия bravoS
Мърфи, вече така ме изподрал и нахапал... Маникюристката днека като на умряло ме оплака и ми отразя дългите изпочупени нокти. Ах Мърфи Мърфи.... l)
Публикувано: 03 November 2006 - 09:24 PM
Цитат
Много интересен въпрос. Само не мога да разбера с каква цел го задаваш? Аз лично не съм чула някой клуб да вписва кучета без документи, но ти може би ще ми кажеш нещо ново, което не знам.
Публикувано: 03 November 2006 - 09:28 PM
Цитат
Кои са родителите на твоя кучо? Как се казват и от къде са?
Публикувано: 03 November 2006 - 09:46 PM
Цитат
Цитат
Много интересен въпрос. Само не мога да разбера с каква цел го задаваш? Аз лично не съм чула някой клуб да вписва кучета без документи, но ти може би ще ми кажеш нещо ново, което не знам.
Питам ХОРА които искат да ми отговорят!!!
Публикувано: 03 November 2006 - 09:55 PM
Цитат
Е, изглежда не ме разбираш, затова ще ти го обясня по друг начин:
Тук в темата за бигъл, не съм чула някой да има бигъл с родословие. Което означава, че може би няма бигъл записан в клуб. А ако питаш дали има клуб на породата - аз също съм се интересувала - няма! Обаждах се в БРФК и от там ми казаха, че за гр. София има само един регистриран бигъл.
Публикувано: 03 November 2006 - 10:20 PM
Прикачени файлове
-
1_bigi.jpg (48.83K)
Брой сваляния: 89
Публикувано: 04 November 2006 - 10:52 AM
Цитат
Ако въпросът, който задаваш е свързан със развъждане на породата е нормално да не ти отговорят, защото никой собственик на куче с родословие не би се съгласил да създаде поколение с твоето, ако то няма родословие.
Цитат
Не си ме засегнал! Просто се чудех защо задаваш този въпрос!
Цитат
Това е така, защото ти по никакъв начин не можеш да удостовериш произхода на твоето куче. Ами я си представи, че някъде в поколенията назад има кучило с куче, което не е от породата бигъл! Тогава какво става? Ами, отговорът е, че кучетата не са чистопородни, а някои хора ги наричат "пумияри". Това е, ти не можеш да промениш мнението на тези хора, защото техните аргументи стават неуборими.
Публикувано: 04 November 2006 - 06:33 PM
Прикачени файлове
-
Image058.jpg (28.62K)
Брой сваляния: 99
Публикувано: 04 November 2006 - 06:49 PM
Прикачени файлове
-
AAAA0012.jpg (73.42K)
Брой сваляния: 94