Бигъл
Публикувано: 07 March 2008 - 07:12 PM
Ето малко снимки на Дардаруна:
Публикувано: 08 March 2008 - 09:15 PM

След това всички много слушаха и получиха наградки ;)

а колко мръсни бяхме - няма да ви разказвам :-

Публикувано: 08 March 2008 - 09:46 PM
Цитат
Ами още го няма,но не губим надежда :'( !Аз знам,че има хора намерили кучетата си и след години!Доста им е мъчно на всички от семейството на Александра...Мисля,че трябва да си вземат друго кученце.Дали е така...?(аз отговарям,защото александра(assaassa )скоро може и да не влезе в дог.бг,като я знам каква е ;D )

đØġō_åŗĠĕñŤìńŐţħè ßėŜţ ƒŏŗ mÊ...
Публикувано: 10 March 2008 - 08:41 AM
Публикувано: 10 March 2008 - 09:15 PM
Между другото едно от най-често срещаните, наследствени заболоявания при бигъла
е именно епилепсия. :(
Тук става дума за травматична - това е друго, но просто се сетих да ви кажа.
Публикувано: 13 March 2008 - 03:46 PM
Оставихме отворена вратата на терасата (защото малкия "потропва" там :->) ) и какво мислите се случи с кофата за боклук? ;D
Обърнал си я нашия...изпопримъкнал всяко едно боклуче и съвсем старателно си ги беше разпръснал по пода в хола ;D ;D ;D
Докато аз се смеех от сърце, на батко му му излизаше пара от ушите ;D
Посмях се едно хубаво и изчистих :blink:
Но гледката беше неописуема направо ;D
Сигурна съм, че всички сте минали през това :wub:
Тази вечер ще му е първата разходка на малкия бяс :P
Публикувано: 14 March 2008 - 09:37 PM
Те са истински такива!
Няма как да се сбърка бийгъл-лудорията! :huh: :sos: :P
Бъдете горди и търпеливи :huh:
Много успех от нас
До скоро :wub: на всички :P

Винаги мисли преди да действаш!
Публикувано: 16 March 2008 - 06:52 PM
Имахме си и компания от още 2 бигъла, хъски, пойнтер, дакел, курцхаар и ротвайлер. :yahoo:
Въобще голяма глутница. Видяхме една умряла лисица,а Монти претърси едни храсти за диря.
Е имаше и стресови ситуации, когато хъскито Прешъс и Монти решаваха да се надбягват... Последното им надбягване беше по един баир - тичаха с такава скорост, че зад краката им се вдихаше прах (бяха като Ферари ;D). Естествено кучетата намериха и едно гьолче, в което се изкъпаха.
Беше една много приятна неделя!
А ето и снимките:
http://www.snimka.bg...2...w=1&photo=1
Публикувано: 22 March 2008 - 06:50 PM
Az um nova v tozi forum, tursia da kupia bebe beagel, po vuzmojnost mujko. Moje li niakoi da me nasochi otkude i kolko gore-dolu struvat? Iskam go za roditelite mi - te sa na 50 i sa dosta aktivni. Sled kato pochina liubimia ni hiperaktiven cocker im triabvashe dosta vreme predi da se pochuctvat gotovi za novo kuche. Sega momenta idva i mislia che beagle shte e super za tiah, v mnogo otnoshenia podoben na kokera, no bez minusa na vechnokalnata dulga kozina!
Merci!
Публикувано: 22 March 2008 - 10:42 PM
Публикувано: 22 March 2008 - 11:04 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 23 March 2008 - 11:41 PM
Резултата беше 1 час разхождане и 2 часа търсене на Монти,
но... всичко свърши добре - дойде си момчето.
Да ви кажа по-лесно е с обучена глутница!
Миналата неделя всеки си знаеше мястото и се връщаха веднага като ги викаха техните стопани.

Въпреки, че Монти беше с Джина, тя се връща, а той дивака не...

търчи като отвързан.........

..а Рабиа все е около мен

Ето ги диванетата...

Публикувано: 25 March 2008 - 09:52 PM
много сладурски кученца мисля че кучето от the mask беше бигъл :-
Публикувано: 25 March 2008 - 11:00 PM
Кайо,ти пишеш че Монти 2 часа е бил в безизвестност,а наш Чар :huh: цели 15 часа-от 19 до 10 в събота момчето беше за риба и по-принцип си ходи на ляво,на дясно и се връща,а тогава цяла нощ.Бяхме тръгнали по близките села да го търсим,просто ужас,върна се изморен,видимо отслабнал и задните крачета му трепериха(от какво ли ;D) а по едно време и две кучки-едната приличаше на болонка,а другата не мога да я уприлича-дойдоха да си търсят мъжа,но той от ... цяла нощ дори не им обърна внимание.Такова нещо само за женска могат да направят,но наистина чувството беше отвратително :'(
А ето и снимки от "завръщането на блудния син".
Публикувано: 25 March 2008 - 11:21 PM
Аз като говоря, че е много по лесно да се гледа женско куче, хората все не ми вярват - ами като се разгони, казват...
Ами аз казвам, че женската като се разгони, стопанинът внимава 15 тина дни, два пъти в годината и това е,
а мъжкия - все трябва да внимаваме след коя женска ще хукне ... и то почти целогодишно! :P
Публикувано: 26 March 2008 - 03:51 PM