Dog.bg Форуми : Бигъл

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (251 Страници) +
  • « Първа
  • 193
  • 194
  • 195
  • 196
  • 197
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Бигъл

#3881 Потребителят е офлайн   ___Love___ Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Икона за мнението  Публикувано: 11 March 2010 - 09:16 PM

Ани . много е сладък малкия сладур md_064.gif

Sweet child o'mine твойте любимци също са сладури и половина , а котана сладурана направо да я намачка човек от сладост, като играчка е ab_041.gif

Въпреки ,че има някой пропуски в отглеждането на Ери , не мога да кажа лошо за бившите и стопани , много си я обичкаха , все още се обаждат да питат как е ... Просто са допуснали някой грешки от невежество.

До колкото знам , не са ми дали данни за родословие , мога ли да я регистрирам някъде ,че като има поколение да си е всичко както трябва и да започне водене на родословие ...

Ние решихме да не я кастрираме , но и да не прибързваме да ражда , защото все пак това си е отговорност , искам малките да отидат при хора които добре ще се грижат за тях , а не просто хоп ражда , хоп има някой желание , хоп отива кученцето и после ни вест ни кост знае ли се , не се знае ...

#3882 Потребителят е офлайн   Charlie&Ani Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 11 March 2010 - 10:01 PM

Цитат(___Love___ @ Mar 11 2010, 09:16 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Sweet child o'mine твойте любимци също са сладури и половина , а котана сладурана направо да я намачка човек от сладост, като играчка е ab_041.gif

Въпреки ,че има някой пропуски в отглеждането на Ери , не мога да кажа лошо за бившите и стопани , много си я обичкаха , все още се обаждат да питат как е ... Просто са допуснали някой грешки от невежество.

До колкото знам , не са ми дали данни за родословие , мога ли да я регистрирам някъде ,че като има поколение да си е всичко както трябва и да започне водене на родословие ...

Ние решихме да не я кастрираме , но и да не прибързваме да ражда , защото все пак това си е отговорност , искам малките да отидат при хора които добре ще се грижат за тях , а не просто хоп ражда , хоп има някой желание , хоп отива кученцето и после ни вест ни кост знае ли се , не се знае ...

Love,някъде напред във форума(със сигурност преди 50стр.)имаше писано за регистрирането на кучета без родословие,но май ставаше въпрос за трето поколение,т.е за внуците на твоята сладурка smile.gif но не съм сигурна,разрови се напред и ще го намериш.
много целувки на адашката и на сладката Ери! va_010.gif

#3883 Потребителят е офлайн   ___Love___ Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 March 2010 - 10:36 PM

Цитат(Charlie&Ani @ Mar 11 2010, 10:01 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Love,някъде напред във форума(със сигурност преди 50стр.)имаше писано за регистрирането на кучета без родословие,но май ставаше въпрос за трето поколение,т.е за внуците на твоята сладурка smile.gif но не съм сигурна,разрови се напред и ще го намериш.
много целувки на адашката и на сладката Ери! va_010.gif

Мерси va_010.gif va_010.gif va_010.gif

#3884 Потребителят е офлайн   Sweet child o'mine Икона

Икона за мнението  Публикувано: 11 March 2010 - 10:43 PM

Благодаря! А за Роуз - да, аз си я и мачкам!... ab_041.gif

Добре, ами значи официално да попитам. По-скоро да помоля:
Ако някой познава хора : приятели, познати, роднини - които да продават МЪЖКО бигълче на 2-3 месеца, за което да е гарантирано, че е здравичко, да се познават родителите, или просто да се има пълно доверие на думата на стопаните, моля да ми сигнализира! Ще е изключително улеснение, ако това се случи в рамките на края на март-началото на април, и по-точно до 5-6 април! Благодаря предварително! smile.gif

#3885 Потребителят е офлайн   Лола Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 March 2010 - 08:03 AM

Цитат(___Love___ @ Mar 11 2010, 08:16 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ани

В тази тема има писано по въпроса.Но си мисля,че трябва да имаш данни за родителите ве пак.
http://forum.dog.bg/-t1785.html

#3886 Потребителят е офлайн   ___Love___ Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 March 2010 - 03:09 PM

Лола , мерси !

Сега разбрах за родословието...
Към кой трябва да се обърна за да разбера дали отговаря на стандарта ?
Поздрави на всички..

#3887 Потребителят е офлайн   vano Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 March 2010 - 07:12 PM

Цитат(___Love___ @ Mar 12 2010, 02:09 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Лола , мерси !

Поздрави на всички..

Доскоро бяха трима съдиите, които можеха да определят породност, сега (след спирането на правата на А. Тодоров) явно са двама вече - Иван Димитров и Камен Литов.
User's Signature

www.bgdogs.net

Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн

#3888 Потребителят е офлайн   ___Love___ Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 March 2010 - 10:48 PM

Цитат(___Love___ @ Mar 12 2010, 03:09 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Лола , мерси !

Поздрави на всички..

Благодаря !
Всъщност горепосочените имена нищо не ми говорат... как мога да се свържа и какви са стъпките за оценяване на едно куче ?

#3889 Потребителят е офлайн   skiv4o Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 18 March 2010 - 11:57 PM

Здравейте ... от нас с Бонро ... отдавна не сме писали и качвали снимки ... но аз имам въпрос , който от една седмица мн ме притеснява ...
На долната устна на Бонро ... се появи една пъпчица, която обаче всеки ден става по -голяма( по-малка е от грахено зърно ...но определено расте ... Бонро не дава вид , че го боли или каквото и да е ... )... в момента до нея излезе още една ...тя е съвсем малка ....
Случвало ли се е на някое друго куче , знаете ли какво може да е ....

#3890 Потребителят е офлайн   vano Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2010 - 10:25 AM

Цитат(skiv4o @ Mar 18 2010, 09:02 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте ... от нас с Бонро ... отдавна не сме писали и качвали снимки ... но аз имам въпрос , който от една седмица мн ме притеснява ...
На долната устна на Бонро ... се появи една пъпчица, която обаче всеки ден става по -голяма( по-малка е от грахено зърно ...но определено расте ... Бонро не дава вид , че го боли или каквото и да е ... )... в момента до нея излезе още една ...тя е съвсем малка ....

Най-добре го заведи на лекар
User's Signature

www.bgdogs.net

Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн

#3891 Потребителят е офлайн   stroshev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 March 2010 - 02:15 PM

Тера се наслаждава на пролетта в София!

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#3892 Потребителят е офлайн   Андрей Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 March 2010 - 01:30 PM

Цитат(skiv4o @ Mar 18 2010, 11:02 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Здравейте,
Не съм 100% сигурен в това, какъв е проблема на Бонро, за това Ви препоръчвам да го заведете на лекар.. Но ние имахме подобно нещо, което до колкото си спомням се нарича 'папиломатоза'. Ако изчакате прекалено дълго ще станат много такива пъпчици във всякакви размери.
Хубавата новина е, че тази болест не опасна - освен да стават много, друго лошо не се случва.. Също така другото хубаво нещо е, че това заболяване се прекарва един път (като шарката при хората), като кучето придобива имунитет след това.

До колкото знам, на някой кучета им минава от самосебе си, за няколко седмици. При нас беше малко по-тежко - появиха се много такива и устата му беше цялата в пъпки.. Първо му давахме витамини (трябва да допълня, че всичко това го казвам от гледна точка на собственик на куче с подобен проблем и е важно да отидете при ветеринарен лекар, а не да се лекувате сами на посоки!), но те не помогнаха и за това докторите му махнаха няколко от тези неща (падат лесно) и му ги дадоха да ги изяде (знам, че звучи малко гадно, но реално попадат в организма, той ги убива и получава имунитет). В резултат, след една седмица, до десет дена, всички бяха изчезнали. Повече не сме имали проблем.

До колкото разбрах от лекарите, това е леко заразно (тоест има възможност да се предаде на друго куче), за това отново Ви съветвам да го заведете на лекар, но да не се притеснявате особено :)

Поздрави!

#3893 Потребителят е офлайн   Лола Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 March 2010 - 04:44 PM

Във ветеринарните теми открих това.За това чудо ли говорите?
Линк

skiv4o ако имаш възможност качи снимки да видим за какво става въпрос,може да е друго нещо.

#3894 Потребителят е офлайн   viktoriqqq Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 22 March 2010 - 08:13 PM

ЗДРАВЕЙТЕ
Аз съм Вики а моето куче се казваше ЧАРА преди няколко дни е блъсна кола и вече не е между живите , но аз реших да ви покажа колко красива беше тя !
Много ще се радвам ако някой може да ми каже някакви развъдници за бъгали
Моето си го бях взела от Севлиево но съм загубила номера на човека който ги продаваше . При него беше нещо като развъдник в двора на къщата му .
Ако някой има някаква информация за малко бебе бигъл , който мога да закупя много ще съм благодарна

А сега малко снимки на ЧАРИТО

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#3895 Потребителят е офлайн   Lili_89 Икона

• Покажи галерията

Публикувано: 22 March 2010 - 08:27 PM

охх миличкото.... :( съжалявам за твоето куче и аз загубих моето преди 3 години и сега искам да си взема малко бигълче но не знам от каде,чета разни глупости от сорта че бигълите в България не били хубави но аз са твардо решена да си взема,ако науча нещо ще пиша. :)

#3896 Потребителят е офлайн   viktoriqqq Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 22 March 2010 - 11:25 PM

Аз много четох из интернет и немога да намеря точен адрес или номер на някой развъдник
А относно бигълите в Бг според мен са много добри тези които ги внасят съм чувала , че не е много хубаво за самото куче

#3897 Потребителят е офлайн   xaosinc Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 March 2010 - 10:20 AM

Божичко viktoriggg , страшно съжалявам за Чара, а ние с Бари ви чакахме в събота и неделя на Розариума и се чудехме защо не идвате, даже бяхме взели фотоапарата да ги снимаме двамата. Наистина много ви съчуствам не знам какво повече да кажа.
User's Signature

url=http://www.minidog.info]Качена снимка[/url]

#3898 Потребителят е офлайн   viktoriqqq Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 23 March 2010 - 02:15 PM

Той татко си мислише да дойде при вас на срещата да ви каже , но аз му казха по добре да не ходи да не се натъжи още повече.
Сега започнахме да си търсим отново кученце !
Благодарим ви за съчувствието . Погалете Бари от нас re_037.gif

#3899 Потребителят е офлайн   desi4ok Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 March 2010 - 05:20 PM

Ние продължаваме да растем, ето 2 пресни снимки smile.gif

#3900 Потребителят е офлайн   viktoriqqq Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 24 March 2010 - 11:11 PM