Бигъл
Публикувано: 01 October 2008 - 07:19 AM
Публикувано: 01 October 2008 - 04:30 PM
У дома си имаме женско бигълче Кара и вече е на 10 месеца и е най- милото и любвеобилно същество :OK:. Имам едно запитване към вас. Понеже явно в нашата къща не можем да стигнем до консенсус колко често трябва да се храни и по какво количество храна да се дава на животинчето, искам да питам по опитните в отглеждането на бигъл за информация относно проблема ни. Колко е нормалната порция за бигъл на нейната възраст? И защо смятам , че вече е проблем, защото кучето е дебело и му личи ;) Благодаря ви предварително!!!
Публикувано: 01 October 2008 - 04:39 PM
На 06.08.2008 той стана татко на три бебета - две момченца и едно момиченце:
бебе1-мъжко

бебе2-мъжко

бебе3-женско

бебетата са на 3 дни на тези снимки
ето ги и на 25 дни:

... и на 33 дена:

Публикувано: 01 October 2008 - 04:45 PM
Цитат
Колко е нормалната порция за бигъл на нейната възраст?
Ако става дума за гранулирана храна, то на всяка опаковка пише по колко се дава според мес. възраст на кучо! Аз давам на Монти по 320гр. дневно, като го деля на 2 х 160гр на хранене за деня. Той е на 2 год, т.е. на 24 месеца, а на Ра и давам два пъти по 130 гр. за деня, тя е на 16 месеца.
Публикувано: 01 October 2008 - 07:23 PM
Публикувано: 03 October 2008 - 03:07 PM
Публикувано: 04 October 2008 - 05:39 AM
Ние тука с Дарата нямаме никакво време да пишем, :'( ама сега намерих.Еми.. първо Честито за малките бебоци!Приличат на малки пухени топчета :wub:
Ние цяло лято не се спряхме с Дарка, ама не сме ви забравили :)
Дайте сега и да се пооплача малко, значи, тая мойта дивачка вече може да си отваря сама всички врати - на стаите, на шкафове, на гардероби!Всички! Кажете какво да правя, че да си спася нещата!А иначе както сме в нов апартамен... вече не прилича на нов де, ама.. ;D
Друго какво... тренираме стойката и тичането, обаче нямам никакво време да я водя на нова експерта оценка.Тая работа с високата задница не знам дали се е променила, може и да го е израстнала.Докато я поставям в стойка всичко е наред, обаче като тича няма как да видя.
Еми това е засега :) като намеря време пак ще ви посетя.Ето снимка на Дарка ;D , извинявам се за качеството:
Публикувано: 04 October 2008 - 10:45 AM
Публикувано: 05 October 2008 - 06:20 PM
Цитат
хорааа :( :( никой ли не може да каже нещо по въпроса??? :kisel:
Публикувано: 05 October 2008 - 07:39 PM
Цитат
Цитат
хорааа :( :( никой ли не може да каже нещо по въпроса??? :kisel:
Ами потърси малко де... Същото го пише и на предишната страница....
Цитат
www.bkkbeagle.hit.bg/
email: bkkbeagle@gmail.com

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 06 October 2008 - 12:14 AM
Цитат
Заповядай :blink:
не че Google нямаше да ти свърши същата работа, ама ...
Бигъл клуб - Чехия
Натискаш бутона INZERCE и след това nabídka štěňat - на този сайт са публикувани обяви на развъдниците, които имат малки кученца в момента.
Бигъл клуб - Сърбия
Клуб на любителите на бигълите - Хърватия
Развъдници в Хърватия - EST-OSIJEK & BATDAVALDI
Развъдник Darksan - Словакия - има превод и на английски език.
Развъдник od Troch Tabiel - Словакия - има превод и на английски език.
Развъдник RANDAVICA - Словакия - има превод и на английски език.
Това е единствения сайт, в който са упоменати цените на бигълчетата, които се продават. от 8000 до 12000sk, /10000sk=300euro/
Развъдници в Германия - Beagles of Justine´s Pack, Kennel-red-baron
Развъдници в Дания - Ob-La-Di Beagles, Skansehøj Beagles
Развъдници в Хърватия - DANUBIAN BLUES,
На този адрес ще намериш клубове на породата бигъл в много страни!
адресите на сайтовете, които публикувам тук са задължително на членуващи клубове и развъдници във FCI
Публикувано: 13 October 2008 - 06:52 AM
От днес ще имам удоволствието да се радвам на едно малко бигълче. След малко ще ходя да си я взема (нямам търпение). Става въпрос за малкото момиченце на Монти :blink: . Още не съм и измислила име, но като се запоснаем то ще си дойде само може би.....
Ще пиша по късно, като вече сме си вкъщи с палавницата... ако не изяде захранването за лаптопа ;D

'Smile makes happiness and sunshine every day.'