Бигъл
Публикувано: 30 August 2008 - 02:30 PM
Намерих едно кученце в Сърбия. Мъжко, на шест месеца. Въпросът ми е дали е проблем това, че кученцето е прекарало първите си шест месеца при други хора.
Освен това имам два мини заека, но предполагам, че това не би било проблем. През повечето време кученцето ще е навън(живея в къща с голям двор).
Публикувано: 02 September 2008 - 02:36 PM
Публикувано: 03 September 2008 - 01:07 PM
Цитат
Здравей Мира,
Аз съм наистина заинтересуван отностно кучето и те моля да ми пратиш скайпът си или телефонният си номер на лично съобщение,за да може да ми дадеш малко повече информация :) ;) :blink: ;)
Публикувано: 07 September 2008 - 04:26 PM
Публикувано: 07 September 2008 - 04:33 PM
Невероятно, но факт, биглите също можели да изпълняват команди :yahoo: - не губете надежда!
Публикувано: 07 September 2008 - 11:15 PM
Ето го и хубавеца.
Публикувано: 09 September 2008 - 12:42 AM
Цитат
Намерих едно кученце в Сърбия. Мъжко, на шест месеца. Въпросът ми е дали е проблем това, че кученцето е прекарало първите си шест месеца при други хора.
Освен това имам два мини заека, но предполагам, че това не би било проблем. През повечето време кученцето ще е навън(живея в къща с голям двор).
Това, че е прекарало първите 6 мес. в друга къща не е проблем!
Но другото - бигълът е най-малкото гонче и предназначението му е лов на заек, незнам как ще съжителства със зайчетата!
Публикувано: 15 September 2008 - 12:21 AM
Сани, как сте вие иначе гледам Рабия е пораснала толкова много, аз последно я виждах като малко бебе.
Моя любимец Мочо как е?
Поздрави от мен. :wub:
Публикувано: 19 September 2008 - 08:42 AM
Ние сме неговите три големи играчки,с които си прави и забавлява както си иска.Ами така е като не може да се сърди човек на тази сладка муцунка,а за погледа изобщо не коментирам :blink:
Поздрави на всички бигъли и техните любимци!!!
;) ;) ;) :blink: :blink: :blink:
Публикувано: 27 September 2008 - 08:51 PM
Цитат
Blagodarq predvaritelno!
Успех.
(другия пост, който сте пуснали е в раздел Котки и сега ще ви се смеят ;D)

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 29 September 2008 - 06:56 PM
Цитат
Зависи какъв тип човек си!
Прочети тази статия и прецени, дали породата бигъл е за теб.
Публикувано: 29 September 2008 - 11:36 PM
Цитат
Прочети тази статия и прецени, дали породата бигъл е за теб.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 30 September 2008 - 07:29 PM
Публикувано: 30 September 2008 - 09:08 PM
Тук му е зададена командата "стой"