Бигъл
Публикувано: 09 November 2006 - 08:42 PM
Направо не е за вярване, но на Мърфи му става лошо като се вози в кола повръща bl) .Как се постъпва в такъв случай? На друг случвало ли се е такова нещо!
Публикувано: 09 November 2006 - 08:46 PM

allure&Jack Ray
Публикувано: 09 November 2006 - 09:15 PM
Цитат
Направо не е за вярване, но на Мърфи му става лошо като се вози в кола повръща bl) .Как се постъпва в такъв случай? На друг случвало ли се е такова нещо!
Не се тревожи! И при мен ставаше така, но като порасна спря. Ако го возиш често ще свикне и няма да повръща!
Публикувано: 10 November 2006 - 06:13 PM
Цитат
l) l) l)
Публикувано: 10 November 2006 - 06:52 PM
Цитат
Цитат
l) l) l)
Да би могъл да го прави, но аз не го виждам, защото го возим в багажника на комбито в специална транспортна кутия. Макс, както хората, така и кучетата трябва да са обезопасени като се возят с кола.
Карах дъщеря ми и нейна приятелка в специални детски столчета миналата година, когато ми се наложи с 50 км/ч да набия пълни спирачки. Дъщеря ми беше вързана, другото дете си направило оглушки и не си сложило колан. И двете бяха по 35 кг. Приятелката й излетя, размаза се в предната седалка и се свлече надолу. Изкарах си акъла, като по чудо нямаше разкървавени носове.
Можеш да си представиш какво би станало с Макс (вероятно около 5 кг.), на седалката при пълни спирачки та даже и в града. Не че искам да звуча поучително, но..... на кучето не му е мястото на седалката в колата.
Благодаря за успокоението, че ще свикне. За сега два дена не сме го возили с кола, малко да се поосвести горичкия, ще видим как ще я караме. Аз искам всеки ден да си го карам в офиса, за да не стои сам, явно трябва да свиква, къде ще ходи. Обмислям да преместя транспортната кутия на първа седалка долу в краката, тя там също добре ще се закрепи, че в багажника май най-много клати. Чудя се дали е добра идея, просто трябва да опитам.
Поздрави на всички бигъли от нас и приятен weekend.
Публикувано: 10 November 2006 - 07:16 PM
По добре постави транспортната кутия в купето и я закрепи!
Да , идеята за пред "първа седалка долу в краката" я намирам за по-добра!
Публикувано: 10 November 2006 - 08:10 PM
Цитат
да багажник на комби, специално заради кучето я избрахме тази кола (едвам я паркирам bl) ), комбито е отворено отзад, при нужда има нещо като тента, което се дърпа, има си и въздух и светлина. Моля ви се, аз няма да си тероризирам Мърфи, я!
Публикувано: 10 November 2006 - 08:12 PM
Цитат
Цитат
да багажник на комби, специално заради кучето я избрахме тази кола (едвам я паркирам bl) ), комбито е отворено отзад, при нужда има нещо като тента, което се дърпа, има си и въздух и светлина. Моля ви се, аз няма да си тероризирам Мърфи, я!
А, добре!!! b) Явно не съм разбрала за комбито!!!
Може би там го друса повече и за това повръща. Пробвай отпред!
Публикувано: 10 November 2006 - 11:45 PM

allure&Jack Ray
Публикувано: 12 November 2006 - 10:34 PM
Мърфи вчера го беше страх от всички, поне 30 големи кучета го померисаха, направо беше само големи ужасени очи! Толкова си беше подвил опашката, че му влизаше в носа l) .
Днес обаче се поокопити, игра си страхотно с един голден ретривър Карло и сега е зверски изморен. Вижте снимката ха-ха!
Освен това го заведох на ездата на дъщеря ми, като видя конете, направо му се смръзна..... Хем иска да ги померише, хем го е страх. Един кон също искаше да го подуши и се наведе през оградата. Когато муцуните им бяха на 50 см, Мърфи не издържа и лавна. Коня се стресна и така си фрасна главата в оградата, че свитки му излезнаха. l) Много се смяхме!
Преместих кутията на първа седалка! До ездата Мърфи не повръща, но изтекаха много слюнки. Миличкия изглеждаше така, все едно всеки момент ще хвърли топа. Сега караме бавно и плавно с отворен прозорец, да му влиза въздух.
Ветеринарните лекари казаха това, което и вие тук във форума, че ще свикне и ще се оправи с времето. Не предписаха никакви капки или нещо такова.
Хайде другия weekend да си направим среща на полянатa зад Музея Земята и Хората. Към колко ходите там?
Прикачени файлове
-
100_2053.JPG (66.23K)
Брой сваляния: 101
Публикувано: 12 November 2006 - 11:55 PM
Публикувано: 13 November 2006 - 10:04 AM
Поздрави

Dushko dobrodushko
Публикувано: 17 November 2006 - 09:43 PM

The Only Thing To Fear Is Running Out Of Beer[br][br]Макс..
Публикувано: 18 November 2006 - 10:07 AM
Днес ще се проведе Международна екстериорна изложба на кучета "ЗЛАТНАТА ОГЪРЛИЦА НА СОФИЯ - 18.11.2006 - 14;00ч в зала "Академик" до стария стадион "Академик" в комплекса на БАН.
Някой от вас ще ходи ли?
Аз лично ще ходя за да погледам!