Dog.bg Форуми : Бигъл

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (251 Страници) +
  • « Първа
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Бигъл

#1761 Потребителят е офлайн   Bags Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 14 September 2007 - 11:53 AM

Здравейте и от Багси и семейство на всички!
Прекарахме едно страхотно и пълно с емоции лято и сме изключително щастливи да бъдем посрещнати от толкова нови бийгълчета w)
Дара е пораснала толкова много, погледчето й вече е като на малко момиченце, не на бебе l) Жалко, че вече не сме толкова често в Пловдив с Багси, та да се съберем и с Чар на нашето място, та да станем "Великата тройка". Скоро ще имам път към вас и ако имам възможност ще взема и малкото голямо момче, та да поиграят - по-добра игра от тази с друго бийгълче няма за него! d)
А да не говорим за палавника Чар - той вече е голямо момче, а неговата мама не вярваше, че ще стане голям като Багси l) Поздрави специални super best
Честити успехи на Мончо по пътя, който е тръгнал - все така, ние сме подкрепа 1super
Какво стана с Рафи? Милият, толкова е мъчно да се случи нещо такоава... Дано никога не се случва... Но много са красиви тези същества и сами искушават злонамерените... Добре ли изглежда поне? Позна ли ви, когато се видяхте??? Не би трябвало да има проблем с паспорта и чипчето като доказателство да успеете да си го върнете в семейството, но хора всякакви... Успех желая много и ни дръжте в течение... Ако трябва... n) Всичко правим за нашите приятели w)
Багси е вече на годинка и 2 месеца (скоро пълни) и започва вече да се замисля за госпожици... w) Та как стои въпросът с любовта при нашите съкровища? Той няма много срещи с w) бийгълчета, особено с женски и тук считам е мястото да подитам и най-адекватно да ми бъде обяснено. Зная, че най-малко трябва да навърши 18 месеца, дори е по-добре и годинка. Няма проблем за това. Но нали сега имам задачата да му го запозная с госпожици... w) Въвъ форума са повече малчуганите, а дамите са мънички - само Кари май е по-голяма. Може и да се лъжа... Та да си поговорим за това... r)
Багси се влюби в морето от пръв поглед! Толкова сме горди с него - той е нашият морски лъв! Снимки във вихарът му борейки се с вълните нямаме, но ще споделя с вас една мила и нежна, която показва изтощението му. l) Иначе нямахме никакви здравословни проблени, не е гълтал вода та да има оплаквания от стомахчето, само се пазеше от горещия пясък когато няпече - както и всяко живо същество прави (с изключения малки...) bravoS
Поздрави на всички
Надявам се да сте прекарали едно динамично и слънчево лято и да сме готови за снежна, планинска зима bgflag
Бъдете здрави!
Багси и СИЕ
User's Signature

Винаги мисли преди да действаш!

#1762 Потребителят е офлайн   Bags Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 September 2007 - 11:57 AM

Ето го и него... Нищо не може да спре благото похъркване след хубава тренировка bravoS

Прикачени файлове

User's Signature

Винаги мисли преди да действаш!

#1763 Потребителят е офлайн   mkh Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 15 September 2007 - 02:16 PM

zdraveite
moqta sladka hera ve4e e na 4 meseca i polovina.izrakravame q na razhodka ve4e mesec i pove4e,no tq kato se nau4i za pishka na balkona i ne iska da go pravi navan.razhojdame q po 1 i 30 h i se stiska a kato se priberem vka6ti vednaga pikae.neznam kak da podhodq v slu4aq.ako mojete da mi dadete nqkakva informaciq 6te sam vi mn blagodaren.blagodarq i 4ao zasega d)

Прикачени файлове

• Прикачен файл  hera.JPG (62.81K)
    Брой сваляния: 121

#1764 Потребителят е офлайн   char Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 September 2007 - 03:16 PM

mkh и Чар беше така като малък,обикалям с часове,а той стиска и си го носи в къщи.Един ден си бях отделила само за това-цял ден разходка,повече от 5 часа бяхме на вън и просто се принуди да се изчишка и от тогава взе че му хареса и нямаме проблеми.
Другото което знам при малките кученца,че още като се събудят от сън веднага трябва да се изкарат да се изходят и така свикват.За сега толкова от мен,друго не ми идва на акъла.

#1765 Потребителят е офлайн   char Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 September 2007 - 03:53 PM

Ето едно вечно усмихнато момче w) .

Прикачени файлове

#1766 Потребителят е офлайн   djokova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 September 2007 - 07:40 PM

Цитат

zdraveite
moqta sladka hera ve4e e na 4 meseca i polovina.izrakravame q na razhodka ve4e mesec i pove4e,no tq kato se nau4i za pishka na balkona i ne iska da go pravi navan.razhojdame q po 1 i 30 h i se stiska a kato se priberem vka6ti vednaga pikae.neznam kak da podhodq v slu4aq.ako mojete da mi dadete nqkakva informaciq 6te sam vi mn blagodaren.blagodarq i 4ao zasega d)

Имам абсолютно същият проблем.
И я изкарвам след сън ,като я видя ,че се върти около терасата ,но не иска...

По едно време сама се научи само сутрин и вечер да ака и то навън ,чакаше да я изведа и на 3тата секунда действаше ,ама както изведнъж се появи това желание ,толкова бързо и изчезна ,сега само пишкаме навън...помагайте ,терасата се запуши вече!!! s) s) s) s) s) s)

#1767 Потребителят е офлайн   tinatokua Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 September 2007 - 12:42 PM

Ами ние Лиза я научихме по много странен начин...Като се изпишка в къщи го попивам с хартия и после в едно пликче хартията навън. На някоя трева го "разтърквам" и тя си усеща миризмата и там по4ва да си пишка... nok
User's Signature

đØġō_åŗĠĕñŤìńŐţħè ßėŜţ ƒŏŗ mÊ...

#1768 Потребителят е офлайн   djokova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 September 2007 - 10:22 PM

Опитах - никакъв резултат...и акита съм сваляла до едно дърво ,ама не ще и аз си ги изхвърлям после в коша,ама уж да и мирише...не знам вече...

М/у др. Дарката е болна ,от доста време само се чеше и си разрани коремчето ,днес повърна 2 пъти и следобед трепереше без причина.Заведох я на лекар и той и мери температурата ,мисля ,че имаше - не знам ,не ми каза.
Смята ,че е вероятно алергична реакция от нещо ,надупчиха и дупето - 3 инжекции.Утре пак ще я водя да видим как е.Никакво ядене до тогава ,само вода.Първо сутринта повърна гранулите ,изяде си ги.После явно я е боляло коремчето и е яла от на майка цветятя ,заедно с пясък (!!!) повърна го и се засили да го яде до аз я спрях и изчистих.Вет-а каза ,че може да е от нова гранула ,но тя яде сегашната от доста време ,осъмни се в качеството ,но не е това проблема - Роял Канин.Остана да е от паразити /външни/ или външна алергия от нещо.Не е паразити - алергия.Ще видим утре дали има подобрения...

Като я прибрахме малко се олюляваше като пияна ,после заспа.Преди малко се събуди и после пак заспа.Мисля ,че е по-добре макар и още да се чеше...стискайте палци да се оправи бързо.Аз наистина се притесних ,защото отивах за олио до магазина и видях ,че при вет-а е отворено ,отдохме с една приятелка и той ме шокира с това , че може да има температура ,а и с лекарствата дет извади и като ме попитаха за данните ми и аз и име и адрес,телефон забравих...ужас... s)

Уж казаха да не се притеснявам ,ама.....искам си кученцето здравичкооо s) s)

Та как мислите ,от какво може да е?Доста отдавна е ,не е като отведнъж да се появи ,но досега беше само почесването...,а днес се появи огромна жажда и уриниране /всъщност е от няколко дни ,но днес се засили ,изпи 3 купи с вода за 2мин/,повърна,трепереше,но все още беше игрива ,обаче забележимо по-унила...съвет? worthy

Карина & Дарата

Прикачени файлове

#1769 Потребителят е офлайн   mkh Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 16 September 2007 - 10:41 PM

stiskame palci po barzo da se opravi d)

#1770 Потребителят е офлайн   char Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 September 2007 - 10:17 AM

djokova,може и да се допитате до друг ветеринар,поне да чуеш мнението на още един специалист.Като са малки бебетата постоянно има за какво да ни карат да се притесняваме.Е,вчера Чар намери една крастава жаба и беше много щастлив,хем я лиже,хем си я носи в устата напред-назад,а пък му е гадно в устата и се мръщи.А днес сутринта се събудихме с повръщане.Закарах го на лекар и ми казаха че малко му е изгорена устата от отровата на жабата и от слуста се е получило повръщане-за късмет нямаме разсройство-и сега не може да яде гранули,че го боли и сме на консерви.Та проблемите си продължават,дори и като по-големи. cl)

#1771 Потребителят е офлайн   djokova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 September 2007 - 01:09 PM

Хаха,еми дарата е добре вече.
Уж няма повръщане ,ама ще видим ,че скоро яде...
Още се почесва,лекарят каза да я напудрим за всеки случай.
Оххх,докато бях на у-ще майка ми ми каза ,че Дара е била много унила ,само спала.Поне се радвам ,че сега като си дойдох и играхме ,ядохме....веселка е :) малко май я боли дупето от инжекциите.Това ме очуди ,защото друг път и минава бързо... bl)

#1772 Потребителят е офлайн   Yolka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 September 2007 - 10:11 AM

Здравейте на всички бигъли!

Собственичка съм на Чарли, бигъл, който вече навърши 11 месеца. водила съм го на една бигълска среща и може би някой от вас са ни виждали. Отдавна не съм писала, но ето че пред мен изникна проблем, с който не знам как да се справя. Та Чарли е красиво куче, но се оказа голям беляджия..Вече изяде килимите ми в спалната, изкорми 3 възглавници, влачи и къса дрехи, ако докопа такива / сутиените са лябимия му артикул/, дере по всички врати ако ги затворя, обръща всичко с главата наопаки. Ако му се карам, започва да лае сърдито срещу мен.. Въпросът ми е: нормално ли е това, всички бигъли ли са толкова диви и до кога трябва да чакам та да се кротне /осигуравам му по 2 часа разходки в парка/..? Абе въобще пишете..

#1773 Потребителят е офлайн   char Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 September 2007 - 11:26 AM

Yolka,имах същият проблем,казвам го в минало време,защото последната една седмица не мога да се оплача от Чар.Започнах да го срещам с други кучета-само разходки не са достатъчни за тази енергична порода,те имат нужда от страшно много бягане и игра.В нас Чар беше изял пода,започна да яде стените и да кърти мазилката,изяде первазите,вратите по същия начин са надрани от нокти,обаче в последните дни го събирам с други кучета да играе поне по 1-2 часа,а после като го прибера все едно няма куче в къщи,дори сутрин спи и пропуска разходка,защото е изморен.Аз да не се хваля много,че се е кротнал,че знае ли се..... l) .Иначе аз само това мога да дам като съвет-да играе много с други кучета.Предполагам,че и другите"колеги"ще дадат някаква информация wink .
Поздрави!!!

#1774 Потребителят е офлайн   djokova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 September 2007 - 03:54 PM

Цитат

Yolka,имах същият проблем,казвам го в минало време,защото последната една седмица не мога да се оплача от Чар.Започнах да го срещам с други кучета-само разходки не са достатъчни за тази енергична порода,те имат нужда от страшно много бягане и игра.В нас Чар беше изял пода,започна да яде стените и да кърти мазилката,изяде первазите,вратите по същия начин са надрани от нокти....

Стига ,бе хора!
Плашите ме!Тъкмо ще се нанасяме на новото място и Дара да вземе и тя така... bl) bl) s)

На мен ми казаха ,че ако до 3-4месец няма кой знае какви беля ,и занапред няма да има толкова пакости....

П.П. - Скъса дамаската на дивана...охх s)

#1775 Потребителят е офлайн   Мърфи Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 September 2007 - 10:36 AM

Здравейте от нас с Мърфи!

Мърфи е добре и редува дни на непослушание с такива, където е направо ангелче!

