Dog.bg Форуми : Бигъл

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (251 Страници) +
  • « Първа
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Бигъл

#2501 Потребителят е офлайн   Лола Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 07 November 2008 - 01:12 PM

Валя,и Лола беше така.Имах чувството че пишка непрекъснато само заради наградката  ;D Но вече си ходи сама на мястото и даже не потърсва наградка.Дори имаше период в който аз по навик заставах да й давам,но тя изобщо не идваше.А и за щастие вече ходи през по голям интервал от време  :blink: Така че няма страшно  ;)

#2502 Потребителят е офлайн   liberty Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 November 2008 - 01:40 PM

:o Гледайте го този какво прави!!!!!
http://www.croxbox.c...fe694b604971bf/

:huh: :o :rolleyes:

User's Signature

'Smile makes happiness and sunshine every day.'

#2503 Потребителят е офлайн   Лола Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 November 2008 - 03:08 PM

Браво на бигъла от клипчето.И мен да ме затворят в такъв обор и аз щях да правя такива каскади да се измъкна :blink:
Умници са ни те  :blink:

#2504 Потребителят е офлайн   liberty Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 November 2008 - 03:45 PM

хаха да, ама малко стряскащо.... като се замисля с тая инжинерна мисъл какви поразии могат да направят наще любимци ...
User's Signature

#2505 Потребителят е офлайн   bigle_magdalena Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 07 November 2008 - 09:41 PM

Цитат

Здравейте!!! Хайде в Събота или Неделя да се съберем в Морската !!!  Ние сме запланували да сме там почивните дни :)))) Пишетеееее  :blink:

Ще се радвам да се съберем на "разходка". Тази седмица ще ни правят трета ваксина :) И след това ще се радваме да се запознаем.  :P
User's Signature

Качена снимка

#2506 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 08 November 2008 - 03:00 PM

Намерен бигъл
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#2507 Потребителят е офлайн   vikt0r Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 November 2008 - 09:11 PM

Здравейте!Бета се разгони в четвъртък.Някой ще ми каже ли колко време ще продължи горе-долу.Намерих нещо в форума за немските овчарки,но май зависи от големината на кучето

#2508 Потребителят е офлайн   kayo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 November 2008 - 10:38 PM

Цитат

Здравейте!Бета се разгони в четвъртък.Някой ще ми каже ли колко време ще продължи горе-долу.

Около 14 дена, като "опасните дни" са след 7-ия.
User's Signature

Beagle
[br]БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ БИГЪЛ - bkkbeagle@gmail.com

#2509 Потребителят е офлайн   vikt0r Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 November 2008 - 11:09 PM

Мерси,kayo

#2510 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 09 November 2008 - 12:03 AM

Цитат

Цитат

Здравейте!Бета се разгони в четвъртък.Някой ще ми каже ли колко време ще продължи горе-долу.

Около 14 дена, като "опасните дни" са след 7-ия.
:o Това сигурно ли е? Не е ли малко 14 дена? Или така е при биглите?
User's Signature

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.

#2511 Потребителят е офлайн   liberty Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 November 2008 - 05:51 PM

.. на мене и 14 ми звучат доста.... ама какво да се прави...
User's Signature

#2512 Потребителят е офлайн   Лола Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 November 2008 - 06:16 PM

Бети на колко месеца е?Да се ориентирам кога да чакаме включване

#2513 Потребителят е офлайн   bigle_magdalena Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 09 November 2008 - 07:52 PM

Здавейте!!!  :blink:
Днес ни сложиха 3-та ваксина  :wub:  :yahoo: !!!
За щастие след седмица ще можем да излизаме ако не е прекалено студено  :kisel:.
Искам да попитам дали е нормално след ваксина кучето да е леко лениво. Защото Маги ми се вижда замаяна. Благодаря. Ще чакам с нетърпение включване от Варненските бигъли за разходка :)
User's Signature

Качена снимка

#2514 Потребителят е офлайн   vikt0r Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 November 2008 - 08:09 PM

Да,нормално е.Бети е на 8 и половина.Вета каза,че трябва да го очакваме между 6-8 месеца.На едни наши познати се разгони на 7.bushkata,не знам дали е малко,колко трябва да продължи спред теб?Дано да е 14 дена само,че тя вече полудява като я разхождам само вързана

#2515 Потребителят е офлайн   Apso Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:08886080270
Публикувано: 09 November 2008 - 08:50 PM

Не знам защо, но бигли не се отказват да танцуват, мисля че най накрая станат най добри  :->)
http://www.youtube.c...feature=related
User's Signature

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!
Качена снимка
училище

#2516 Потребителят е офлайн   Лола Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 November 2008 - 12:44 PM

vikt0r ще съм ти благодарна,а съм сигурна че и другите тук с малки кученки  :blink: на които ни предстои това изживяване,ако ни разкажеш как стана,как започна разгонването,провмени в поведението...и други такива подробности.Ако нямаш време само което считаш за важно.Защото има писано доста,но е прекалено теоретично,друго си е от първа ръка :blink: Виждам на снимката,че си сложил превръзка на Бети,върши ли работа?
Поздрави и предварителни благодарности  :blink:

#2517 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 10 November 2008 - 03:36 PM

Цитат

Да,нормално е.Бети е на 8 и половина.Вета каза,че трябва да го очакваме между 6-8 месеца.На едни наши познати се разгони на 7.bushkata,не знам дали е малко,колко трябва да продължи спред теб?Дано да е 14 дена само,че тя вече полудява като я разхождам само вързана
Ами ... 20 дена, дори месец. Моя кучка преди години се заклещи на 27мия ден  :rolleyes:
Не че е нормално де, но 14 дена...доколкото знам, тогава са във вихъра си. Може и да бъркам.
User's Signature

#2518 Потребителят е офлайн   liberty Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 November 2008 - 06:58 PM

Хей! Какво правят ваще бигълчета. :) ето няколко снимки на Ейра от първите разходки (с ужасно 'телефон' качество, ама какво да се прави)
Вече излизаме от около 4 дена, Ейра не е акала вкъщи оттогава, но още си пишка понякога..... винаги точно преди разходка  ;D Пъвия път беше доста стресната, но бързо свикна, сега гордо мога да кажа че ме разхожда (да, тя ме разхожда, тегли накъдето си поиска и държи тя да командва!) редовно!
Разходката естествено представлява нос  в земята и теглене в някъква посока..... всички в квартала много и се радват. Още се страхува от по големите кучета, но щом я подушат и види че няма да се умира иска да си играе с тях и почва да тича лудо да ги гони ( да му мисля аз на другия край на повода  :rolleyes: )
Как е при останалите бебоци, как са първите разходките (при някой май тепърва предстоят)
User's Signature

#2519 Потребителят е офлайн   blu Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 November 2008 - 08:13 PM

Здравейте пак от нас!!  :blink:
За съжаление мен от четвъртък миналата седмица ме тръшна жесток грип и хижата на Блу му се размина...Първата разходка я направихме вчера,събрах последни сили и ходихме до градинката зад Хилтън, после в Южния парк- вече са махнали табелите и имаше кучета- явно вече може там. Блу се държа просто страхотно :->)- даже в крайна сметка го пуснах от повода. Идва винаги при команда ела тук- даже ще му се счупят крачетата от бързане ;D.Иначе тръгваше след всички хора в парка, но при повикване се връщаше при мен.Играхме си и с кучета и бяхме много щастливи от това, даже играхме в южния с един женски дог- Жара и Блу до нея изглеждаше като някаква точка ;D, но не спря да скача и тича около нея, да се заиграва с нея- изобщо много смел го дава ;) Много се надявах да срещна някой от вас, но за съжаление нито един бигъл не срещнахме.
За разгонването и моите наблюдения са, че продължава доста, но мисля, че първото разгонване при младо женско куче може да е по-кратко.
И сега аз да ви попитам- снабдихте ли вашите бебета със зимни дрешки? На мен ми прави впечатление, че Блу винаги търси топли местенца и навън след 2-3 часовата ни разходка, той трепереше.
liberty - искаш ли да се видиме някой ден от тази седмица.Ако искаш ми пиши на лични. Ако иска и някой друг от бебешоците- още по-добре!Аз почти всеки ден- следобедите, ще съм в южния парк.
Искате ли някой уикенд да си направиме екскурзийка до Витоша с бебоците?

#2520 Потребителят е офлайн   liberty Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 November 2008 - 08:28 PM

Blu - ще е чудесно, ще пиша на лични :) за екскурзийката - идеята е страхотна, може дори този да е, че след това като си гледам плановете - все ще съм заета събота и неделя :(
Аз май трябва по сериозно да се захвана с "ела тук" обучението на Ейра... изобщо и нямам доверие, а като е навун си прави каквото си иска, аз едвам я издърпвам да ходи накъдето искам аз с повод, пък камоли ако я пусна да решава сама... нямам и доверие....
Срам ме е че не съм я научила на тази команда серизно. Вкъщи като сме идва, ама защото е лакома.. то всъшност вкъщи тя ходи навсякъде след мен.. излезна ли от стаята идва и тя - данеби случайно да отивам да и напълня паницата.... мн палава....
User's Signature

• (251 Страници) +
  • « Първа
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема