Цитат
Точно градинката зад Хилтън е мястото, на което се събират всяка неделя ли беше...предполагам ще се включат и други хора, за да уточнят още веднъж кои дни и часове се срещат, защото на мен ми казаха, но забравих за дните и часовете :rolleyes:
Цитат
размера на клетката е само твое решение ;) Принципно за един бигъл е достатъчна много по-малка клетка и даже някои казват, че по-малка е по-добре. Съображенията са, че при по-малка клетка то би възприело цялата клетка като "своето място" и по-бързо ще се научи на хигиенни навици, от друга страна аз знаейки, че взимам клетка за енергично бигълче исках да му осигуря повече простор за движение :palec: Прецени колко време смяташ да я държиш в клетката и спрямо това избери размера/ При всички положения ако искаш да и харесва докато седи там и да не плаче или вие, когато я оставяш, то вземи клетката сега, докато Ейра е малка/. Така или иначе престоя в клетка или др. пространство без движение не трябва да е много дълъг.
Надявам се в такъв случай да ги запознаеме двамата и да станат добри приятели с Ейра:) Тя колко точно е голяма?( да не се окажат съвсем връстници :wub:)