Оня ден се овъргаля в мърша, а вчера се влюби w) в една дама (красив мелез с ловни гени), която бягаше изключително бързо. За 1 час сигурно 20 пъти пробягаха разстоянието между Хилтън и Спартак. Отначало и аз се опитвах да го прихвана Мърфи (но никакъв шанс). Стопанката на бигъла Бъки го хвана, но като го пуснах след 5 минути, нашичкия пак при любимата изтърча (като ракета се изстреля). Той накрая така се разстрои, че не може да настигне любимата си, че почна да пищи вместо да лае. И накрая сладураната го заведе до блатото n) - ето така се появи, нищо бяло не беше останало по него - уморен, нещастен, миришещ на тиня. Като го прибрах в къщи и изкъпах - спа 10 часа после.

Така че - уморен бигъл прави по-малко бели!

При всички положения, препоръчвам кучешко училище. Вярно е, че Мърфи редовно бяга от училището oleeee , но все пак имаме някакъв напредък! Когато нови стопани на кучета се очудват колко е див, треньорката казва, а-а-а сега е много добре, ако знаете какъв идиот беше преди d) .

Днес на поляната срещнахме бигъл Реджи. Стопанина му сподели, че докато направил 2 години - също голяма лудетина бил.

Още един трик. Докато Мърфи беше малък му оставяхме: кашони за разкъсване, евтини джапанки и обувки, които отвреме на време носехме, за да меришат на нас и всичко друго прибирахме!

Успех и много здрави нерви с лудетините!

#1776 Потребителят е офлайн   v.K Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 22 September 2007 - 10:33 PM

Здравейте и от мен. Казвам се Владимир и искам да разбера как мога да си закупя Бигъл, който да е с родословие. Не го копувам за развъдник, а за специални грижи и  за приятелче, защото както са казали хората " Кучето е най-добрия приятел на човека! " . Ще се радвам някой ако може да ми даден якакви координати! Предварително Благодаря!!!!
                                                                    С уважение: Владимир Д. Кацаров

#1777 Потребителят е офлайн   kayo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 September 2007 - 12:52 PM

Цитат

Здравейте и от мен. Казвам се Владимир и искам да разбера как мога да си закупя Бигъл, който да е с родословие.

Здравейте!
Преди десетина дни получих мейл от развъдник Randavica, той се намира в Словакия. От там ми пишат, че в момента имат бебета.
Eva Cendulova
kennel Randavica
falcon@tutok.sk
Другата информация, която достигна до мен е, че в момента и в Сърбия има бебета бигъли. За тях не знам много, но ако проявявате интерес ми пишете и ще се опитам да взема координатите на сръбския развъдник Progara.
Качена снимка
User's Signature

Beagle
[br]БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ БИГЪЛ - bkkbeagle@gmail.com

#1778 Потребителят е офлайн   kayo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 September 2007 - 04:16 PM

Здравейте приятели!
Сега искам да ви разкажа за малката Romantic Rabia! :-*
Тя пристигна в четвъртък сутринта от Чехия и е едно много игриво бебе, доста белички прави, но за сметка на това е голяма чаровница.
Вече Мончо ще си има компания, но те двамата все още не са се виждали.
Това ще стане скоро, Рабия е изненадата на Мончо за рождения му ден, който наближава!
Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка
User's Signature

Beagle
[br]БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ БИГЪЛ - bkkbeagle@gmail.com

#1779 Потребителят е офлайн   TORMENTOR Икона

• First Duke of Tormentor
  • PipPipPip

Публикувано: 23 September 2007 - 05:07 PM

Това е едно женско бигълче,
което се предлага в "братска" Сърбия...

http://www.youtube.c...h?v=nJiN9V0Ib6Y
User's Signature

"TORMENTOR" Kennel . 7500 Silistra (BULGARIA) . +359.887.798.427

Качена снимка

#1780 Потребителят е офлайн   TORMENTOR Икона

• First Duke of Tormentor
  • PipPipPip

Публикувано: 23 September 2007 - 05:09 PM

Кученцето е родословно !!!

За информация и контакт със производителите му
използвайте този мобилен телефон: +381.63.587.034 !!!
User's Signature

"TORMENTOR" Kennel . 7500 Silistra (BULGARIA) . +359.887.798.427

Качена снимка

• (251 Страници) +
  • « Първа
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема